A Blog, avagy az oldal lényege és szíve. Itt olvashatod a gondolataim, történetem, rólam.

Megnézem

Minden olyan dolgot és oldal kelléket, amit nem találsz máshol, azt itt keresd, a Menüben.

Megnézem

Ha kiváncsi vagy a fotóimra, babáimra, esetleg a munkáimra, akkor kukkants be ide, a Galériába.

Megnézem

Érdekel mit hogy készítek el? Hogyan hozok helyre ezt-azt? Itt betekinthetsz a Kulisszák mögötti részbe.

Megnézem

Ha tetszik az oldal, akkor miért ne regisztrálnál? Így kaphatsz értesítőt is a fontos eseményekről. Itt Be is jelentkezhetsz!

Megnézem

Random gondolatok

Ócska piac haul

2017.11.14. 21:02
2 az 1ben

Sziasztok!

Végre itt vagyok egy új ócska piac haulal, ami most igazából 2őt foglal magába, azaz 2 heti szerzeményeim. Az utóbbi vasárnap alig találtam valamit, így gondoltam, hogy egybe fonom az előzővel, ha már azt nem posztoltam eddig.

Szóval kezdeném is a szokásos, Kinder Surprise figurácskákkal, és az egyéb hasonlókkal. Most is szerencsém volt, mert 1-2 kollekciót sikerült még befejeznem a talált utolsó darabokkal :)

Találtam néhány aprócska figurát: Littlest Pet Shop gyíkocska (? ez már az újabbik fajta LPS, mert öntött ruhája van), 2 db. Yoohoo and Friends plüssözött figurácska, illetve valami harcos-vámpír-denevér? XD Nem tudom miféle figura lehet, mert semmi írás nincs rajta, de nyilván hiányzik valami épület (?) féle alóla mert a farkincája végén van egy bütyök.

Ismét bővűlt a Bear Family/Barenwald kollekcióm is, most egy új állatfajtával, ami vakond. Egy pici gyerek és annak az anyukája. Érdekes módon az első héten találtam meg a picit, és rá következőn az anyukáját. De nagyon örülök neki, hogy újra együtt vannak :)

A TMNT kollekcióm is bővűlt kicsit: egy mini Shredder figurával, 3 db. Mouserrel akiknek nyitható a szájuk és egy vintage 89es Baxter Stockman légy formában (hiányoznak a szárnyai) figurával.

Éééés megütöttem a Pokémon figura jackpotot! XD Több mint 70 darabot szereztem, ha jól számoltam! Különböző kiadoktól: McDonalds, Burger King, Tomy, Nintendo stb. Láthatjátok azt is, hogy néhány pokcsi ismétlődik, mert különböző kiadóktól van és hát hogy hagyhatnám ott? XD Ne haragudjatok, nem fogom most felsorolni az összes nevét, de láthatjátok, hogy az első generációtól egészen a negyedikik mindegyikből van néhány darab.

Ha minden igaz a most következő vasárnap is megyek, szóval kívánjatok szerencsét ;) Nektek mi tetszik a legjobban amúgy?

Bj-Lydia

Gyűjteményeim tárháza: Figurák részleg

2017.11.11. 21:23

Sziasztok!

Úgy gondoltam, hogy hivatalosan is megnyitom a Gyűjteményeim tárháza (Menü: Rólam) részlegben a Figurák részt. Annak ellenére, hogy nincs teljesen kész. Valahogy nehezebben megy a dolgok összeszámolása és fellistázása, mint gondoltam volna, szóval egy egy olyan folytatásos rész lesz XD De addig is megnézhetitek amiket már felraktam, az adatok a naprakészek. :)

Bj-Lydia

Blog: Random szövegelés

2017.11.10. 23:04
Címkék: Blog Telefon Egyéb

Sziasztok!

Eredetileg egy ócska piac haulal akartam ma jönni, de elég lusta vagyok hozzá, szóval inkább írok egy-két dolgot, hogy mi is történik velem XD

Szóval még azóta is telefon nélkűl vagyok, vicces igaz? Több mint egy hónapja T.T Szemétség! Már nagyon szeretném az újat, mert nagyon kedvem lenne kimenni kicsit pokémon gozni, főleg, hogy a Halloween eventet is lekéstem...És kiderűlt, hogy decemberben jön a harmadik generáció a játékba! o.O Mivel szar volt a telefonom már hónapok óta, nem is tudtam igazán játszani, ezért a második generációm is jó hiányos, még az első sem teljes XD Szóval nagyon mehetnékem van. Éééés erre ma küldték anyum telefonjára az smst, hogy megérkezett végre az új telefonom yéééé! Csak az a baj, hogy ma péntek van és este 7kor küldték az értesítőt...így kénytelen vagyok hétfőig várni megint! Uhhh, miért nem tudták hamarabb küldeni?? Na mindegy, végre haladtunk előre kicsit! Már nagyon várom és kicsit ideges is vagyok miatta, mert nem tudom mire számítsak XD Majd blogolok róla és mutatok képeket is, amint nálam lesz :)

Viszont be kell vallanom, hogy hozzászoktam ahhoz, hogy folyamatosan kapcsolatban vagyok az internettel egy telefonon keresztűl és hogy nem csak esténként, a számítógépről, NAGYON nehéz volt az elején, mikor leadtam és nélküle voltam. De így, hogy már több mint egy hónapja kénytelen voltam nélküle boldogulni...hát lassan ehhez is hozzászoktam. Jóval nehezebb, de nem lehetetlen.

Szóval az elvonókúrám alatt úgy mindenfélével foglalatoskodtam, persze az ünnepet leszámítva. Szép lassan alakúlgat az új OC babám, akinek már csak a festése van hátra. Ma is azt csináltam, csak nem vagyok elégedett a glamour akrillal amit vettem hozzá, így kevernem kell kicsit és kísérletezgetni, de megoldom. Közben mikor úgy tartotta kedvem, festegettem kicsit az új felnőtt kifestősömbe, a neonosba, és nagyon élvezetes, hogy ilyen hamar elkészűlnek a képek XD

Aztán meg a plüssvarrással is kísérletezgettem kicsit, mert mint említettem nevelőapum születésnapja is közeleg és neki készítettem egy nagy nyuszit. Ez volt az első alkalom, hogy profi módon készítettem el és nem csak úgy a fejem után, a végeredmény nem lett rossz, de persze nem is tökéletes még. Rengeteg tömőanyagom felfalta az biztos XD

Egyébként következő hétvégén lesz itt, az éves magyar nemzetközi könyvvásár a nemzeti színházban. Most rendezik meg 23. alkalommal, ezt hallva meglepődök mindig, hisz én a 9.-en voltam előszőr, jó rég volt XD Azóta minden évben meglátogattam és mindig vásároltam valamit, kivéve a múlt évet, mert semmit nem találtam ami érdekelt volna :( Ezért nagyon le is voltam tőrve, remélem, hogy idén több szerencsém lesz! Szóval most majd szeretném frissíteni kicsit a könyvlistám, hogy miket keresek, illetve mik vannak meg (mert nem tudom mind fejben tartaniXD). Körbe nézek, hátha találok karácsonyi ajándéknak valót is a családnak ;) Majd erről is fogok blogolni szerintem.

UI: Kicsit frissítettem adatilag a Baba kollekciós listám a Menüben!

Bj-Lydia

Bemutató: LDD Fashion Victims: Hollywood

2017.11.07. 23:01

Sziasztok!

Úgy gondoltam, hogy ismét itt az ideje írnom egy baba bemutatót nektek, pontosabban folytatom a Living Dead Dolls Fashion Victims babáim bemutatását.

A mai napon ismét egy második szériás babát szeretnék közelebbről is megmutatni nektek, aki nem más mint Hollywood. Igen, mint a város.

A második szériás FV babák kicsit eltérnek az első szériásoktól kinézetben. Ők is kb. 30 cm magasak, de jóval vékonyabb, kecsesebb az alkatuk. Emellett sokkal kissebb a súlyuk is, bár a test továbbra is fém vázra épített gumi. Könnyebben hajlíthatóak a végtagok, mint az első szériásoknál. A kezüket le lehet venni a könnyebb öltöztetés érdekében. De náluk a "csönk lábak" szerencsére végleg eltüntek, és mindegyiküknek normális lába van, cipőtől függetlenűl! A mellük mérete szembetűnően csökkent és eltüntek a kiformázott bimbók is. Viszont a legnagyobb változás a fejen történt, mivel a második szériás babák ültetett szemet és szempillát kaptak! Továbbra is 2 rend ruhával jönnek, de adatlap már nem jár melléjük sajnos. A második szériás FV babák 2005-2006 környékén kerűltek piacra, már 10 éve múlt.

Hollywood engem a tipikus régi 20as-30as évek filmsztár nőire emlékeztet, nem is csoda, hiszen ilyen sztár ihlette is az ő karakterét. Hollywoodnak rövid szőke haja van, ellentétben a hosszú, hullámos fehérrel, amit eredetileg visel a szériás baba verzióban. Gyönyörű ültetett türkisz szemei vannak, szintén ültetett szempillákkal. Az egyik szeme kisebb, össze van húzódva, ami nem is csoda, hisz fejének jobb fele be van törve, csupa vér, és ez jól látszik is, a vér máshová is szétspriccelt. A rúzsa piros, ami igazán találó. Körmei feketére vannak festve. A bőrének színe pedig kékes-szürkés, jól ábrázólva, hogy ő bizony elhunyt abban az autóbalesetben.

Az első rendbéli ruhája tökéletesen ábrázolja a 20as évek jól ismert "flapper" kinézetet. Fekete sztreccses anyagú ruha, amibe csillogó köröcskék vannak "beleszőve", a ruha alján aprócska rojtok. Fent a bal vállpánton található egy piros rózsa szalagból, és ugyanilyen van a barettjén is, ami ugyanolyan anyagból készűlt, mint a ruhája. A ruhához társúl még egy fekete neccharisnya, egy pár fekete magassarkú cipő és egy hosszú fehér gyöngy nyaklánc (nem igazi gyöngyökből, hanem amolyan elszakíthatatlan műanyag füzér).

A második ruhája a tökéletes mása az eredeti szériás baba ruhájának, ezért szerintem kicsit túl lusták voltak a tervezők...Egy hosszú, sztreccses fekete anyagból készűlt ruha, alján fekete tollpihével, felűl fekete csipke. Jár még mellé egy szintén tollpihékből készűlt sál-izé (nem tudom minek hívják ezeket magyarul XD) és ugyanaz a pár cipő, mint az első ruhájához! Igen, a tökéletes másolata annak, 2x rakták bele a csomagolásba egy és ugyanazt a cipőt, heh...

Hát ennyi lenne Hollywood, aki az egyedüli szőkeség ebből a szériából. Nektek melyik ruhája tetszik jobban? Nekem mindenképp az első :) A következő leányzó Kitty lesz!

Bj-Lydia

Szerzemények: Néhány könyv

2017.11.05. 23:44

Sziasztok!

Ismét itt volnék egy kis, rövidke szerzeményes bloggal, és most, azt hiszem előszőr itt az oldalon (?), könyveket szeretnék megmutatni nektek.

A helyzet az, hogy nevelőapum születésnapja szép lassan közeleg és mivel kerek 50et tölt, ezért anyuval szervezkedünk, tervezgetünk, beszerzési műveleteket végzünk. Ajándékok szempontjából könyveket vettünk neki, mert nagyon szereti a humoros fajtákat, amolyan Rejtő Jenő és C. Lorre rajongó. Viszont a helyzet az, hogy itt a városomban már lassacskán egy könyvesbolt sincs, főleg nem olyan ahol magyar nyelvű könyveket lehet kapni, szomorú de ez van...Antikvárium is egy van, de az annyira tömött, hogy még a tulajdonos se talál soha semmit -_-" Így az internethez fordulva, mindig a bookline oldalról szoktunk rendelni, mert az az egyedüli ami Magyarországról szállít ide és van bőven miből válogatni, meg van antikváriumos felhozatal is.

Nem rendelünk túl gyakran, mert a szállítás azért nem olcsó, de mondjuk nem is vásárolok olyan gyakran könyveket, mint ahogy játékokat szoktam, főként azért, mert csomó olyanom van még amit nem olvastam ki XD De ilyen alkalmakkor kihasználom, hogy akkor már azért a pénzért hozzanak haza többet :) És természetesen most is az antikváriumos részleget figyelgettem. Amilyen és amelyik könyvek engem érdekelnének sajnos vagy nincsenek, vagy túl drágák, ezért összeválogattam néhány olcsóbb darabot, mert minél többet sikerül összekaparni annál jobb nem igaz?

Szóval a rendelésből én ezzel az 5 darab könyvvel jöttem ki a rendelésből, és mint láthatjátok mind Dean R. Koontz által íródtak. Vannak vastagabbak és vékonyabbak is. Nagyon kedvelem a regényeit, és hát itthon már kifogytam belőlük. Idővel szeretném összegyűjteni mindegyiket, legalábbis azokat amiket kiadtak magyar nyelven, mert az angolokat természetesen nehezebb feladat és így is van bőven belőlük. Minden esetre kiváncsi vagyok rájuk, remélem lesz néhány beteg közöttük XD

Bj-Lydia

 
Rólam

Hello mindenki! Bj-Lydia vagyok, 25 éves és Erdélyben élek. Ha picit körülnézel az oldalon, akkor rájössz, hogy ez nem az a megszokott hétköznapi dolgokat tartalmazó és leíró blog, de nem ám! Én játék gyűjtő vagyok, főként babákra és figurákra orientálódva. Emellett baba ruhákat készítek, OCket dizájnolok és festek, fotózok, bemutatókat videózok stb. Egyszóval kreatív és egyedi személyiség vagyok, egy olyan ember típus akivel nem minden köpésre találkozhatsz :)

Az oldal azért jött létre, hogy megosszam a munkáim, legújabb szerzeményeim, véleményem és hogy segítsek más, hozzám hasonló emberkéknek, ahogy és amiben csak tudok! Tehát ha úgy gondolod, hogy ez a hely neked való és érdekel, akkor nyugodtan nézelődj, olvass, írj és gyakran látogass meg!

Bővebben >>>

Címkék: SzerzeményekBabákLiving Dead DollsVásároltamVéleményezésKulisszák mögöttMonster HighOCkEver After HighÓcska piacHaul AlkotásokBleeding Edge GothsBegothsDinolandFigurákEbayTMNTKinder SurprisePokemon

 

Projektek
•Kreatívkodom: OC babát készítek
•Olvasom: Leslie L. Lawrence: A megfojtott viking mocsara
•Nézem: Full Metal Panic!: Invisible Victory; Wotakoi: Love is hard for otaku
•Játszom: Skylanders Imaginators
Egy kis "útmutató" azoknak akik esetleg kiváncsiak arra, hogy a jelen életemben épp mivel foglalkozok, mit csinálok. Általában ezek olyan kis info cseppek amikről nem blogolok bővebben, csak esetleg kérésre :) Érdemes figyelni, mert gyakran változik XD Kérdésekre szívesen válaszolok!

 

Chat

 

Kövess itt is:

  

 

Cserék

Cserét a chatben vagy vendégkönyvben kérhetsz! Végtelen üres helyek!

Szünetelnek

 

Whishlist

Ez volna itt a jelenlegi kívánságlistám, amire csak úgy néhány dolgot firkantottam fel. Őszintén, akár a végtelenségig írhatnám, ha mindent feltüntetnék rajta XD

Általános

Egy BJD baba
Egy Azone baba
Egy Pullip baba
Befejezni a MH kollekcióm
Befejezni az EAH kollekcióm
Egy Little Apple Dolls baba

Living Dead Dolls

Beszerezni az összes FV babát (2)
33. széria
Pinhead
Beauty & Beast
34. széria
Annabelle
35. széria
Pennywise 2017
Michael Myers

Living Dead Dolls Grálok:

Beetlejuice
Lydia
Freddy Krueger
Elisa Day
Morgana
Countess Bathory
Isabel
Vanishing Hitchhiker
Unwilling donor
Haemon
Camilla
Banshee
Hayze
Isaiah

Bleeding Edge Goths Grálok:

Divinity
Julia Doom
Fiona Fatale
Hypnotica Gaze
Infinity A. Byss
Ivana Scream
Penelope Fabrique

 


A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******