A Blog, avagy az oldal lényege és szíve. Itt olvashatod a gondolataim, történetem, rólam.

Megnézem

Minden olyan dolgot és oldal kelléket, amit nem találsz máshol, azt itt keresd, a Menüben.

Megnézem

Ha kiváncsi vagy a fotóimra, babáimra, esetleg a munkáimra, akkor kukkants be ide, a Galériába.

Megnézem

Szeretnél többet tudni a gyűjtögetésről? Segítséget és információt keresel kezdőként? Lépj be te is a Gyűjtői sarokba!

Megnézem

Érdekel mit hogy készítek el? Hogyan hozok helyre ezt-azt? Itt betekinthetsz a Kulisszák mögötti részbe.

Megnézem

Ha tetszik az oldal, akkor miért ne regisztrálnál? Így kaphatsz értesítőt is a fontos eseményekről. Itt Be is jelentkezhetsz!

Megnézem

Random gondolatok

Szerzemények: Sex Pistols pénztárca

2017.02.15. 00:56

Sziasztok!

Máris jelentkeznék az első "Szerzemények" blogommal, aminek a címéből szerintem kiderül, hogy ebben a kategóriában olyasmiket fogok bemutatni, amiket vettem/kaptam.

Igazság szerint, most nem egy új játék darabról van szó, ennek ellenére nem mondhatom azt, hogy kevésbé örülök neki! Bár ha azt vesszük, hogy nálam a játékok is egy-egy gyűjtemény darabjai és csak kiállítom őket, (hisz nálam a "játszás" max. a pózokba való állítást és fotózást jelentheti), akkor ez is tökéletesen beillik az egyik gyűjteményembe!

Na jó kicsit kitérek a részletekre. Kb. két hete tudtam meg, hogy VÉGRE az én nyomorult nyugdíjasoknak való városomba is nyílt egy rock bolt, "Rock Shop" néven. Vicces, hisz már majdnem egy éve nyílt meg, de én csak most szereztem tudomást róla...na mindegy. Így a múlt héten anyuval a központban akadt dolgunk, hát ezt is bevettük a tervekbe, hogy felkeressük, megnézzük milyen stb. Érdekes kaland volt. Elég szépen szemerkélt az eső, mi meg ernyő nélkűl XD Az Arany János utca 18. szám a bolt lakhelye, amiről anyu tudta is, hogy hol van, de mondtam neki, hogy menjünk a telefonomon a GPS után. Erre az egész máshova vezetett! Ugyanis a Google térképen a bolt és az utca, a főtéri néptanács mellett található toronyóra előtti farkas szoborhoz vezetett! Ergo a szobortól kellett volna vásárolni...Mondom hát ez szép! Így akárki keresi és nem ismeri az utcákat, meg is fogja találni...Na jó fogtuk magunkat és elmentünk a tényleges utcába, ahol meg is találtuk a boltot. Nem ért meglepetés, mikor ismerős arc fogadott minket, hiszen az alakot anyu már régóta ismeri. Régi piacos kollégája, akiknek az "Orosz piacon" (igen ez a neve a piacnak) volt/van standjuk. Én is nem egyszer jártam már ott náluk. Sok év után szeretnének már lelépni a piaci kellemes közösségből és ezért nyitottak végre egy boltot, ahol természetesen nagyobb a hely is, nagyobb kínálatnak!

Körbe kutattam a boltban, míg anyuval dumált a pasi. Természetesen, mint a bolt neve is mondja, főként rock bandás pólók, hanorákok stb. találhatók meg nála, ami engem csöppet sem érdekel. Ékszerekből elég kicsike a kínálat, de nevelőapumnak vettünk egy gyűrűt ajándékba, majd Gyula napjára, mikor Húsvétra hazajön. Én is szemeztem egy gyűrűvel, ami két darabból áll és lánc köti össze, mert már régóta szeretnék ilyent, de a pasi elmondta, hogy nem ajánlja azt a darabot, mert nagyon sokan próbálták már fel, a fém pedig elég gyenge és könnyen elpattan. Azt mondta, hogy hamarosan érkeznek majd új ékszerek Ázsiából és hogy majd akkor válasszak valamit az újakból. Persze, az eredeti ok amiért a boltba akartam menni, az a Sex Pistols volt. Bármilyen cucc velük? Na igen, egy fajta póló...semmi több. A póló pedig meg van már nekem. De mondta az alak, hogy a felesége megy áruért Magyarországra, a hétvégén és hogy körbenéz akkor bármilyen Sex Pistolsos cucc után.

Így történt az, hogy hétfőn visszatértünk a boltba és hát sajnos semmit nem talált, csak egy pénztárcát...Ami nagyon klassz, bár igaz, hogy nem rég vettem egy újat magamnak. Ráadásúl elég borsós volt az ára is: 55 lei (kb. 3.800 ft). Ennyit egy pénztárcáért? Kicsit sok. Meg persze tuti, hogy az alak is rárakott valamennyi %-ot, amiért elhozta...De végülis anyu rábólintott, mert hogy megveszi nekem Valentin napi ajándékként :D ♥ Mellesleg a pasi azt mondta, hogy az elkövetkezendő hetekben még felhív, mert kell menjenek még máshova árúért. Engem főként egy Sex Pistolsos hanorák érdekelne, meg egy oldaltáska, mert nincs egy normális táskám sem!

Na igen, szóval így lett egy új relikviám a Sex Pistols/Punk polcomra, amit ki fogok állítani. Mert nehogy valaki azt higgye, hogy használni fogom! A pénztárcák nagyon hamar és könnyen tönkremennek, mert az ember piszkos kézzel nyúl hozzá, piszkos maga a pénz is (több féle értelemben XD) és ne adj Isten, le is nyúlhatják! Már pedig semmi kedvem és szívem ahhoz, hogy egy ilyen drága, klassz pénztárcát csak úgy tönkrevágjak, mikor beillik egy tökéletes gyűjtői darabnak! :D

Azért persze hoztam nektek fotókat róla! Az elején Sid cuki feje látható, és meglepő módon nem a szokásos szerkójában, szokásos grimasszal a képén van rajta, ez egy plussz pont! Egyébként ha Sid nem lett volna rajta, akkor valszeg nemet mondok rá. Kiterítve rajta van az angol zászló és a "God Save the Queen" oly ismert plakátja. Ahogy látom Sid mögött is van valaki, de nem tudnám megmondani, hogy ki az. Tépőzárral nyílik/csukódik. Belűl fekete, tonányi zsebbel és rekesszel. Meg jön hozzá egy lánc is, amivel a nacidhoz csatolhatok, ezzel is védekezve a zsebtolvajok ellen.

Bj-Lydia

Üdvözlő~

2017.02.14. 01:41

Sziasztok és üdv mindenkinek!

Hát itt volnék újra, egy újabb oldalammal és hivatalosan meg is nyitnám most. Az elkészítése nem telt sok időbe, de elég sokat vaciláltam a kinézettel, amivel még most sem vagyok teljesen elégedett, de egye fene, egy darabig elmegy. Most punkos kinézettel indítottam, aztán majd meglátjuk mi lesz a kövi. Természetesen a fő hangsúlyt John "Rotten" Lydon kapta, meg az én drága Sheena babám.

Mint bal oldalt olvashatjátok, ez lesz a kreatív-véleményezős-cuccos blogom, amolyan mindenféle. Tudom, hogy nem fogom tudni minden nap frissíteni, de nem is ez a cél, hanem csak, hogy élvezzem az egészet, hisz szórakozásból és szórakoztatás céljából csinálom!

Valószínű, hogy lesznek olyan dolgok amik majd megegyeznek (főként blog bejegyzésekre gondolok) a Monster OC Days-es oldalon megosztott dolgaimmal, mivel a két oldalnak azért van köze egymáshoz, amolyan testvérek. Remélem, hogy ez senkit sem fog majd zavarni!

Itt is és a fent említett oldalon is szívesen válaszolok kérdésekre, hogy ha valakinek valamiben szüksége lenne segítségre. Persze itt most nem családi vagy épp párkapcsolati problémákra gondolok! XD Hanem azzal kapcsolatban, ami az oldal témája: babák, figurák, kreatívkodásos segítségek stb.

Én is szeretném persze a ti segítségeteket kérni abban, hogy még mit és miket töltsek fel az oldalra, milyen menüket hozzak létre stb. Szóval nyugodtan írkálhattok a chatbe vagy vendégkönyvbe! :)

A szerkesztő, Bj-Lydia

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 
Rólam

Hello mindenki! Bj-Lydia vagyok, 26 éves és Erdélyben élek. Ha picit körülnézel az oldalon, akkor rájössz, hogy ez nem az a megszokott hétköznapi dolgokat tartalmazó és leíró blog, de nem ám! Én játék gyűjtő vagyok, főként babákra és figurákra orientálódva. Emellett baba ruhákat készítek, OCket dizájnolok és festek, fotózok, bemutatókat videózok stb. Egyszóval kreatív és egyedi személyiség vagyok, egy olyan ember típus akivel nem minden köpésre találkozhatsz :)

Az oldal azért jött létre, hogy megosszam a munkáim, legújabb szerzeményeim, véleményem és hogy segítsek más, hozzám hasonló emberkéknek, ahogy és amiben csak tudok! Tehát ha úgy gondolod, hogy ez a hely neked való és érdekel, akkor nyugodtan nézelődj, olvass, írj és gyakran látogass meg!

Bővebben >>>

Címkék: SzerzeményekBabákLiving Dead DollsVásároltamVéleményezésKulisszák mögöttMonster HighOCkEver After HighÓcska piacHaul AlkotásokBleeding Edge GothsBegothsDinolandFigurákEbayTMNTKinder SurprisePokemon

 

Következik...

Avagy információs tábla XD Itt láthatjátok, hogy hamarosan mik kerülnek fel az oldalra, illetve milyen bejegyzésekre számíthattok. Nincs sorrendbe szedve, szóval ne vegyétek komolyan! :)

  • Dizi csere
  • Gyűjteményeim tárháza képek friss
  • "Vágyak a csillagos égben" blog sorozat
  • Kedvenc youtube csatornáim blog sorozat
  • "Gyűjtői sarok" menü
  • Ócska piac haul
  • Kreatív haul

 

Chat

Projektek
•Kreatívkodom: Takarítok
•Olvasom: Dean R. Koontz: Éjfél
•Nézem: Pokemon se. 03; Yamishibai se. 06
•Játszom (PS4):
Egy kis "útmutató" azoknak akik esetleg kiváncsiak arra, hogy a jelen életemben épp mivel foglalkozok, mit csinálok. Általában ezek olyan kis info cseppek amikről nem blogolok bővebben, csak esetleg kérésre :) Érdemes figyelni, mert gyakran változik XD Kérdésekre szívesen válaszolok!

 

Kövess itt is:

  

 

Cserék

Cserét a chatben vagy vendégkönyvben kérhetsz! Végtelen üres helyek!

 

Szünetelnek

 

Whishlist

Ez volna itt a jelenlegi kívánságlistám, amire csak úgy néhány dolgot firkantottam fel. Őszintén, akár a végtelenségig írhatnám, ha mindent feltüntetnék rajta XD

Általános

Egy BJD baba
Egy Azone baba
Egy Pullip baba
Befejezni a MH kollekcióm
Befejezni az EAH kollekcióm
Egy Little Apple Dolls baba

Living Dead Dolls

Beszerezni az összes FV babát (2)
33. széria
Pinhead
Beauty & Beast
34. széria
Annabelle
35. széria
Pennywise 2017
Michael Myers

Living Dead Dolls Grálok:

Beetlejuice
Lydia
Freddy Krueger
Elisa Day
Morgana
Countess Bathory
Isabel
Vanishing Hitchhiker
Unwilling donor
Haemon
Camilla
Banshee
Hayze
Isaiah

Bleeding Edge Goths Grálok:

Divinity
Julia Doom
Fiona Fatale
Hypnotica Gaze
Infinity A. Byss
Ivana Scream
Penelope Fabrique

 


Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!    *****    Légy te is Farmasi tanácsadó! Kötetlen munka, befektetés nékül, minõségi termékek, jó kereseti lehetõség!    *****    Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic