A Blog, avagy az oldal lényege és szíve. Itt olvashatod a gondolataim, történetem, rólam.

Megnézem

Minden olyan dolgot és oldal kelléket, amit nem találsz máshol, azt itt keresd, a Menüben.

Megnézem

Ha kiváncsi vagy a fotóimra, babáimra, esetleg a munkáimra, akkor kukkants be ide, a Galériába.

Megnézem

Érdekel mit hogy készítek el? Hogyan hozok helyre ezt-azt? Itt betekinthetsz a Kulisszák mögötti részbe.

Megnézem

Ha tetszik az oldal, akkor miért ne regisztrálnál? Így kaphatsz értesítőt is a fontos eseményekről. Itt Be is jelentkezhetsz!

Megnézem

Random gondolatok

Vásároltam!

2017.02.17. 23:52
Címkék: Blog Vásároltam

Sziasztok!

Ma csak egy rövidke blogocskával jelentkezem nektek, mert fárasztó napom volt. Ez egy új fajta blog bejegyzés, aminek a címe "Vásároltam". Ezek amolyan rövidke bejegyzés-találos kérdés félék lesznek, ahol bejelentem, hogy vettem valamit, általában neten, de még nem akarom elárulni, hogy mi az :D

Mivel általában a netes rendelések több napba, vagy akár hétbe is beletelnek, így akár találgathattok is, hogy mi/mik lehetnek azok amiket vásároltam! Természetesen szeretnék segíteni is kicsit, hisz a lehetőségek száma végtelen és hát senki sem gondolatolvasó XD

Na a lényeg, hogy ma sikeresen vettem 2 darab babát, Hollandiából egy személytől, aki az egész kollekciójától válik épp meg, mert Új Zélandra költözik. Igazából már kb. egy héttel ezelőtt próbáltam lebonyolítani vele az üzletet, de kiderűlt, hogy 21 euro a szállítás Romániába, ami kicsit sok és hát nem volt elég pénzem a Paypalomon a 2 babára + szállításra. Viszont, mivel sürgős neki az eladás, leszállította a babák árát 20 euroról 15re! Így már elég volt a pénzem és megvettem tőle őket. Hétfőn vagy kedden küldi, és megint kóddal követhetem az útjukat. Kiváncsi leszek mennyi időbe telik míg ide érnek, mert még sosem kaptam Hollandiából csomagot.

Még elárulnék azért egy-két dolgot segítségként: Living Dead Dollsokról van szó, sima szériások. (Ez azért nagy segítség, és mégsem, hiszen olyan sok szériás baba van XD) E mellé még azt is hozzá rakom, hogy nem azonos számú szériából vannak, viszont mindkét baba fiú nemű! :D Sőt, még azt is hozzá rakom, hogy dupla számjegyű a szériájuk (ergo 10en felűli) és az egyik közülök ráadásúl egy grál babám! *-* (Segítségként ott van lent a Whishlistem)

Na? Valaki? Tippek?

Bj-Lydia

 

Szerzemények: LDD Fashion Victims babák

2017.02.16. 01:26

Sziasztok!

Ma ismét egy szerzeményes bloggal jelentkezem, mert oly csodás csomagom érkezett az UKból (Nagy Britannia)! Majd lerágtam az asztalom sarkát valahányszor eszembe jutott, hogy ez a csomag úton van felém, a múlt hét szerdától, mikor elküldte őket az előző gazdájuk! XD Szerencsére, hogy követőkódos szállítást fizettem, így mindig tudtam merre mászkál a csomag, na meg az is szerencse, hogy az UKból Romániáig csak egy hét kell, hogy megérkezzenek a dolgok :) (Egyébként kb. minden EUs országból így van, bár a múltkor Franciaországból elég sok időbe telt...)

Oké kicsit belemegyek a részletekbe. A Living Dead Dolls márkájú babákat januárban múlt egy éve, hogy gyűjteni kezdtem, mert voltam olyan szerencsés (szerencsétlen?XD), hogy nyertem egyet egy helyi online boltból. És ezzel el is indult nálam az őrület, hogy igenis több kell, főleg mert horror a téma. Imádnivalóak, csak kár, hogy nem kiköpötten divat babák, de attól még lehet ruhát készíteni nekik! Na de a lényeg, hogy az egyik al-szériájuk a "Fashion Victims" vagyis "Divat Áldozatai". Egyébként csupán 2 szériát adtak ki belőlük, így össz-vissz 8 FV baba létezik. Na ezekbe első látásra belezúgtam, mert nagyon is divat baba kinézetük van + óriás mellek, amik annyira anime-szerűek és egyediek XD Így a múlt év februárjában be is szereztem az első FVmet, aki Sheena volt. (Ő szerepel jelenleg a dizin!) Ő volt akkor a harmadik LDD babám.

És azóta sajnos nem jutottam még oda, hogy újakat vegyek mellé, mert másokra kellett a pénz, és igazából nem is olyan könnyű beszerezni őket. Oké, az első szériás babák világszerte kaphatóak voltak, ők úgymond a könnyebb falatok, de a második széria már csak USAban volt kapható, és hát ebayen elég borsós az áruk, a szállítási költségekről + vám, ne is beszéljünk inkább! Így kb. bele voltam nyugodva, hogy Sheena mellé majd megveszem Olaszországból, Kitty-t és Lilith-et, ugyanabból a boltból ahonnan Sheenát vettem és annyival maradok. Míg egészen múlt hétig rám nem ragyogott a Babák-Istene (kell neki egy név!). Valahogy így történt:

Épp Facebookon nézelődtem, mikor megpillantottam, hogy Ben barátom (nem közeli barát, de azért néha eldumálgatunk, hűséges kuncsaftom), közzétette az egyik LDD babáját, az egyik csoportban, hogy eladó. Rögtön rá is írtam, hogy mi történik? Ki akar lépni a gyűjtögetésből? o.O Aztán válaszolt, hogy nem, erről szó sincs, csak már nem fér és meg akar szabadúlni néhány olyan babától, amelyekhez nem kötődik annyira. Erre én meg is ragadtam az alkalmat és rákérdeztem, hogy nem-e akar megválni a Fashion Victims babáitól? (Mert tudtam, hogy van neki 2-3). Erre mondja, hogy de, valszeg azok is mennek, mert túl nagyok és sok helyet foglalnak. Na itt volt az én esélyem! Pénzem is elég szépen volt a Paypalomon előző eladásokból és rendelésekből, amik január folyamán gyűltek össze. Megkérdeztem tőle, hogy mennyit kér értük és hogy bele férnének-e a megszokott £12 szállításba. (Ez az, amelyikkel követő kód is jár). Mondta, hogy szerinte bele fér, hogy ha jól összegyömöszöli őket XD És azt is hozzátette, hogy mivel én vagyok az első érdeklődő és ismerős, ezért tegyek ajánlatot. Ő nem becsüli sokra őket, mivel bontott állapotban vannak, a dobozaik már nincsenek meg (azok hatalmasak!), de más minden kiegészítőjük meg van (második ruha és cipellő + halotti bizonyítvány). Én meg ajánlottam darabjáért £12-ot/kb. 4.300 ft.

Rögtön nem válaszolt, sőt csak másnap délután, így addig lerágtam a körmeim, hogy beleegyezik-e? Főleg, hogy az egyik baba közöttük rohadtúl értékes és nagyon magas a piaci ára (mindjárt kifejtem), én meg elég alacsonyra raktam a mércét, de hát próba cseresznye (nyamm), nem? Hát másnap írt vissza, hogy neki megfelel az ajánlat! :D Azt hittem kibújok a bőrömből! Rögtön kértem a PP címét és átutaltam neki a £48-ot/kb. 17.300 ft (a 3 baba + szállítási költség). Rá 2 napra el is postázta őket és hát ma szét is szagattam a dobozt! :D

Mivel Ben is felnőtt gyűjtő, így a babák kiválló állapotban vannak, csak ki voltak állítva vitrines szekrényben. Imádom őket, egyszerűen nem tudok betelni! Na meg Sheena sincs már egyedül :D Az alábbi fotón láthatjátok hármojukat. A másodlagos szerkójukban is akarok majd róluk csinálni képeket, így azok most nem szerepelnek csak úgy odahajítva a képen.

Balról jobbra haladva: Lilith, Sybil és Sadie. Észrevehetitek, hogy Sybil kicsit másabb alkatilag mint a másik két leányzó, ez azért van, mert ő második szériás kiadás, míg a másik kettő első (ahogy Sheena is egyébként).

Most pedig kifejteném azt is, hogy miért értékes mindhárom baba. Vicces, mert míg meg nem kaptam a csomagot, fogalmam sem volt róla, hogy a harmadik is értékes XD Oké, kezdjük a legértékesebbel, aki Sybil. Ő a legritkább FV baba, mert ő a legkeresetebb karakter. A normál kiadásában is 70-80$ körül van, de FV kiadásban 100$tól (kb.29.000 ft) indul egészen 250$ig (kb.70.000 ft) terjed az ára ebayen, ebbe persze nincsenek benne a szállítási költségek USAból Európába ami még plusszba olyan 30-45$, ami követő kódos! Szóval el sem tudom hinne, hogy ilyen olcsón meg tudtam venni! Másképp szerintem soha nem tudtam volna beszerezni magamnak...

A következő ritkácskább baba az Sadie, mivel őt találtam a legkevésbé beszerezhetőnek az első szériából. Ritkán látom ebayen, nem túl drága, de drágább mint a többiek 50-60$ környékén van, elég ramaty állapotokban ráadásúl.

Végül Lilith az, akiről azt hittem, hogy tökre hétköznapi, de nope! Tudjátok az a helyzet, hogy Lilithből több verzió is ki volt adva (különböző színű exkluzívok stb., de ezekre most nem térek ki). A lényeg, hogy ennek az alap verziójának is volt két különböző fajtája: 1.véres szájjal és vércseppes ruhával és 2. vér nélkűl. Ha megnézitek a képen az enyém a vér nélküli és meglepi (!) ez a ritkább verzió! A véres a gyakoribb ami kb 20 euro/4.600 ft, és hát én is ennyit adtam ezért a Lilithért, de a nem véres verzió 40 euro/12.300 ft környékén mozog! Szóval gondolhatjátok a meglepetésem, mikor leesett, hogy a ritka van a kezemben! XD

Hát mostanra ennyi fért a blogomban, majd hozom azokat a részletes bemutatós fotókat is hamarosan! :D

UI: Elnézést, hogy annyi pénznemet belekevertem a blogba, de egyik-másik ebayen különböznek ugye a pénznemek és mindent nem voltam képes most átkonvertálni XD

Bj-Lydia

Szerzemények: Sex Pistols pénztárca

2017.02.15. 00:56

Sziasztok!

Máris jelentkeznék az első "Szerzemények" blogommal, aminek a címéből szerintem kiderül, hogy ebben a kategóriában olyasmiket fogok bemutatni, amiket vettem/kaptam.

Igazság szerint, most nem egy új játék darabról van szó, ennek ellenére nem mondhatom azt, hogy kevésbé örülök neki! Bár ha azt vesszük, hogy nálam a játékok is egy-egy gyűjtemény darabjai és csak kiállítom őket, (hisz nálam a "játszás" max. a pózokba való állítást és fotózást jelentheti), akkor ez is tökéletesen beillik az egyik gyűjteményembe!

Na jó kicsit kitérek a részletekre. Kb. két hete tudtam meg, hogy VÉGRE az én nyomorult nyugdíjasoknak való városomba is nyílt egy rock bolt, "Rock Shop" néven. Vicces, hisz már majdnem egy éve nyílt meg, de én csak most szereztem tudomást róla...na mindegy. Így a múlt héten anyuval a központban akadt dolgunk, hát ezt is bevettük a tervekbe, hogy felkeressük, megnézzük milyen stb. Érdekes kaland volt. Elég szépen szemerkélt az eső, mi meg ernyő nélkűl XD Az Arany János utca 18. szám a bolt lakhelye, amiről anyu tudta is, hogy hol van, de mondtam neki, hogy menjünk a telefonomon a GPS után. Erre az egész máshova vezetett! Ugyanis a Google térképen a bolt és az utca, a főtéri néptanács mellett található toronyóra előtti farkas szoborhoz vezetett! Ergo a szobortól kellett volna vásárolni...Mondom hát ez szép! Így akárki keresi és nem ismeri az utcákat, meg is fogja találni...Na jó fogtuk magunkat és elmentünk a tényleges utcába, ahol meg is találtuk a boltot. Nem ért meglepetés, mikor ismerős arc fogadott minket, hiszen az alakot anyu már régóta ismeri. Régi piacos kollégája, akiknek az "Orosz piacon" (igen ez a neve a piacnak) volt/van standjuk. Én is nem egyszer jártam már ott náluk. Sok év után szeretnének már lelépni a piaci kellemes közösségből és ezért nyitottak végre egy boltot, ahol természetesen nagyobb a hely is, nagyobb kínálatnak!

Körbe kutattam a boltban, míg anyuval dumált a pasi. Természetesen, mint a bolt neve is mondja, főként rock bandás pólók, hanorákok stb. találhatók meg nála, ami engem csöppet sem érdekel. Ékszerekből elég kicsike a kínálat, de nevelőapumnak vettünk egy gyűrűt ajándékba, majd Gyula napjára, mikor Húsvétra hazajön. Én is szemeztem egy gyűrűvel, ami két darabból áll és lánc köti össze, mert már régóta szeretnék ilyent, de a pasi elmondta, hogy nem ajánlja azt a darabot, mert nagyon sokan próbálták már fel, a fém pedig elég gyenge és könnyen elpattan. Azt mondta, hogy hamarosan érkeznek majd új ékszerek Ázsiából és hogy majd akkor válasszak valamit az újakból. Persze, az eredeti ok amiért a boltba akartam menni, az a Sex Pistols volt. Bármilyen cucc velük? Na igen, egy fajta póló...semmi több. A póló pedig meg van már nekem. De mondta az alak, hogy a felesége megy áruért Magyarországra, a hétvégén és hogy körbenéz akkor bármilyen Sex Pistolsos cucc után.

Így történt az, hogy hétfőn visszatértünk a boltba és hát sajnos semmit nem talált, csak egy pénztárcát...Ami nagyon klassz, bár igaz, hogy nem rég vettem egy újat magamnak. Ráadásúl elég borsós volt az ára is: 55 lei (kb. 3.800 ft). Ennyit egy pénztárcáért? Kicsit sok. Meg persze tuti, hogy az alak is rárakott valamennyi %-ot, amiért elhozta...De végülis anyu rábólintott, mert hogy megveszi nekem Valentin napi ajándékként :D ♥ Mellesleg a pasi azt mondta, hogy az elkövetkezendő hetekben még felhív, mert kell menjenek még máshova árúért. Engem főként egy Sex Pistolsos hanorák érdekelne, meg egy oldaltáska, mert nincs egy normális táskám sem!

Na igen, szóval így lett egy új relikviám a Sex Pistols/Punk polcomra, amit ki fogok állítani. Mert nehogy valaki azt higgye, hogy használni fogom! A pénztárcák nagyon hamar és könnyen tönkremennek, mert az ember piszkos kézzel nyúl hozzá, piszkos maga a pénz is (több féle értelemben XD) és ne adj Isten, le is nyúlhatják! Már pedig semmi kedvem és szívem ahhoz, hogy egy ilyen drága, klassz pénztárcát csak úgy tönkrevágjak, mikor beillik egy tökéletes gyűjtői darabnak! :D

Azért persze hoztam nektek fotókat róla! Az elején Sid cuki feje látható, és meglepő módon nem a szokásos szerkójában, szokásos grimasszal a képén van rajta, ez egy plussz pont! Egyébként ha Sid nem lett volna rajta, akkor valszeg nemet mondok rá. Kiterítve rajta van az angol zászló és a "God Save the Queen" oly ismert plakátja. Ahogy látom Sid mögött is van valaki, de nem tudnám megmondani, hogy ki az. Tépőzárral nyílik/csukódik. Belűl fekete, tonányi zsebbel és rekesszel. Meg jön hozzá egy lánc is, amivel a nacidhoz csatolhatok, ezzel is védekezve a zsebtolvajok ellen.

Bj-Lydia

Üdvözlő~

2017.02.14. 01:41

Sziasztok és üdv mindenkinek!

Hát itt volnék újra, egy újabb oldalammal és hivatalosan meg is nyitnám most. Az elkészítése nem telt sok időbe, de elég sokat vaciláltam a kinézettel, amivel még most sem vagyok teljesen elégedett, de egye fene, egy darabig elmegy. Most punkos kinézettel indítottam, aztán majd meglátjuk mi lesz a kövi. Természetesen a fő hangsúlyt John "Rotten" Lydon kapta, meg az én drága Sheena babám.

Mint bal oldalt olvashatjátok, ez lesz a kreatív-véleményezős-cuccos blogom, amolyan mindenféle. Tudom, hogy nem fogom tudni minden nap frissíteni, de nem is ez a cél, hanem csak, hogy élvezzem az egészet, hisz szórakozásból és szórakoztatás céljából csinálom!

Valószínű, hogy lesznek olyan dolgok amik majd megegyeznek (főként blog bejegyzésekre gondolok) a Monster OC Days-es oldalon megosztott dolgaimmal, mivel a két oldalnak azért van köze egymáshoz, amolyan testvérek. Remélem, hogy ez senkit sem fog majd zavarni!

Itt is és a fent említett oldalon is szívesen válaszolok kérdésekre, hogy ha valakinek valamiben szüksége lenne segítségre. Persze itt most nem családi vagy épp párkapcsolati problémákra gondolok! XD Hanem azzal kapcsolatban, ami az oldal témája: babák, figurák, kreatívkodásos segítségek stb.

Én is szeretném persze a ti segítségeteket kérni abban, hogy még mit és miket töltsek fel az oldalra, milyen menüket hozzak létre stb. Szóval nyugodtan írkálhattok a chatbe vagy vendégkönyvbe! :)

A szerkesztő, Bj-Lydia

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 
Rólam

Hello mindenki! Bj-Lydia vagyok, 25 éves és Erdélyben élek. Ha picit körülnézel az oldalon, akkor rájössz, hogy ez nem az a megszokott hétköznapi dolgokat tartalmazó és leíró blog, de nem ám! Én játék gyűjtő vagyok, főként babákra és figurákra orientálódva. Emellett baba ruhákat készítek, OCket dizájnolok és festek, fotózok, bemutatókat videózok stb. Egyszóval kreatív és egyedi személyiség vagyok, egy olyan ember típus akivel nem minden köpésre találkozhatsz :)

Az oldal azért jött létre, hogy megosszam a munkáim, legújabb szerzeményeim, véleményem és hogy segítsek más, hozzám hasonló emberkéknek, ahogy és amiben csak tudok! Tehát ha úgy gondolod, hogy ez a hely neked való és érdekel, akkor nyugodtan nézelődj, olvass, írj és gyakran látogass meg!

Bővebben >>>

Címkék: SzerzeményekBabákLiving Dead DollsVásároltamVéleményezésKulisszák mögöttMonster HighOCkEver After HighÓcska piacHaul AlkotásokBleeding Edge GothsBegothsDinolandFigurákEbayTMNTKinder SurprisePokemon

 

Projektek
•Kreatívkodom: Új OC babán dolgozok
•Olvasom: Leslie L. Lawrence: A megfojtott viking mocsara
•Nézem: Full Metal Panic!: Invisible Victory; Pokemon se. 03
•Játszom: Fallout 4; Skylanders Imaginators
Egy kis "útmutató" azoknak akik esetleg kiváncsiak arra, hogy a jelen életemben épp mivel foglalkozok, mit csinálok. Általában ezek olyan kis info cseppek amikről nem blogolok bővebben, csak esetleg kérésre :) Érdemes figyelni, mert gyakran változik XD Kérdésekre szívesen válaszolok!

 

Chat

 

Kövess itt is:

  

 

Cserék

Cserét a chatben vagy vendégkönyvben kérhetsz! Végtelen üres helyek!

 

Szünetelnek

 

Whishlist

Ez volna itt a jelenlegi kívánságlistám, amire csak úgy néhány dolgot firkantottam fel. Őszintén, akár a végtelenségig írhatnám, ha mindent feltüntetnék rajta XD

Általános

Egy BJD baba
Egy Azone baba
Egy Pullip baba
Befejezni a MH kollekcióm
Befejezni az EAH kollekcióm
Egy Little Apple Dolls baba

Living Dead Dolls

Beszerezni az összes FV babát (2)
33. széria
Pinhead
Beauty & Beast
34. széria
Annabelle
35. széria
Pennywise 2017
Michael Myers

Living Dead Dolls Grálok:

Beetlejuice
Lydia
Freddy Krueger
Elisa Day
Morgana
Countess Bathory
Isabel
Vanishing Hitchhiker
Unwilling donor
Haemon
Camilla
Banshee
Hayze
Isaiah

Bleeding Edge Goths Grálok:

Divinity
Julia Doom
Fiona Fatale
Hypnotica Gaze
Infinity A. Byss
Ivana Scream
Penelope Fabrique

 


Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!