A Blog, avagy az oldal lényege és szíve. Itt olvashatod a gondolataim, történetem, rólam.

Megnézem

Minden olyan dolgot és oldal kelléket, amit nem találsz máshol, azt itt keresd, a Menüben.

Megnézem

Ha kiváncsi vagy a fotóimra, babáimra, esetleg a munkáimra, akkor kukkants be ide, a Galériába.

Megnézem

Szeretnél többet tudni a gyűjtögetésről? Segítséget és információt keresel kezdőként? Lépj be te is a Gyűjtői sarokba!

Megnézem

Érdekel mit hogy készítek el? Hogyan hozok helyre ezt-azt? Itt betekinthetsz a Kulisszák mögötti részbe.

Megnézem

Ha tetszik az oldal, akkor miért ne regisztrálnál? Így kaphatsz értesítőt is a fontos eseményekről. Itt Be is jelentkezhetsz!

Megnézem

Random gondolatok

Ócska piac haul

2017.04.09. 00:20

Sziasztok!

Na végre itt volnék egy újabb bejegyzéssel, amire már megint pár napja készűltem, de csak ma volt időm megcsinálni a fotókat. Mint a címből kiderűl, egy újabb ócska piac haullal jöttem hozzátok, pontosabban a múlt vasárnap talált kincsekkel. Sajnos nem volt a legjobb fogásom, csak néhány darabbal tértem haza, de ez is valami nem? :) 

Egyébként most két hétig elmarad a kincskeresés, mert az ünnepek (virágvasárnap és húsvét) miatt nem lesz piac, de aztán vissza a rendes kerékvágásba remélhetőleg!

De nem húzom tovább a szöveggel az időt, mert itt van az első "versenyző" XD Egy igazán szép darab a 80-as évekből, a Playmates Toystól. A legelső TMNT (Tini Ninja Teknőcök) sorozatból Bebop figura, ami nagyon szép állapotban van, minusz, hogy fél keze letört :( De valahogy szegénykét nem tudtam ott hagyni, főleg, hogy nincs semmilyen verzióban ő meg (ami azt illeti Rocksteady sem...). Így muszáj volt, hogy csatlakozzon a kollekciómhoz. Természetesen az eredeti árából lealkudtam, mert hát nincs fél keze! :D Vagy megpróbálom újra formázni agyagból (amiben már csúfos kudarcot fogok vallani, már tudom előre XD), vagy szépen bepingálom, mintha leharapták volna a kezét neki XD Egyébként a minimális 5 pontos artikulációja van neki. És fogalmam sincs miért jóval világosabb a feje mint a test többi része?

A következő figurácska sokak számára ismerős lehet, hiszen az egyik tengeri szörny a Scooby-Doo rajzfilmből! A talpán csak a Hannah-Barbara TMet említi, így nem igazán tudom, hogy ki gyárthatta? Nagyon szép állapotban van, a karjai és farkincája mozgatható. Tökéletesen passzól majd a Scooby-Doo figura csapatomhoz, mert a karakterek már igazán hiányolták a szörnyikéket, hogy legyen kik elől menekűlni XD

A következő két figura Pokémon kollekciómat fogja majd bővíteni! Az egyik a múlt évben kiadott McDonaldsos Shiny Magikarp, akinek mozog a farkincája ha tologatjuk. A másik picike pedig Nintendo gyártású Croconaw.

Végűl két kis apróság a Kinder Surprise figura kollekciómba. Az egyik, a mackó a verseny csónakban, sunyi tekintettel XD A másik meg egy varázsló koala maci, aki épp eltörte a seprűjét XD Az utóbbi igazából a Schöller cég gyártmánya, de én a Kinderekhez passzolom őket.

Bj-Lydia

Véleményezés: WildChildz (grafikák)

2017.04.03. 23:58
Az új hit-baba-széria hamarosan?

Sziasztok!

Ismét egy új véleményezős bloggal jelentkezem nektek, bár most még nem tudok babákról beszélni...oké megmagyarázom!

Na szóval, a napokban felfigyeltem valami egészen újra: WildChildz grafikák. Előszőr ha jól emlékszem az Instagramon pillantottam meg őket, aztán észrevettem, hogy már a Tumblr és Facebook is erről diskurál.

Kérem szépen, a FedEx nevű cég (?) megrendezte idén is a nagy szponzór versenyét, ahol óriási összegeket lehet nyerni, hogy egy-egy személy elindítsa a saját vállalkozását. Nem tudok sokat az egész dologról, őszintén annyira nem is érdekel, de ha jól láttam az első helyezet nyereménye valami 25.000 dollár. Az emberek szavazhatnak a jelentkezőkre, akinek a legtöbb szavazata van az nyer, pofon egyszerű!

Hát ennek a versenynek lehet az egyik esélyes nyertese a "WildChildz", ami ha nyer, egy új baba kollekció születhet meg belőle! Egy tervező álma válik valóra stb. Egyébként egy "Lil' Dreamers" cég (?) tulajdonában van jelenleg.

De térjünk át a remélhetőleg jövendőbeli kollekció lényegére, miről is fog szólni? A nevéből már esetleg leeshetett, de akinek nem: wild (vad) + childs (gyerekek) (megyj. eredetileg az "s" betű helyett, helytelenűl "z" szerepel a névben, hogy menőbb, egyedibb legyen). Ha még így sem jött le, akkor megmondom: antropomorf vadállat gyerekekről van szó! A mottójuk, hogy légy vad és szabad, ergo önmagad. Kicsit ismerős megint nem? Ha ránézünk a grafikákra akkor még ismerősebb lesz:

Titeket kikre emlékeztetnek? Én teljes mértékben Bratz + Monster High keresztezésnek látom őket. Az arckifejezések, a pózok, az alakok...Beszédben is hasonlóak: "Guys and Growlz"-t mondanak, mint a MHban a "Mansters and Ghouls". A dologba keveredett egy kis My little pony-Equestria Girls dolog is, mert ezeknek a lányoknak van normális állat alakjuk, tehát át tudnak változni. De nézzünk néhány leleplezett szereplőt:

  • Chazelle, az ázsiai gepárd lány, aki engem nagyon Cleora emlékeztet, meg pasija is van (Chayden).
  • Ping, az óriás panda, aki Kínából van
  • Tajah, a Malajziai tigris
  • Zealous Zebra
  • Fabianna a róka

   

És itt van egy tervrajz az esetleges babák kinézetéről, ami megint nagyon MHosan (a régi verzióra gondolok, nem a rebootra) néz ki:

Ahogy látom plussz artikulációt terveznek a derékba, ami jó dolog. A lábuk jó nagy, szóval tuti, hogy más cipő nem fog rá menni, csak a sajátjuk. Egyébként a babák mellé majd társúlnak egyebek is, többek közt animációs széria is.

Véleményem szerint elég nyilvánvaló, hogy a híres, fent említett kollekcióból lett inspirálódva az egész, de azt kell mondanom egész érdekesek. Teljes véleményt még nem mondhatok, míg nem látom a végterméket (már ha lesz). Viszont bejönnek, talán ez lesz az új MH és sikeres lesz, mert már ideje átvegye egy friss széria a MH trónját, mert az már csak kínlódik ezzel a reboottal... Ha a babákon vissza tudják majd adni a grafikák színeit és egzotikus hangulatát, akkor én ráharapok :) És szerintem esélyes lehet a nyerésre, mert már több mint 1600 szavazata van!

Nem tudom nektek hogy jönnek be így grafikák alapján, írjátok meg a véleményetek! És még 2 napig lehet szavazni rájuk, ami nem kerűl semmibe, szóval kérek mindenkit, hogy tegye meg, ha nem is jönnek be a babák, legalább támogassunk egy művészt, hogy elérje az álmát és hogy lássuk mi is lesz a végeredmény!:

http://smallbusinessgrant.fedex.com/Gallery/Detail/81b6fb04-d97a-4d3a-af66-67ca8019bb09

Bj-Lydia

Véleményezés: SpacePOP babák

2017.04.01. 23:21

Sziasztok!

Ismét egy olyan véleményező bloggal jelentkezem, amit már nagyon régóta szerettem volna megírni, de megint csak most kerűlt rá időm.

A ma bemutatott baba széria neve: SpacePOP. Gondolom, már a nevéből is leesik, hogy "űr" és "pop-mint zene". Hol hallottam még ezt a kombinációt...? Ja igen "Star Darlings", "Novi Stars", "Star and the Forces of Evil", "Loli Rock" stb. Szerintem mindenki hallott már ezekről, vagy legalább egyről közülük. És igen tudom, hogy nem készűlt mindegyikből baba forma, de ettől nem változik a lényeg, hogy többé-kevésbé az egész mese: "Földönkívűli lányok/hercegnők vagyunk, akiknek a világa/világunk bajba van és majd táncikálással és énekkel megmentjük azt". Igaz vagy nem? Nos a SpacePOP is detto ugyanez, kreatívitás 0! 

Érdekes, hogy ezek "Madame Alexander" babák, amik általában rohadt drágák, de végülis a "játék baba" kategóriába tartoznak, ezért türhetően 25$on mennek. Bár minőségileg és gyártásilag szerintem nem érnek ennyit...

Az 5 lány főszereplő, különböző bolygókról származó hercegnők, akiknek mind elfoglalta egy gonosz "Geela" nevű nőszemély a bolygóikat, így összeállnak muzsikálni, vagyis harcolni ellene. A lányok neve balról jobbra: Juno, Rhea, Athena, Hera és Luna. Kicsit görögösek...

Azt el kell ismernem, hogy a grafikák nagyon szépek és kidolgozottak, egyediek, tetszetősek, mégis a babák kivitelezése azért von maga után egy kis szájhúzogatást:

Nem azt mondom, hogy csúnyák, sőt nekem bejönnek, de azért muszáj kiemelnem, hogy a grafikákhoz való összehasonlításban azért találunk eltérést! Pl. az összes lány, Juno kivételével, ugyanazt az öntésű cipellőt viseli! A harisnyák sem ugyanolyanok mint a grafikán vagy épp a ruhákon fedezhetünk fel eltéréseket. A lányokkal, mint láthatjátok, jönnek állatkák is, amik sajna, egy kivételével, egy és ugyanazt az öntési alapot kapták...

Ami a babák méretét illeti, kb. 25 cm magasak és megvannak az alap artikuláció pontjaik: fej, váll, könyök, csukló, comb, térd. A hajuk minőségéről sokat nem tudnék mondani, mert élőben nem láttam, de ami a videókból, illetve képekből kitűnik egész jó, amolyan EAH-MH féle haj lehet.

Természetesen ezek a karakterek nem csak úgy magukban születtek meg, hanem társúl egy könyv is hozzájuk, meg netes sorozat és zenés videók! A youtubeon megtekintheti az aki kiváncsi ezekre. Személy szerint, a zenéjük olyan közepes, de a grafikák engem megijesztenek XD Nem volt sok pénz bele ölve az biztos! Aki még több adatra kiváncsi annak ajánlom a hivatalos oldalt: http://www.spacepopgirls.com

Összeségében nem tudom miért, de megfogtak ezek a babák! Látok bennük jövőt és fejleszthetőséget, Juno és Luna tetszik a legjobban. És a fejemben már előre tervezgetnék, hogy mit hogyan alakítanák rajtuk, hogy olyanok legyenek mint a grafikákon XD Viszont a probléma az, hogy talán nem lesz/lett hosszú életű ez a kollekció, mivel külföldön már a "clearence" (akciós/leárazott) részlegen vannak, ami általában azt jelenti, főleg újabb kiadások megjelenése hiányában, hogy vége, ennyi volt. Őszintén sajnálom :( Szerettem volna ha elérkeznek hozzánk is, szerettem volna közelebbről megszemlélni őket, esetleg venni stb. De hát ez van. Bár ki tudja, talán még van remény?

Pontozás: 3,5/5 (3,5 az 5ből). Jó úton haladnak dizájnok szempontjából, de azért a kivitelezésen van mit dolgozni még. Ti mit gondoltok? Nektek tetszenek? Vennétek belőlük, ha nálunk is kaphatóak lennének? Írjátok meg!

Bj-Lydia

Ócska piac haul

2017.03.30. 00:34

Sziasztok!

Na végre ismét itt, és most megint egy klassz kis ócska piaci haullal! :D Ismét volt jó néhány klassz kis fogásom, bár csalódott vagyok, hogy ismét nem találtam Kinder figurákat...én ezt nem értem, eddig rengeteg volt, most meg egyszerűen felszívódtak :( Pedig szeretném folytatni a kollekcióim! Oké, oké térjünk át azokra a holmikra amiket találtam, most főként nagy darabokról van szó, mint láthatjátok a fotókon is.

Elsőként ismét két Monster High baba! 1.000 ft darabjáért, ami szerintem tökéletesen megérte! Kiválló állapotban vannak és meg van az eredeti ruhájuk és kiegészítőik is! A hajuk ki van engedve, kicsit elektromos lett miközben beállítottam őket a fotóra, ezért áll össze-vissza, de amúgy nagyon jó állapotban van az is! Az egyik Draculaura, a Freaky Fusion: Save Frankie! kollekcióból, a másik pedig Frankie Stein a Ghoul Spirit kollekcióból. Mindkét baba anno budget verzió, de mégis teljesen artikuláltak...a régi szép idők...egyébként az egyedüli hibája Frankienek az, hogy a fél cipője hiányzik :( Pedig nagyon tetszik a lábbelije! Reménykedek, hogy majd külföldről be tudom szerezni esetleg vagy nem tudom...

Tovább folytatnám néhány klassz figura darabbal! Az egyik a 2003as Tini Ninja Teknőcökből való Nanobot, pontosabban az egyik verziója. Egész jó állapotban van, bár egyik kar darabja hiányzik, de szerintem ez nem olyan nagy probléma, hiszen robot, nem feltünő. Egész kellemesen artikulált is, a Playmates Toys gyártotta.

A következő két figura Schleich gyártású, így a játék gyártók ismerőinek már leeshet, hogy elég drága darabokról van szó! Szerencsére én klassz kis áron kaptam meg őket :) Remélem még találok belőlük! Az egyik egy lovag, a másik pedig egy óriási harcos sárkány, akinek sajnos hiányoznak a szárnyai :( Szóval ezt majd pótolnom kell valahogyan, valamikor...

Az nagyobb figuráról kb. semmit sem tudok mondani. Sajnos jelzés nincs rajta, így lehetséges, hogy kínai kopi gyártmány, bár jó minőségünek tűnik, így nem tudom...Őszintén azt sem tudom milyen szörny lehet: minotaurusz és kecske keveréke? De nem patái vannak...szerintem valami hibrid féle, és félig cyborg is. Limitált artikulációja van. Ha valaki tud valami infot róla, akkor kérem írja meg!!

Végül néhány apróság: két Simba gyártású kutyus, egy Nintendo Pokémon figura (MewTwo), aminek a fülét és mancsát picit megrágták, és egy picike Bear Family orrszarvú gyerek, akin valamilyen okból túl nagy ruha volt, így azt lecseréltem és adtam rá egy cuki kis szoknyát, ami az ő mérete! :D A régi ruháját mellette láthatjátok.

Mi a véleményetek? :)

Bj-Lydia

Véleményezés: Beauty and the Beast film (Spoiler free!)

2017.03.25. 23:01

Sziasztok!

Tudom, hogy a blogom fő témája a játékok, de majd meglátjátok, hogy hova is lyukadok ki ezzel a véleményezős bloggal is XD

Mint a címből rájöhettetek, az új "Beauty and the Beast" avagy "Szépség és a Szörnyeteg" filmről mondanék egy kis véleményt. Aki esetleg nem tudná, a film márc. 17. jelent meg a mozikban én pedig ma néztem meg 3Dben anyuval. Ez a második film amit 3Dben láttam :)

Mielőtt elmondanám a véleményem, annyit szeretnék megjegyezni, hogy közel sem vagyok óriási Disney rajongó, sosem voltam és szerintem sosem leszek. Szépek, megnézem őket 1-2x, de nálam annyi. Egyedüli mesefilm amiért rajongok az az "Eszeveszett birodalom" (Emperors New Groove), ami sajnos nagyon alúlértékelt, ezért semmilyen cuccot nem lehet belőle találni sehol. Szerencsére van egy McDonaldsos Kuzco figurám legalább...Nya igen visszatérve a B&B-hez. A mesefilmet egyszer, talán kétszer láttam csak. Emlékszem rá, tudom a történetet, de tuti, hogy nem minden aprócska részletre. Nem uncsi, de nem is vált kedvencemmé történetről van szó.

Tehát ha a fent leírt dolgokat nézzük, akkor jogosan kérdezhetitek, hogy miért akartam én annyira látni ezt a filmet, főleg a moziban? Hát a válasz nagyon egyszerű: Gaston. Aki esetleg nem tudná, ő az egotisztikus, gonosz karakter a történetben, aki feleségűl akarja venni Belle-t, ergo a Szépséget.

Nekem általában mindig a gonosz karakterek a kedvenceim, de Gastont különösen kedvelem valamiért...nem tudom miért. Viszont mikor megláttam a színészt aki játsza és egy jelenetet vele a trailerből, majd a "Gaston dalból", hát instant belezúgtam XD. A színész egyébként "Luke Evans". Megkövezhettek, de sosem hallottam előzőleg róla, ami végülis nem csoda, hisz nem igazán érdekelnek a színészek, csak inkább a szerepek amiket játszanak. Szóval miatta akartam látni ezt a filmet, igen csak ő érdekelt benne, az ő jelenetei és tökéletesek voltak!

Áttérve kicsit magára a filmre, nem akarok túl sokat spoilerezni, hisz sokan még nem láttátok. 2 órás, és nagyon látványos! Sok munka van bele fektetve az biztos, de szerintem az elért sikereket nézve megérte. A ruhák gyönyörűek! Nagyon tetszettek az "új jelenetek", amik megmagyaráznak olyan dolgokat, amik hiányosak voltak a történetszálban vagy nem voltak megjelenítve a mesében. Sok dal van a filmben, mint várható volt, ugyanazok mint a mesében, de vannak újak is. Gaston dalát pedig kibővítették és valszeg az egyik kedvenc jelenetem az egészből! Viszont a "Be our guest" dal viszi a pálmát a látványosságban! Másképp is klassz volt, tetszett, mindenkinek ajánlhatom :) Egyszer mindenképp érdemes megnézni!

Mellékelem ide a "Gaston dal" rövidke részletét, mert sajnos a teljes klip még nincs fent sehol sem (bár maga a dal igen), csak hogy hallgassátok meg mennyire jól énekelnek:

Ééééés most akkor áttérnék arra a részre, hogy játékok. Úgy döntöttem, hogy bármilyen "Gaston"-os cuccot találok azt begyűjtöm! Figurákat meg ilyenek! XD Tudom pl. hogy a Disney Store kiadott egy kettős csomagot Bellel, de húha...nagyon borsós az ára! Nekem csak Gaston kéne belőle de hát szerintem ez reménytelen...Egyébként a baba tökéletesen úgy néz ki mint ő nem?

Szóval más cuccokat kell találnom, reménykedek az ócska piacban, hisz a mese már régi tehát van esély rá. Egyébként tudom és láttam is, hogy kiadott a Panini is egy matricás albumot a film alapján, ami tök klassz! Bár engem igazából csak a Gastonos matricák érdekelnének, azok a képek amiken ő szerepel, a többi nem, szóval ha valaki esetleg gyűjti az albumot és akad duplája ilyen matricákból, azt megkérem szépen küldje el őket nekeeeeem! XD

Bj-Lydia

 
Rólam

Hello mindenki! Bj-Lydia vagyok, 26 éves és Erdélyben élek. Ha picit körülnézel az oldalon, akkor rájössz, hogy ez nem az a megszokott hétköznapi dolgokat tartalmazó és leíró blog, de nem ám! Én játék gyűjtő vagyok, főként babákra és figurákra orientálódva. Emellett baba ruhákat készítek, OCket dizájnolok és festek, fotózok, bemutatókat videózok stb. Egyszóval kreatív és egyedi személyiség vagyok, egy olyan ember típus akivel nem minden köpésre találkozhatsz :)

Az oldal azért jött létre, hogy megosszam a munkáim, legújabb szerzeményeim, véleményem és hogy segítsek más, hozzám hasonló emberkéknek, ahogy és amiben csak tudok! Tehát ha úgy gondolod, hogy ez a hely neked való és érdekel, akkor nyugodtan nézelődj, olvass, írj és gyakran látogass meg!

Bővebben >>>

Címkék: SzerzeményekBabákLiving Dead DollsVásároltamVéleményezésKulisszák mögöttMonster HighOCkEver After HighÓcska piacHaul AlkotásokBleeding Edge GothsBegothsDinolandFigurákEbayTMNTKinder SurprisePokemonPepco

 

Következik...

Avagy információs tábla XD Itt láthatjátok, hogy hamarosan mik kerülnek fel az oldalra, illetve milyen bejegyzésekre számíthattok. Nincs sorrendbe szedve, szóval ne vegyétek komolyan! :)

  • "Vágyak a csillagos égben" blog sorozat
  • Kedvenc youtube csatornáim blog sorozat
  • LDD FV Lulu bemutató
  • Karácsony haul
  • Könyvvásár haul

 

Chat

 

Projektek
•Kreatívkodom: Varrogatok ezt-azt
•Olvasom: Dean R. Koontz: Éjfél
•Nézem: Pokemon se. 03; Yamishibai se. 06
•Játszom (PS4): Titan Quest
•Telefonon játszom:
Egy kis "útmutató" azoknak akik esetleg kiváncsiak arra, hogy a jelen életemben épp mivel foglalkozok, mit csinálok. Általában ezek olyan kis info cseppek amikről nem blogolok bővebben, csak esetleg kérésre :) Érdemes figyelni, mert gyakran változik XD Kérdésekre szívesen válaszolok!

 

Kövess itt is:

  

 

Cserék

Cserét a chatben vagy vendégkönyvben kérhetsz! Végtelen üres helyek!

 

Szünetelnek

 

Whishlist

Ez volna itt a jelenlegi kívánságlistám, amire csak úgy néhány dolgot firkantottam fel. Őszintén, akár a végtelenségig írhatnám, ha mindent feltüntetnék rajta XD

Általános

Egy BJD baba
Egy Azone baba
Egy Pullip baba
Befejezni a MH kollekcióm
Befejezni az EAH kollekcióm
Egy Little Apple Dolls baba

Living Dead Dolls

Beszerezni az összes FV babát
33. széria
Pinhead
Beauty & Beast
34. széria
Annabelle
35. széria
Pennywise 2017
Michael Myers

Living Dead Dolls Grálok:

Beetlejuice
Lydia
Freddy Krueger
Elisa Day
Morgana
Countess Bathory
Isabel
Vanishing Hitchhiker
Unwilling donor
Haemon
Camilla
Banshee
Hayze
Isaiah

Bleeding Edge Goths Grálok:

Divinity
Julia Doom
Fiona Fatale
Hypnotica Gaze
Infinity A. Byss
Ivana Scream
Penelope Fabrique

 

.
.
.
.
.

Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG