A Blog, avagy az oldal lényege és szíve. Itt olvashatod a gondolataim, történetem, rólam.

Megnézem

Minden olyan dolgot és oldal kelléket, amit nem találsz máshol, azt itt keresd, a Menüben.

Megnézem

Ha kiváncsi vagy a fotóimra, babáimra, esetleg a munkáimra, akkor kukkants be ide, a Galériába.

Megnézem

Ha tetszik az oldal, akkor miért ne regisztrálnál? Így kaphatsz értesítőt is a fontos eseményekről. Itt Be is jelentkezhetsz!

Megnézem

Random gondolatok

Alkotások: Living Dead Dolls ruhák

2017.07.19. 00:03

Sziasztok!

A napokban befejeztem két eladásra szánt ruhát, amit gondoltam itt is bemutatok nektek :) Az igazság az, hogy szerintem már egy jó hónapja, ha nem több, hogy nem varrtam semmit. Egyszerűen elment a kedvem és az inspirációm tőle. Ennek az oka főként az, hogy az utóbbi hónapokban semmit sem sikerült eladnom és rendelést sem kaptam :( Valószínű, hogy ezekhez sem fogtam volna hozzá, ha találtam volna megfelelő anyagot a következő OC babámhoz, de így muszáj várnom és kutatnom tovább, addig pedig próbálom hasznossá tenni magam valahogy.

Már jó ideje forog a fejemben néhány ruha terv Living Dead Dolls babák számára, amiket előbb-utóbb szerettem volna elkészíteni. Viszont a helyzet az, hogy az LDD babák nem divat babák, ezért minimális számban van olyan gyűjtő, aki öltöztetgeti őket. Ennek köszönhetően az ilyen babák számára készített ruhák sajnos nem kapósak. Általában csak rendelésre készítek, mert ilyenkor a személy átalakítani akarja a babát és annak kell a ruha. De mindegy, így is elkészítettem és szerintem még a többit is el fogom.

Szóval az első ruha fekete szaténból készűlt, amire szintén fekete "áttetsző" angyalka mintás anyag kerűlt. Fontos elmondanom, hogy a ruhát bizonyos LDD babák ihlették, avagy hozzájuk képzeltem el ezt a darabot, ilyen Tenebre vagy Rain/Resurrection Midnight Rain (keressetek rájuk a googleben).  Mivel nekem a fent említett babák közül egyik sincs meg, így Umbral modelkedett benne, szerintem jól áll neki.

A második ruha, ami ha hiszitek ha nem, jobban tetszik mint a fekete és elégedetebb vagyok vele, ez a fehér ami vászon anyagból készűlt, amibe dekor lyukak vannak öhm...varrva? Ennek a különlegessége, hogy az ujjak felűl nyitottak és csak egy kis szalag "tartja össze" őket. Ezt a ruhát a Szépség ihlette, azaz az újonnan kiadott Scary tales reimagined Beauty (and the Beast) kettős csomagból. Akire jelenleg nagyon vágyom, de meglátjuk hogy sűlnek el a dolgok...szóval a modell Frankenstein menyasszonya lett, akihez szerintem nagyon szépen passzól a ruha. Egyébként a "fásli" a baba karján a babához tartozik és nem a ruhához és rá van ragasztva!

Hát mostanra csak ez a kettő darab lett. Nektek hogy tetszenek? :) Egyébként csütörtökön indul az idei San Diego Comic Con, amit már érdeklődve várok és ha valami érdekeset látok a fotókon, akkor biztosan hozok majd véleményes posztokat, mint anno tettem a NYTFen!

Bj-Lydia

Eladó cuccaim menü

2017.07.15. 22:31

Sziasztok!

Ma létrehoztam egy új menüt, amit a Galéria alatt találtok és az a neve, hogy "Eladó!". Nyilván mindenkinek leesik, hogy ide olyan cuccaim töltöttem fel amiktől szeretnék megvállni. Nincs túl sok minden, mert ugye én GYŰJTŐ vagyok és nem kereskedő XD De azért kukkantsátok meg, talán találtok valami olyant ami érdekel titeket :) Köszönöm!

Bj-Lydia

 

Szerzemények: LDD hét

2017.07.14. 00:55

Sziasztok!

Még mielőtt belevágnék ebbe a kis beszámolóba, szeretném elmondani, hogy kedden végre beérkezett a pénzem, amit visszautaltak az aliexpresstől, szóval minden okés :) És ezzel indult egy egyelőre egész jónak igérkező hét!

Szintén kedden történt, hogy értesítettek a 101figurine bolttól, hogy végre beérkezett raktárra az előrendelésem, pontosabban a Living Dead Dolls 33. szériája, a Mounlin Mourge. Már nagyon vártam ezt a szériát, mert az első perctől imádtam a babákat! Eredetileg úgy volt, hogy május végén érkeznek, de sajnos tolódott a dolog, sőt van olyan LDD rendelésem, ami még mindig tolódik április végétől! Az utóbbi majd állítólag augusztus második felében érkezik meg, már ha egyáltalán kapok belőle. A helyzet az, hogy az előrendeléseket nem adtam le időben, így kérdéses, hogy jut-e nekem is 1-1 példány. Ugyanez volt a helyzet a 33. szériával, de mint láthatjátok, szerencsére megkaptam a saját adagom. :) Kedden meg is rendeltem őket (mert annak ellenére, hogy előrendelésbe voltak, azért le kellett adnom még egyszer a rendelést...?) és szerdán máris nálam voltak. Ezért jó ha az ember az országán belűl kap meg valamit XD

Aztán ma (vagyis már tegnap) megérkezett a másik Living Dead Dolls babám, amit a múlt héten vettem meg az ebayről. Ez nem más mint egy újabb Fashion Victims baba, Hollywood néven! El sem hiszem, hogy sikerült még egyet megszerezni az FV babákból *-* Így már 5 meg van a 8ból! A baba bontott állapotban volt, de az eladó csupán csak kiállította, így kiválló, újszerű állapotban van, olyan mintha most szedtem volna ki vadi újan a dobozából, még meg van az a jellegzetes édeskés illata is, ami az új FV babákon érzik. Szóval egyszerűen gyönyörű! Egyedüli alúlütője, hogy hiányzik a második ruhája...ami végülis nem egy bonyolult darab, simán tudtam volna reprodukálni én. Viszont a mai nap folyamán egy LDDs csoportban kérdezősködtem erről-arról vele kapcsolatban és kerűlt egy személy, akinek szintén meg van a baba, de neki nincs szüksége a második ruhájára, mert "ő nem öltözteti őket és amúgy sem teljesek a babái", így felajánlotta, hogy elküldi nekem! Ezt nevezem szerencsének! Csak a postaköltséget kellett kifizetnem, amit meg is tettem, szóval reményeim szerint hamarosan a kezemben lesz a második ruhája is és így ő is teljes lesz, mint a többi FV babám :)

Hoztam néhány fotót nektek is, bár nem lettek valami jók, mert most este fotóztam őket és hát a vaku is visszavillan a még bontatlan dobozokról. A háttér sem ér fel teljesen, de lusta voltam szerkeszteni, szóval a háttérben kandikál a többi FV lányom XD Ha gondoljátok hozhatok majd tisztább, szebb fotókat is róluk. Egyébként a 33. széria kibontásáról és első reakcióimról holnap feltöltök egy videót is a youtube csatornámra, meg lehet nézni :)

Bj-Lydia

Blog: Zombie Zity figurácskák

2017.07.10. 23:13

Sziasztok!

Nem régiben írtam nektek egy "Dinoland" nevű játékos boltról, ahogy klassz kis akciókat találtam. Akkor vettem néhány cuccot, köztük egy Zombie Zity blindbaget is, amiről a kis pincér zombie jött ki.

A múlt héten ismét visszatértem ebbe a boltba, mert az "anyag vadászatom" útjába esett. Senki ne gondoljon rosszra! Csupán csak varráshoz szükséges anyagokról van szó XD Szóval igen, visszatértem és vettem még 5 darab ZZ blindbaget. Ezeknek az ára amúgy 20 leiről 5re volt lehozva.

Anyuval sokáig tapiztuk a zacsikat, hogy vajon melyik lehet bennük? Szerencsére az eladók nem szóltak ránk XD Bár gondolom nekik az a lényeg, hogy megvásárold az árút nem? :) Amint haza értünk máris neki ugrottunk, mert anyu mindig türelmetlen az ilyesmikkel kapcsolatban, meg hát ő sokkal kiváncsibb természet mint én XD Kő-papír-ollóval eldöntöttük, hogy ki bont ki többet, én nyertem. És ez lett a végeredmény:

Hát nem lett épp tökéletes a tapizás eredménye XD Becsúszott egy dupla is, de semmi gond, majd kerítek gazdit neki is! Szeretnék előbb-utóbb egy giveawayt tartani itt az oldalon, szóval :) De a másik 4nek nagyon örvendek! Így pont fele meg van már a zombieknak, 6 a 12ből. Bár ezek után jön majd a neheze a tapizásban XD Na de nézzétek meg közelebbről őket: szemetes, polgármester, vízszerelő és pizza futár. Ha jól értesűltem akkor a polgármester az egyik legritkább figura közülük.

Valamikor még visszatérek kutakodni utánuk, bár még nem tudom mikor. Nektek melyik tetszik? :)

Bj-Lydia

Ócska piac haul

2017.07.08. 22:00

Sziasztok!

Valahogy ide értem, hogy megírjam nektek ezt a blogocskát is, mert tudom, hogy van olyan aki várta már és érdekli :) A múlt vasárnap ismét sikerült meglátogatni az ócska piacot és összeszedtem néhány klassz kis cuccot!

De akkor máris belevágok, elsőként láthattok néhány Kinder figurácskát amiknek nagyon örülök, mert ugye az utóbbi időben valamilyen ismeretlen oknál fogva keveset találok már belőlük:

Következőnek találtam egy helyen pár darab Pokémon figurát is. Balról jobbra: Empoleon, Meowth, Pikachu, Tangela, Bulbasaur, Squirtle, Alakazam. A két kisebbnek pecsét van az alján, ami mükszik is és van olyan kis görgős izé amin rajta vannak a minták. Sajnos csak a Bulbasauré volt meg, de közben azt is eltávolítottam, hogy ne fogjon, meg úgy nem tud megállni a figura sem.

A Bear Family kollekcióm is bővűlt újabb két macival. Mindkettő picike. Őszintén a kisebbikről gőzőm sincs, hogy miféle sorozatba tartozhat, még soha nem láttam ilyen kicsit, de nem hagyhattam ott! Egyébként a pelusát én készítettem neki XD

És úgy néz ki, hogy egy újabb kollekciót indítok, mert nagyon klassz kis Disney figurákra bukkantam. Nagyon jó minőségűek és gyönyörű a festés is rajtuk. Ezeket egy PCO nevű cég gyártja és eredetileg ilyen üdítős poharak műanyag tetejére vannak rárakva, de külön le lehet venni őket és így állványuk is van! Külföldön a mozikban lehet ilyeneket venni, mikor az adott film megy épp, bár úgy tudom, hogy Magyarországon is kaphatóak már. De a lényeg, hogy így tuti olcsóbbak mint eredetileg, meg hát így a régebben kiadott filmek szereplőit is be tudom szerezni. Szóval itt van az első két darabom: Sully a Szörny RT./Szörny Egyetem-ből és Harag az Agymanók-ból.

Újabb két apróság, amit igazából ingyen kaptam egy nénitől, aki velünk szemben árúl és anyu adott neki egy blúzot ajándékba. A néni árúl mindenfélét, pár darab játékot is és mondta, hogy válasszak amit szeretnék. Én ezeket választottam. A kutyust azért, mert eredeti Schleich figura és így van értéke, meg cuki is. A hajó kormány meg olyan, hogy belenézel és ha forgatod más-más képeket lehet benne látni egy mese filmből, amit én speciel nem ismerek, de érdekes.

Végezetűl ismét két darab, de ezek már dekorációk, pontosabban karácsonyfa dísznek nézném őket. Ezeket anyu találta. Nem megszokott, de pont ezért különlegesek, két kis cupcake. Amelyik jobban ki van dolgozva az szerintem kézi munka és kisüthető gyurmából készűlt, a másik meg valamiféle műanyag?

Hát ez így ennyi lenne mostanra. Most valszeg következik 1-2 hét szünet megint, aztán reményeim szerint ismét ellátogatok az ócska piacra :)

Bj-Lydia

 
Rólam

Hello mindenki! Bj-Lydia vagyok, 25 éves és Erdélyben élek. Ha picit körülnézel az oldalon, akkor rájössz, hogy ez nem az a megszokott hétköznapi dolgokat tartalmazó és leíró blog, de nem ám! Én játék gyűjtő vagyok, főként babákra és figurákra orientálódva. Emellett baba ruhákat készítek, OCket dizájnolok és festek, fotózok, bemutatókat videózok stb. Egyszóval kreatív és egyedi személyiség vagyok, egy olyan ember típus akivel nem minden köpésre találkozhatsz :)

Az oldal azért jött létre, hogy megosszam a munkáim, legújabb szerzeményeim, véleményem és hogy segítsek más, hozzám hasonló emberkéknek, ahogy és amiben csak tudok! Tehát ha úgy gondolod, hogy ez a hely neked való és érdekel, akkor nyugodtan nézelődj, olvass, írj és gyakran látogass meg!

Bővebben >>>

Címkék: SzerzeményekBabákLiving Dead DollsVásároltamVéleményezésKulisszák mögöttMonster HighOCkEver After HighÓcska piacHaul AlkotásokBleeding Edge GothsBegothsDinolandFigurákEbayTMNTKinder SurprisePokemon

 

Chat

 

Kövess itt is:

  

 

Cserék

Cserét a chatben vagy vendégkönyvben kérhetsz! Végtelen üres helyek!

     

Szünetelnek

 

Whishlist

Ez volna itt a jelenlegi kívánságlistám, amire csak úgy néhány dolgot firkantottam fel. Őszintén, akár a végtelenségig írhatnám, ha mindent feltüntetnék rajta XD

Általános

Egy BJD baba
Egy Azone baba
Egy Pullip baba
Befejezni a MH kollekcióm
Befejezni az EAH kollekcióm
Egy Little Apple Dolls baba

Living Dead Dolls

Beszerezni az összes FV babát (2)
33. széria
Pinhead
Beauty & Beast
34. széria
Annabelle
35. széria
Pennywise 2017
Michael Myers

Living Dead Dolls Grálok:

Beetlejuice
Lydia
Freddy Krueger
Elisa Day
Morgana
Countess Bathory
Isabel
Vanishing Hitchhiker
Unwilling donor
Haemon
Camilla
Banshee
Hayze
Isaiah

Bleeding Edge Goths Grálok:

Divinity
Julia Doom
Fiona Fatale
Hypnotica Gaze
Infinity A. Byss
Ivana Scream
Penelope Fabrique

 


MARGOT ROBBIE MAGYARORSZÁG - ÉRTESÜLJ ELSÕ KÉZBÕL AZ OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕVEL KAPCSOLATOS HÍREKRÕL - MARGOT ROBBIE MO    *****    Újra elindult a Hungarian Super Mario Fan Club! Hírek, cikkek, érdekességek a Super Mario világából.    *****    Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha    *****    A Sortilegio sztárjainak új közös mexikói sorozata! Ha te is imádod Ana Brenda Contrerast és David Zepedat nézz be!    *****    Te is próbálsz bevételre szert tenni a portálodon? Lehet, hogy nem jelennek meg a hirdetéseid? Ne ess el a bevételedtõl!    *****    Avon vásárló vagy de unod, hogy a tanácsadód várat állandóan? Esetleg eltûnt? Az Õ kedvezményeit inkább te vlltanád be??    *****    Kérlek segítsd egyesületünk munkáját az adód 1%-kal. Nézd meg a rendezvényeinket is. 2018. március 24.-én várunk!    *****    A HUN-Tv kezet nyújt: Az Élet Magazin elõadásai, köztük Asztrológia elõadásom    *****    Olvasód leszek! Nyerj 100 Kreditet! Gyere ha szeretsz Olvasni.    *****    Farmasi - Antiallergén szépségápolás, babaápolás, háztartási szerek, bio kozmetikumok    *****    Mit gondolsz a Valentin napról? Ünnepled? Felháborodsz? Ajándékozol? Posztoltál már róla? Mutasd meg!    *****    Versenyeznél? Építenél új portált? Milyen témában? Milyen nyeremény motiválna? A TE ötleteidre is kíváncsiak vagyunk!    *****    A karma megnyilvánulásai    *****    MARGOT ROBBIE HUNGARY! MARGOT ROBBIE AUSZTRÁL OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕ MAGYAR RAJONGÓI HONLAPJA! MARGOT ROBBIE HUNGARY!    *****    Lovak szerelmeseinket itt a helye! Tartozz te is közénk! KATT!KATT!KATT!MEGÉRI!KATT!KATT!KATT!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,ajándék 3 év elõrejelzés,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid Katt!    *****    Születési horoszkóp + 3 éves elõrejelzés + biotérkép, 3000 Ft.Az ajándék,teljesen ingyenes konzultáció,rendeld meg KATT!    *****    Aktív videojáték honlap! Ingyen G-portál kreditek csak a készlet erejéig! Ne maradj ki te se belõle! Kattints ide! <3    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Új letölthetõ olvasmányok:28 nap varázslatban A fénytest A kulcs A titok A tizedik felismerés A lélek anatómiája A csend