A Blog, avagy az oldal lényege és szíve. Itt olvashatod a gondolataim, történetem, rólam.

Megnézem

Minden olyan dolgot és oldal kelléket, amit nem találsz máshol, azt itt keresd, a Menüben.

Megnézem

Ha kiváncsi vagy a fotóimra, babáimra, esetleg a munkáimra, akkor kukkants be ide, a Galériába.

Megnézem

Érdekel mit hogy készítek el? Hogyan hozok helyre ezt-azt? Itt betekinthetsz a Kulisszák mögötti részbe.

Megnézem

Ha tetszik az oldal, akkor miért ne regisztrálnál? Így kaphatsz értesítőt is a fontos eseményekről. Itt Be is jelentkezhetsz!

Megnézem

Random gondolatok

NYTF áttekintés és véleményezés: 2.rész

2017.02.20. 23:40

Sziasztok!

Tegnap sajna nem volt időm írni, de ma folytatnám a NYTFen bemutatott dolgokról a véleményezésem. Természetesen még mindig azokról a dolgokról van szó, amik engem személyesen érdekelnek!

Folytatnám tovább a Mattellel, ahol még 2 új szériára akarok kitérni. Az egyik neve Enchantimals. Akik ismerik az EAHt, azon belűl pedig a Pixieket, azoknak nagyon ismerősnek tünhetnek, mert csakugyan, teljes egészében újrahasznosították a testeket ezekhez az babákhoz. Állítólag eredetileg az EAHhoz kötődött volna a széria, de mivel az EAH dobva lett...Nos igen a babák cukik, de mikor ránézek az artikuláció hiányos testekre, legszívesebben elsírnám magam. Nem tudom miről fog szólni a széria, hogy lesz-e egyáltalán valami webes sorozat is hozzá? Bár gondolom igen. A széria lényege, hogy ezek a félig ember-félig állat mutáns lánykáknak valami szupererejük van, amit a legjobb állatka barátjukkal megosztanak (és megmentik a világot gondolom?). Véleményem szerint a kisebbeknek tetszeni fog, de a Mattel igazán fektethetett volna kicsit több pénzt az egészbe...

A másik új széria a Matteltől a Kuu Kuu Harajuku babák. Ezeket elmondásuk szerint maga Gwen Stefani tervezte, ami nagyon érdekes! Mikor rákerestem youtubeon meglepődtem, mert már epizódok is vannak, meg a hivatalos opening dalt is Gwen énekli. A dalt meghallgattam, de szerintem elég idegesítő XD A dalből legjött, hogy a manapság már elég gyakran használt "témás" szériáról van szó, 5 lány (elég furi nevekkel, a csapat vezér pl. G, aki kiköpött mása az énekesnőnek, micsoda meglepi!), akik megmentik a "világot", közben meg énekelnek és táncikálnak. A dizájnok elég tetszetősek, de az ötlet nem valami eredeti. Az artikulációkról nem tudok még egyelőre sokat mondani, mert olyan részletesen senki sem videózta le őket, de majd kiderűl idővel. Véleményem szerint megvárom míg személyesen látom őket a boltokban, de a képekből ítélva cukik, viszont a nyakuk nagyon ijesztőőőő!

3. Áttérek a következő cégre, ami a Hunter Products, Ausztráliai cég. Természetesen a Shibajuku Girls az, amit ők gyártanak. Mivel az első szériás babákat már beszereztem (5 db.) és már kint van a második széria külföldön, reménykedtem, hogy betekintőt kapunk a harmadikból, de sajnos nem így történt. Ha a videót megnézitek, ki vannak állítva az első és második szériás babák, meg az új ruha csomagok is. A második szériából egyébként engem csak Miki érdekel, aki új lány/szereplő. Őt majd szeretném beszerezni, ha valaha is elérkeznek hozzán Romániába, amit kétlek, mert az első szériás babák is még mindig a polcokon rostokolnak...Na igen, ami az újdonságokat illeti, azért csak mutattak valamit: Shiba-cuties. A lányok csak mini méretben, más hajszínekkel és ruhákkal. Ehm...nekem nem tetszenek, valahogy furán néznek ki, olyan olcsónak és elfusizottnak tünnek, meg mintha kancsalok is lennének. A nagyok szerintem sokkal arányosabbak (már ha nevezhetjük egyálatlán azoknak őket). Emellett még egy újdonság, a Shibajuku scooter, ami szép meg minden, de nem igazán érdekel, mert nagy helyet foglal és marha drága is lesz tuti. Véleményem szerint, örülök, hogy azért dolgoznak új dolgokon a szériában, azt jelenti, hogy jól megy külföldön, csak remélem, hogy azért a jövőben több mindent mutatnak majd meg, jól jönnének még új szereplők és talán valami sorozat féle is!

4. Következőként a listámon megemlíteném a Descendants babákat, a Hasbrotól. Ez ismét egy olyan széria, amit nagyon szerettem volna gyűjteni a kezdetektől fogva, de nem mertem belefogni, mert megint az történt volna, hogy nem lett volna rá elég a pénzem XD Ezért nehéz szívvel de visszafogtam magam, lemondtam róluk. Ettől függetlenűl, ahogy láttam, nálunk fogyogattak, de aztán eltüntek, ergo, nem mentek jól az eladások és többet nem hoznak. Amint értesűltem róla, most jön majd ki a második film, amiben feltűnik Ursula leánya is, Uma. A következő videóban láthatjátok a rengeteg szép új babát, amiket én is szívesen nézegetek, annak ellenére, hogy mint említettem, nem gyűjtöm őket.

Folyt. köv.!

Bj-Lydia

NYTF áttekintés és véleményezés: 1.rész

2017.02.19. 01:20

Sziasztok!

Mivel ma indult hivatalosan a 2017es NYTF (New York Toy Fair), ami a világon az egyik legismertebb és legnagyobb játék kiállítás, így gondoltam, hogy én is véleményezek az újdonságokról, pontosabban azokról amik úgy igazán érdekelnek, vagy ami épp megragadta a figyelmem. Mivel elég sok mindenről szeretnék majd írni, és nem akarok 2 kmes blog bejegyzést leírni egyszerre, ezért valószínű, hogy több részre osztom majd fel az egészet. Elvégre a toy fair is több napig tart :)

Amióta úgy igazán elkezdtem gyűjteni a babákat (2010 Monster High), azóta kezdtek érdekelni ezek a kiállítások is és azóta kísérem figyelemmel minden évben a NYTFt is. Mindig izgatottan várom, hogy a kedvenc kollekcióim mivel is fognak majd bővűlni az év folyamán.

Úgy gondoltam, hogy megpróbálok minden bejegyzésembe képeket és videókat is rakni, hogy ti is lássátok miről is beszélek.

1. Kezdeném egy teljesen új játékkal, ami megragadta a figyelmem, mert egyszerűen annyira aranyos! Fingerlings a neve és aprócska majmokról van szó (bár van belőle unikornis és lajhár is) amiket az ujjadon hordasz és különböző képpen reagálnak az érintésedre, illetve arra, hogy hogyan is bánsz velük. 6 féle színűt adnak majd ki és augusztusra igérik a kiadásukat, és majd lesznek velük játékszettek is, amik még fejlesztés alatt vannak. A játék gyártója a WowWee. Véleményem szerint nagyon édes és tetszik, hogy interaktív. Nem hinném, hogy gyűjteni fogom, de ha elérkeznek hozzánk is, és nem lesz oltári drága (15 dolcsi körüli árat igérnek), akkor lehet, hogy beszerzek egyet próbából, talán a lajhárt :D

2. A második cég akinek a cuccaival foglalkozom az a Mattel. Elnézést kérek a Barbie rajongóktól, de azok teljesen hidegen hagynak engem, szóval tőlem nem fogtok infot kapni róluk, csak annyit mondhatok, hogy lesznek új Fashionisták. A DC Superhero Girls babákért sem rajongok és nem akarom gyűjteni őket, így azokat is ugrom.

Sajnos, amiért viszont el vagyok keseredve az az, hogy az Ever After Highról úgy néz ki bebizonyosodott, tényleg vége :( Nagyon sajnálom, mert úgy érzem, hogy volt benne valami egyedi, nem az a tipikus "hercegnős" történet volt a lényeg. Még jobban sajnálom azt, hogy a két kedvenc pasi karakterem sosem kapott baba formát: Sparrow és Hopper. De tudom, hogy az utóbbi több mint egy évben nagyon alacsonyak voltak az eladások világszerte (ezért is nem importálják már nagyon sehova) és megértem, hogy végeztek vele. Nekem még 3 baba hiányzik a kollekciómból, hogy teljes legyen, szóval az elkövetkezendő időszakban majd azon is dolgozom, hogy sikeresen befejezzem.

Ami a Monster Hight illeti, nos én már nem érdeklődök iránta a reboot óta. De ahogy hallottam a reboottal gyakorlatilag teljesen meg is ölték. A Mattel felmérései szerint, 2012ben voltak a legmagasabbak a MH eladások, akkor volt a fénykora. Ez után csak csökkent és csökkent. Ebből az okból jött a reboot, amibe nagyon sok pénzt fektettek bele, próbálván megmenteni a brandet. Hát ez nem egészen jött össze, mert a reboot nagyon sok gyűjtőt eltaszított és az eladások nagyon nem nőttek meg. Így mostantól a Mattel kivette a MHt is a "core brandek" közül, már nem fő prioritása az egész, pont úgy mint az EAH. Nem lesznek új moviek egyelőre, csupán egy youtube széria: "Adventures of the Ghoul Squad" címen. Ehhez adnak ki majd limitált artikulációs babákat is. De ennyit a MHról.

Folyt. köv.!

Bj-Lydia

Vásároltam!

2017.02.17. 23:52
Címkék: Blog Vásároltam

Sziasztok!

Ma csak egy rövidke blogocskával jelentkezem nektek, mert fárasztó napom volt. Ez egy új fajta blog bejegyzés, aminek a címe "Vásároltam". Ezek amolyan rövidke bejegyzés-találos kérdés félék lesznek, ahol bejelentem, hogy vettem valamit, általában neten, de még nem akarom elárulni, hogy mi az :D

Mivel általában a netes rendelések több napba, vagy akár hétbe is beletelnek, így akár találgathattok is, hogy mi/mik lehetnek azok amiket vásároltam! Természetesen szeretnék segíteni is kicsit, hisz a lehetőségek száma végtelen és hát senki sem gondolatolvasó XD

Na a lényeg, hogy ma sikeresen vettem 2 darab babát, Hollandiából egy személytől, aki az egész kollekciójától válik épp meg, mert Új Zélandra költözik. Igazából már kb. egy héttel ezelőtt próbáltam lebonyolítani vele az üzletet, de kiderűlt, hogy 21 euro a szállítás Romániába, ami kicsit sok és hát nem volt elég pénzem a Paypalomon a 2 babára + szállításra. Viszont, mivel sürgős neki az eladás, leszállította a babák árát 20 euroról 15re! Így már elég volt a pénzem és megvettem tőle őket. Hétfőn vagy kedden küldi, és megint kóddal követhetem az útjukat. Kiváncsi leszek mennyi időbe telik míg ide érnek, mert még sosem kaptam Hollandiából csomagot.

Még elárulnék azért egy-két dolgot segítségként: Living Dead Dollsokról van szó, sima szériások. (Ez azért nagy segítség, és mégsem, hiszen olyan sok szériás baba van XD) E mellé még azt is hozzá rakom, hogy nem azonos számú szériából vannak, viszont mindkét baba fiú nemű! :D Sőt, még azt is hozzá rakom, hogy dupla számjegyű a szériájuk (ergo 10en felűli) és az egyik közülök ráadásúl egy grál babám! *-* (Segítségként ott van lent a Whishlistem)

Na? Valaki? Tippek?

Bj-Lydia

 

Szerzemények: LDD Fashion Victims babák

2017.02.16. 01:26

Sziasztok!

Ma ismét egy szerzeményes bloggal jelentkezem, mert oly csodás csomagom érkezett az UKból (Nagy Britannia)! Majd lerágtam az asztalom sarkát valahányszor eszembe jutott, hogy ez a csomag úton van felém, a múlt hét szerdától, mikor elküldte őket az előző gazdájuk! XD Szerencsére, hogy követőkódos szállítást fizettem, így mindig tudtam merre mászkál a csomag, na meg az is szerencse, hogy az UKból Romániáig csak egy hét kell, hogy megérkezzenek a dolgok :) (Egyébként kb. minden EUs országból így van, bár a múltkor Franciaországból elég sok időbe telt...)

Oké kicsit belemegyek a részletekbe. A Living Dead Dolls márkájú babákat januárban múlt egy éve, hogy gyűjteni kezdtem, mert voltam olyan szerencsés (szerencsétlen?XD), hogy nyertem egyet egy helyi online boltból. És ezzel el is indult nálam az őrület, hogy igenis több kell, főleg mert horror a téma. Imádnivalóak, csak kár, hogy nem kiköpötten divat babák, de attól még lehet ruhát készíteni nekik! Na de a lényeg, hogy az egyik al-szériájuk a "Fashion Victims" vagyis "Divat Áldozatai". Egyébként csupán 2 szériát adtak ki belőlük, így össz-vissz 8 FV baba létezik. Na ezekbe első látásra belezúgtam, mert nagyon is divat baba kinézetük van + óriás mellek, amik annyira anime-szerűek és egyediek XD Így a múlt év februárjában be is szereztem az első FVmet, aki Sheena volt. (Ő szerepel jelenleg a dizin!) Ő volt akkor a harmadik LDD babám.

És azóta sajnos nem jutottam még oda, hogy újakat vegyek mellé, mert másokra kellett a pénz, és igazából nem is olyan könnyű beszerezni őket. Oké, az első szériás babák világszerte kaphatóak voltak, ők úgymond a könnyebb falatok, de a második széria már csak USAban volt kapható, és hát ebayen elég borsós az áruk, a szállítási költségekről + vám, ne is beszéljünk inkább! Így kb. bele voltam nyugodva, hogy Sheena mellé majd megveszem Olaszországból, Kitty-t és Lilith-et, ugyanabból a boltból ahonnan Sheenát vettem és annyival maradok. Míg egészen múlt hétig rám nem ragyogott a Babák-Istene (kell neki egy név!). Valahogy így történt:

Épp Facebookon nézelődtem, mikor megpillantottam, hogy Ben barátom (nem közeli barát, de azért néha eldumálgatunk, hűséges kuncsaftom), közzétette az egyik LDD babáját, az egyik csoportban, hogy eladó. Rögtön rá is írtam, hogy mi történik? Ki akar lépni a gyűjtögetésből? o.O Aztán válaszolt, hogy nem, erről szó sincs, csak már nem fér és meg akar szabadúlni néhány olyan babától, amelyekhez nem kötődik annyira. Erre én meg is ragadtam az alkalmat és rákérdeztem, hogy nem-e akar megválni a Fashion Victims babáitól? (Mert tudtam, hogy van neki 2-3). Erre mondja, hogy de, valszeg azok is mennek, mert túl nagyok és sok helyet foglalnak. Na itt volt az én esélyem! Pénzem is elég szépen volt a Paypalomon előző eladásokból és rendelésekből, amik január folyamán gyűltek össze. Megkérdeztem tőle, hogy mennyit kér értük és hogy bele férnének-e a megszokott £12 szállításba. (Ez az, amelyikkel követő kód is jár). Mondta, hogy szerinte bele fér, hogy ha jól összegyömöszöli őket XD És azt is hozzátette, hogy mivel én vagyok az első érdeklődő és ismerős, ezért tegyek ajánlatot. Ő nem becsüli sokra őket, mivel bontott állapotban vannak, a dobozaik már nincsenek meg (azok hatalmasak!), de más minden kiegészítőjük meg van (második ruha és cipellő + halotti bizonyítvány). Én meg ajánlottam darabjáért £12-ot/kb. 4.300 ft.

Rögtön nem válaszolt, sőt csak másnap délután, így addig lerágtam a körmeim, hogy beleegyezik-e? Főleg, hogy az egyik baba közöttük rohadtúl értékes és nagyon magas a piaci ára (mindjárt kifejtem), én meg elég alacsonyra raktam a mércét, de hát próba cseresznye (nyamm), nem? Hát másnap írt vissza, hogy neki megfelel az ajánlat! :D Azt hittem kibújok a bőrömből! Rögtön kértem a PP címét és átutaltam neki a £48-ot/kb. 17.300 ft (a 3 baba + szállítási költség). Rá 2 napra el is postázta őket és hát ma szét is szagattam a dobozt! :D

Mivel Ben is felnőtt gyűjtő, így a babák kiválló állapotban vannak, csak ki voltak állítva vitrines szekrényben. Imádom őket, egyszerűen nem tudok betelni! Na meg Sheena sincs már egyedül :D Az alábbi fotón láthatjátok hármojukat. A másodlagos szerkójukban is akarok majd róluk csinálni képeket, így azok most nem szerepelnek csak úgy odahajítva a képen.

Balról jobbra haladva: Lilith, Sybil és Sadie. Észrevehetitek, hogy Sybil kicsit másabb alkatilag mint a másik két leányzó, ez azért van, mert ő második szériás kiadás, míg a másik kettő első (ahogy Sheena is egyébként).

Most pedig kifejteném azt is, hogy miért értékes mindhárom baba. Vicces, mert míg meg nem kaptam a csomagot, fogalmam sem volt róla, hogy a harmadik is értékes XD Oké, kezdjük a legértékesebbel, aki Sybil. Ő a legritkább FV baba, mert ő a legkeresetebb karakter. A normál kiadásában is 70-80$ körül van, de FV kiadásban 100$tól (kb.29.000 ft) indul egészen 250$ig (kb.70.000 ft) terjed az ára ebayen, ebbe persze nincsenek benne a szállítási költségek USAból Európába ami még plusszba olyan 30-45$, ami követő kódos! Szóval el sem tudom hinne, hogy ilyen olcsón meg tudtam venni! Másképp szerintem soha nem tudtam volna beszerezni magamnak...

A következő ritkácskább baba az Sadie, mivel őt találtam a legkevésbé beszerezhetőnek az első szériából. Ritkán látom ebayen, nem túl drága, de drágább mint a többiek 50-60$ környékén van, elég ramaty állapotokban ráadásúl.

Végül Lilith az, akiről azt hittem, hogy tökre hétköznapi, de nope! Tudjátok az a helyzet, hogy Lilithből több verzió is ki volt adva (különböző színű exkluzívok stb., de ezekre most nem térek ki). A lényeg, hogy ennek az alap verziójának is volt két különböző fajtája: 1.véres szájjal és vércseppes ruhával és 2. vér nélkűl. Ha megnézitek a képen az enyém a vér nélküli és meglepi (!) ez a ritkább verzió! A véres a gyakoribb ami kb 20 euro/4.600 ft, és hát én is ennyit adtam ezért a Lilithért, de a nem véres verzió 40 euro/12.300 ft környékén mozog! Szóval gondolhatjátok a meglepetésem, mikor leesett, hogy a ritka van a kezemben! XD

Hát mostanra ennyi fért a blogomban, majd hozom azokat a részletes bemutatós fotókat is hamarosan! :D

UI: Elnézést, hogy annyi pénznemet belekevertem a blogba, de egyik-másik ebayen különböznek ugye a pénznemek és mindent nem voltam képes most átkonvertálni XD

Bj-Lydia

Szerzemények: Sex Pistols pénztárca

2017.02.15. 00:56

Sziasztok!

Máris jelentkeznék az első "Szerzemények" blogommal, aminek a címéből szerintem kiderül, hogy ebben a kategóriában olyasmiket fogok bemutatni, amiket vettem/kaptam.

Igazság szerint, most nem egy új játék darabról van szó, ennek ellenére nem mondhatom azt, hogy kevésbé örülök neki! Bár ha azt vesszük, hogy nálam a játékok is egy-egy gyűjtemény darabjai és csak kiállítom őket, (hisz nálam a "játszás" max. a pózokba való állítást és fotózást jelentheti), akkor ez is tökéletesen beillik az egyik gyűjteményembe!

Na jó kicsit kitérek a részletekre. Kb. két hete tudtam meg, hogy VÉGRE az én nyomorult nyugdíjasoknak való városomba is nyílt egy rock bolt, "Rock Shop" néven. Vicces, hisz már majdnem egy éve nyílt meg, de én csak most szereztem tudomást róla...na mindegy. Így a múlt héten anyuval a központban akadt dolgunk, hát ezt is bevettük a tervekbe, hogy felkeressük, megnézzük milyen stb. Érdekes kaland volt. Elég szépen szemerkélt az eső, mi meg ernyő nélkűl XD Az Arany János utca 18. szám a bolt lakhelye, amiről anyu tudta is, hogy hol van, de mondtam neki, hogy menjünk a telefonomon a GPS után. Erre az egész máshova vezetett! Ugyanis a Google térképen a bolt és az utca, a főtéri néptanács mellett található toronyóra előtti farkas szoborhoz vezetett! Ergo a szobortól kellett volna vásárolni...Mondom hát ez szép! Így akárki keresi és nem ismeri az utcákat, meg is fogja találni...Na jó fogtuk magunkat és elmentünk a tényleges utcába, ahol meg is találtuk a boltot. Nem ért meglepetés, mikor ismerős arc fogadott minket, hiszen az alakot anyu már régóta ismeri. Régi piacos kollégája, akiknek az "Orosz piacon" (igen ez a neve a piacnak) volt/van standjuk. Én is nem egyszer jártam már ott náluk. Sok év után szeretnének már lelépni a piaci kellemes közösségből és ezért nyitottak végre egy boltot, ahol természetesen nagyobb a hely is, nagyobb kínálatnak!

Körbe kutattam a boltban, míg anyuval dumált a pasi. Természetesen, mint a bolt neve is mondja, főként rock bandás pólók, hanorákok stb. találhatók meg nála, ami engem csöppet sem érdekel. Ékszerekből elég kicsike a kínálat, de nevelőapumnak vettünk egy gyűrűt ajándékba, majd Gyula napjára, mikor Húsvétra hazajön. Én is szemeztem egy gyűrűvel, ami két darabból áll és lánc köti össze, mert már régóta szeretnék ilyent, de a pasi elmondta, hogy nem ajánlja azt a darabot, mert nagyon sokan próbálták már fel, a fém pedig elég gyenge és könnyen elpattan. Azt mondta, hogy hamarosan érkeznek majd új ékszerek Ázsiából és hogy majd akkor válasszak valamit az újakból. Persze, az eredeti ok amiért a boltba akartam menni, az a Sex Pistols volt. Bármilyen cucc velük? Na igen, egy fajta póló...semmi több. A póló pedig meg van már nekem. De mondta az alak, hogy a felesége megy áruért Magyarországra, a hétvégén és hogy körbenéz akkor bármilyen Sex Pistolsos cucc után.

Így történt az, hogy hétfőn visszatértünk a boltba és hát sajnos semmit nem talált, csak egy pénztárcát...Ami nagyon klassz, bár igaz, hogy nem rég vettem egy újat magamnak. Ráadásúl elég borsós volt az ára is: 55 lei (kb. 3.800 ft). Ennyit egy pénztárcáért? Kicsit sok. Meg persze tuti, hogy az alak is rárakott valamennyi %-ot, amiért elhozta...De végülis anyu rábólintott, mert hogy megveszi nekem Valentin napi ajándékként :D ♥ Mellesleg a pasi azt mondta, hogy az elkövetkezendő hetekben még felhív, mert kell menjenek még máshova árúért. Engem főként egy Sex Pistolsos hanorák érdekelne, meg egy oldaltáska, mert nincs egy normális táskám sem!

Na igen, szóval így lett egy új relikviám a Sex Pistols/Punk polcomra, amit ki fogok állítani. Mert nehogy valaki azt higgye, hogy használni fogom! A pénztárcák nagyon hamar és könnyen tönkremennek, mert az ember piszkos kézzel nyúl hozzá, piszkos maga a pénz is (több féle értelemben XD) és ne adj Isten, le is nyúlhatják! Már pedig semmi kedvem és szívem ahhoz, hogy egy ilyen drága, klassz pénztárcát csak úgy tönkrevágjak, mikor beillik egy tökéletes gyűjtői darabnak! :D

Azért persze hoztam nektek fotókat róla! Az elején Sid cuki feje látható, és meglepő módon nem a szokásos szerkójában, szokásos grimasszal a képén van rajta, ez egy plussz pont! Egyébként ha Sid nem lett volna rajta, akkor valszeg nemet mondok rá. Kiterítve rajta van az angol zászló és a "God Save the Queen" oly ismert plakátja. Ahogy látom Sid mögött is van valaki, de nem tudnám megmondani, hogy ki az. Tépőzárral nyílik/csukódik. Belűl fekete, tonányi zsebbel és rekesszel. Meg jön hozzá egy lánc is, amivel a nacidhoz csatolhatok, ezzel is védekezve a zsebtolvajok ellen.

Bj-Lydia

 
Rólam

Hello mindenki! Bj-Lydia vagyok, 25 éves és Erdélyben élek. Ha picit körülnézel az oldalon, akkor rájössz, hogy ez nem az a megszokott hétköznapi dolgokat tartalmazó és leíró blog, de nem ám! Én játék gyűjtő vagyok, főként babákra és figurákra orientálódva. Emellett baba ruhákat készítek, OCket dizájnolok és festek, fotózok, bemutatókat videózok stb. Egyszóval kreatív és egyedi személyiség vagyok, egy olyan ember típus akivel nem minden köpésre találkozhatsz :)

Az oldal azért jött létre, hogy megosszam a munkáim, legújabb szerzeményeim, véleményem és hogy segítsek más, hozzám hasonló emberkéknek, ahogy és amiben csak tudok! Tehát ha úgy gondolod, hogy ez a hely neked való és érdekel, akkor nyugodtan nézelődj, olvass, írj és gyakran látogass meg!

Bővebben >>>

Címkék: SzerzeményekBabákLiving Dead DollsVásároltamVéleményezésKulisszák mögöttMonster HighOCkEver After HighÓcska piacHaul AlkotásokBleeding Edge GothsBegothsDinolandFigurákEbayTMNTKinder SurprisePokemon

 

Következik...

Avagy információs tábla XD Itt láthatjátok, hogy hamarosan mik kerülnek fel az oldalra, illetve milyen bejegyzésekre számíthattok. Nincs sorrendbe szedve, szóval ne vegyétek komolyan! :)

  • Dizi csere
  • Kulisszák mögött: Szemtelen kígyó
  • Galéria friss
  • Gyűjteményeim tárháza képek friss
  • "Vágyak a csillagos égben" blog sorozat

 

Chat

 

Projektek
•Kreatívkodom: Varrogatok
•Olvasom: Leslie L. Lawrence: A megfojtott viking mocsara
•Nézem: Pokemon se. 03; Yamishibai se. 06; Chrono Crusade
•Játszom: Fallout 4; Skylanders Imaginators; Bloodborne
Egy kis "útmutató" azoknak akik esetleg kiváncsiak arra, hogy a jelen életemben épp mivel foglalkozok, mit csinálok. Általában ezek olyan kis info cseppek amikről nem blogolok bővebben, csak esetleg kérésre :) Érdemes figyelni, mert gyakran változik XD Kérdésekre szívesen válaszolok!

 

Kövess itt is:

  

 

Cserék

Cserét a chatben vagy vendégkönyvben kérhetsz! Végtelen üres helyek!

 

Szünetelnek

 

Whishlist

Ez volna itt a jelenlegi kívánságlistám, amire csak úgy néhány dolgot firkantottam fel. Őszintén, akár a végtelenségig írhatnám, ha mindent feltüntetnék rajta XD

Általános

Egy BJD baba
Egy Azone baba
Egy Pullip baba
Befejezni a MH kollekcióm
Befejezni az EAH kollekcióm
Egy Little Apple Dolls baba

Living Dead Dolls

Beszerezni az összes FV babát (2)
33. széria
Pinhead
Beauty & Beast
34. széria
Annabelle
35. széria
Pennywise 2017
Michael Myers

Living Dead Dolls Grálok:

Beetlejuice
Lydia
Freddy Krueger
Elisa Day
Morgana
Countess Bathory
Isabel
Vanishing Hitchhiker
Unwilling donor
Haemon
Camilla
Banshee
Hayze
Isaiah

Bleeding Edge Goths Grálok:

Divinity
Julia Doom
Fiona Fatale
Hypnotica Gaze
Infinity A. Byss
Ivana Scream
Penelope Fabrique

 


too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!    *****    Légy te is Farmasi tanácsadó! Kötetlen munka, befektetés nékül, minõségi termékek, jó kereseti lehetõség!    *****    Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!