A Blog, avagy az oldal lényege és szíve. Itt olvashatod a gondolataim, történetem, rólam.

Megnézem

Minden olyan dolgot és oldal kelléket, amit nem találsz máshol, azt itt keresd, a Menüben.

Megnézem

Ha kiváncsi vagy a fotóimra, babáimra, esetleg a munkáimra, akkor kukkants be ide, a Galériába.

Megnézem

Szeretnél többet tudni a gyűjtögetésről? Segítséget és információt keresel kezdőként? Lépj be te is a Gyűjtői sarokba!

Megnézem

Érdekel mit hogy készítek el? Hogyan hozok helyre ezt-azt? Itt betekinthetsz a Kulisszák mögötti részbe.

Megnézem

Ha tetszik az oldal, akkor miért ne regisztrálnál? Így kaphatsz értesítőt is a fontos eseményekről. Itt Be is jelentkezhetsz!

Megnézem

Random gondolatok

Ócska piac haul

2017.06.17. 23:05

Sziasztok!

Végre itt vagyok a múlt vasárnapi ócska piac haulommal :) Hamarabb kellett volna, de mint láttátok, más jött közbe, amit nem bánok.

Szóval múlt vasárnap látogattam el az ócskára, kb. egy hónapos szünet után és hát kevés dolgot találtam, ezért csalódott is vagyok :( Semmi érdekes, vagy különleges és néhány cuccot ott kellett hagynom, mert az eladók teljesen őrűlt árakat akartak kérni! De azért gondoltam megmutatom miket szereztem, mert azért örvendek nekik!

Elsőként ez a klassz kis próbaba, baba méretben! A Mattel gyártotta pár éve és biztos vagyok benne, hogy Barbie babás szettből vagy kreatív cuccból van, de ez lényegtelen végülis. Én nagyon örülök neki, mert egy jövendőbeli projekthez pont kapóra jön! Kicsit megsárgúlt miután megmostan, nem tudom miért, de végülis át akarom festeni, mert túl fehér.

A következő figurácska ismét egy újabb darab a Pokémon kollekciómba, a múlt évben kiadott McDonalds szériából, Torchick.

És még egy figura, aminek a megvásárlása után kicsit homlokon csaptam magam XD Hogy is mondjam? Emlékszik még valaki a "Vihar Solymok" (Storm Hawks) mesére? Én nagyon szerettem és vannak figuráim is belőle. Nos mikor megláttam ezt a...valamit, egyből felismertem rajta a jelet, csak hirtelen nem ugrott be, hogy mi is az. Nem volt drága, kb. 80 ft, így kifizettem, mondván ha tévedek esetleg (mert nagyon rég néztem már a rajzfilmet) akkor nem veszítek sokat. Aztán leültem és elgondolkodtam, és leesett, hogy ez a Vihar solymok fő hajójának, a Kondornak, egyik "szárnya" XD Hááááát szééééép. Ergo, hiányzik a középső "fő hajó" meg a másik szárny. Visszamentem kutatni, de sajna nem találtam meg őket :( Na mindegy, végülis így is elég mutatós, jó lesz majd a figuráim mellé, még ha csak egy darab is.

Sikerült találnom végre néhány Kinder figurácskát is, bár 1-2 ramatyka állapotban van, de sebaj, ki lehet javítani. Különösen örülök a pingvinnek, mert ezzel ismét kigyűlt egy széirám :)

Aztán egy meglepő találat, de jól jön a kreatívkodásaimhoz. Ragasztható kis strasszok. Néhány ugyan hiányzik/elcsúszott rajta, de vadi új és használható!

Végűl egy japán lámpás, amit azért vettem meg, mert szerintem nagyon kis hangulatos és imádom a japán dolgokat XD Eredetileg rengeteg gyertya viasz volt benne, meg körben kifolyva rá. Még egy előzőleg teljesen leégetett vanilía illatú gyertya pohara is bele volt ragadva! Mikor megmostam az kijött és az egész lámpás is szétesett XD A kis tartó fakockákon megengedett a ragasztó. De ennek nagyon örültem, mert így teljesen ki tudtam pucolni belőle a viaszt. Száradás után smirglipapírral letiszítottam, mert égett volt a felülete, aztán lekentem vagy 2 réteg lakkal. Végül következett, hogy újra összeragasszam a darabokat :) És ilyen lett! Tuti, hogy én nem fogok valódi gyertyát bele rakni (mert utálom a szagos gyertyákat!) és újra tönkrevágni. Ehelyett egy kis "ál-lángot" raktam bele :) Nagyon hangulatos, ahogy esténként világít!

Hát mostanra ennyi lenne, nem tudom mikor jutok ki legközelebb, de majd mindenképp megosztom veletek a talált cuccokat!

Bj-Lydia

Szerzemények: The Ugglys Pet shop haul

2017.06.16. 00:28

Sziasztok!

A tegnap igazán váratlan de örömteli dolog történt velem. Anyuval hazafele betértünk az Auchenba, mellette pedig van a Promenada Mall. Mondtam, hogy menjünk át oda is, nézzük meg, hogy még adják-e az új Karib tenger kalózai filmet a moziban, mert anyu szeretné ha megnéznénk. Visszafele út gondoltam, hogy nézzünk be a DinoLand nevű játékosba, mert már rég jártam arra, lássam van-e valami érdekes újdonság? A bolt elég nagy, és elől, a közép részre vannak mindig kipakolva az akciós holmik, hát én itt horgonyoztam le XD Mivel ilyen óriási leszállításokat még sosem láttam! 80-90 % az eredeti árból! És hát...találtam is valamiket, amiket nem hagyhattam ott...

Nem tudom, hogy közületek ki hallott már az "The Ugglys Pet Shop" nevű gyűjthető figurácskákról? Ha még nem hallottatok róla, akkor ne csodálkozzatok, hisz egy olyan szériáról van szó, amit ha jól emlékszem, a Moose Toys, a múlt évben adott ki és nem volt valami nagy sikere, eddig csak 2 szériáról tudok. A nevéből is leeshet, hogy kicsit a "Littlest Pet Shop"-ra játszik rá, csak hát az állatkák nem valami szépek XD Inkább csúnyák, de viccesek. A figurácskák jóval kisebbek is és több fajta kiszerelésben is kaphatóak. Összesen 101 van belőlük, ezek között pedig, mint ahogy a Moose Toystól megszokhattuk már, úgy vannak elosztva, hogy ugyanaz az öntés alap többször is megtalálható, csak másképpen kifestve. Vagyis pl. a bulldog kutya többször is benne van abban a 101 darabban, csak van egy szürke meg van egy barna stb. (Ezt spórlásnak nevezzükXD). Még egy kis érdekesség, hogy a házikók elemesek és megnyomva valamit (?) rajtuk szólnak: pukiznak, böfögnek stb.

Ami a kiszereléseket illeti létezik: blind bag (zsákba macska), 8as csomagok (8 pack, ezekben 6 állatka látható, míg 2ről nem tudod mi az, míg ki nem bontod), Gross Homes (1 állatka + 1 ház) és különböző játékszettek.

Nálunk csakis az első szériáról beszélhetünk (és valszeg ez lesz már az utolsó is), most leárazásra kerűltek a Gross Homes szettek és az egyetlen játékszett. Én úgy emlékeztem, hogy 8as csomagok is kaphatóak voltak, de most nem láttam egyet sem. Illetve a blind bagek még nem lettek leárazva. Szóval szépen bevásároltam belőlük XD A Gross Homesból megtaláltam mind a 6 félét ami létezik, illetve a már említett egyetlen egy fajta játékszettet.

Kezdeném a játékszettel, ami magát a "Pet Shopot" ábrázolja. Két házikóval, tetővel és alappal jön (a dobozban szemléltetőként még szerepel 2 másik ház kartonból, de ez csak azt jelképezi, hogy a Gross Homes-okkal össze lehet csatolni) és egy extra majommal, aki exkluzív a csomaghoz. (Eredeti ára: 90 lei, leszállítva csak 9 lei volt!!)

Továbbá a 6 Gross Homes, amiből 3ban kutyus lakik, és van még 1 macska, 1 papagáj és 1 aranyhal is. Ahogy láthatjátok, a házikók mind más-más színűek. Érdekesség, hogy a csomag hátúlján azt írja, hogy ha "szerencséd" van, akkor találhatsz a csomagban meglepi kakit XD Nos én még nem bontottam ki őket, mert előszőr le akarom videózni a csatornámra, de majd kiderűl, hogy volt-e szerencsém? XD (Eredeti ár: 55 lei, lászállítva csak 5 lei!)

Egy másik klassz kis "falat" amire bukkantam, a "Zombie Zity" blind bagek. Ez is egy olyan széria, ami nem élt túl hosszú életet. Nekem csupán csak egy ilyen kis zombie figurám volt eddig, amit vagy 2 éve találtam az ócskán, pontosabban a fodrász. Nos most ezek a blind bagek is 19 leiről 5 leire vannak leszállítva, így gondoltam, hogy próbából veszek egyet. Elég sokáig tapogattuk őket, próbálva rájönni, hogy melyik figura van bennük, mert össz-vissz 12 féle van és nem akartam pont a fodrászt kihúzni!

Aztán itthon kibontottam és ez a kis alak volt benne, a pincér. Szerintem nagyon cuki!

A figura mellé jön még egy ilyen zöld csatorna tető izé, amivel játszani lehet. Egy kis kártya is, amin kapsz egy egyedi kódot egy online játékhoz, és nevet, leírást stb. a kis figurához. (Ez az én esetemben le van fordítva román nyelvre). Na meg egy kis lapocskát, amin rajta van hogy hogyan kell játszani és egy lista is a figurákról.

Elnézve a figurákat, elég egyedi a fejük formája, így valószínű, hogy még veszek pár ilyen blind baget, aztán meglátjuk milyen szerencsém lesz :)

Bj-Lydia

Alkotások: Ever After High köpenyek

2017.06.12. 22:59

Sziasztok!

Már egy jó ideje készűltem megírni ezt a kis véleményező/alkotás bemutató blogocskát, hisz aki követi a boltomat a facebookon, az már jó ideje láthatta őket.

Hát úgy alakúlt, hogy megint alkottam néhány új ruhadarabot, most Ever After High babák számára, bár igazából ezek a köpenyek minden hasonló méretű babára tökéletesen illenek, hiszen nem valami testhez alkalmazkodó ruhadarabról van szó. Tehát igen, Monster High, Barbie, Bratz stb. Mindegy :) Én csak néhány EAH szereplőt használtam inspirációként.

Az összes köpeny kapucnis és elől szalaggal köthető meg. A lányokon szereplők hosszúak, míg a fiúké amolyan közepes hosszúságú. Mind nagyon jó minőségű anyagokból készűltek, selyem, szatén és bársony, meg egyéb kiegészítők, mint csipke, tollak, strasszok. A színeket is annyira közel társítottam a karakter eredeti ruhájának színeihez, amennyire csak lehetséges volt.

Elsőként az egyik kedvencem, Raven Queené. Úgy gondolom, hogy a tollak nagyon jellemzőek rá, hisz igazi Gonosz Királynős lett tőle, meg hát Raven (Holló) a neve is!

A másik nagy kedvencem Apple Whité, mert szerintem annyira cuki benne! Eredetileg piros lett volna kívűl és arany belűl, de aztán Piroska esete jutott eszembe és megcseréltem. Plussz a piros anyag vékonyabb is, szóval bélésnek jobb. Úgy gondolom, hogy Apple amellett, hogy cuki, nagyon fenséges is benne.

A harmadik leányzón sokat agyaltam, hogy ki is lehetne az? Cerise, Bunny is megfordultak a fejemben, de végülis Crystal Winter lett, hiszen télen jól jöhet egy ilyen köpenyke nem? Nála is hasonló volt a szitu mint Applenél, eredetileg fordítva akartam a színeket, de a fehér megint vékonyabb, mint a türkisz. Az ötletem alapján fehér szőrme kerűlt volna rá, de azzal nem igazán rendelkezek jelenleg, így csillagok és csipke lett.

Végűl a két fiú: Hunter Huntsman és Alistair Wonderland. Az övéké egyszerű, sima, diszítés nélkűl, mert úgy gondolom, hogy ettől csak férfiasabb az egész nem? Hunter azért kapott egyet, mert az erdőben jól lehet rejtőzködni benne XD Míg Alistair...nos nem tudom, talán mert illik egy kalandorhoz? :)

Hát most ezekről van szó. Írjátok meg, hogy nektek melyik tetszik a legjobban és miért! :) Hogy ha valaki kiváncsi és szeretne látni még több képet róluk, vagy érdeklődik az árak iránt, az kukkantson be a boltomba:

Hamarosan jelentkezek egy új ócska piac haullal!

Bj-Lydia

Szerzemények: Amazon haul

2017.06.08. 23:04

Sziasztok!

A tegnap este/éjjel írtam egy elég háborgó blogot és lám, valaki megkönyörűlt rajtam XD Ma reggel anyu azzal költött, hogy telefonáltak és 10 perc múlva itt a csomagom, szóval keljek már fel, mert nekem kell átvennem. És igen, az amazon csomagom volt az! Vicces, hogy a követő kódja még azután sem updateolt, miután már átvettem a csomagot, még mindig azt írta, ami a legutolsó update volt június 2.án. De mindegy a lényeg, hogy itt van és ezek szerint az amazon csakugyan a jövőbe lát! Gőzöm nincs hogyan tudják ilyen pontosan előre kiszámítani, hogy mikor fog vlm megérkezni o.O Egyébként erről már másoktól is olvastam, biztos dolgoznak valami médiumok ott :D

Na hát itt is van a kép a csomagról, mint látjátok a macska is nagyon vizsgálja XD A foltok a dobozon az eső miatt vannak.

És kibontva máris láttam a drágaságaim! Most már elárúlhatom, hogy a 3 baba nem más mint Ever After High babák! Igen! Végre! Ezennel hivatalosan is befejeztem az EAH kollekcióm! *-*

Eredetileg Justine miatt rendeltem innen, hiszen ő valamiért rohadtúl ritka Európában! UK ebayen is 33 fontért van! Amerikában van egyedül normális áron még (míg az EAH babák lassan fel nem szívódnak és akkor nagyon drágák lesznek majd), és hát egymagában szállítási költséggel elég drága lett volna, ezért gondoltam, ha már fizetek ennyit, akkor legyen a másik két hiányzó lány is! Nina és Jillian szerintem előbb-utóbb kapható lesz még nálunk is, hiszen már egyszer voltak Karácsony előtt, csak akkor lekéstem róluk...De mindegy, most már ezért nem kell fájjon a fejem többet. Leírhatatlanúl boldog vagyok, hogy sikerült és a babák makulátlan állapotban vannak, nincs félrenyomtatva a szemük sem!

Gondoltam mutatok nektek közeli képeket is, mert miért ne? :) Kezdem a kis ritkasággal, Justine Dancer-el. Aki szerintem a legszebb a 3 lány közül, bár a hajára majd ráfér egy kis kezelés egyebek mellett. Egyébként ő már az újra kiadott verzió, ezért kicsit mosolyog is, de nem olyan nagy különbség, hogy ha összehasonlítsátok az eredeti kiadásával, mert nem túlozták el nála, még jól is áll neki. Viszont sajnos így állványa nincs már. Semmi nem hiányzik róla, szóval nem spóroltak le róla semmit az újra kiadásnál szerencsére.

A következő Nina Thumbell, aki szintén szépike, tetszik hogy olyan szép napbarnított bőre van, mert illik hozzá, hisz elég sok időt tölt a természetben és a virágok között. Neki a csizmái tetszenek.

Végül, de nem utolsó sorban Jillian Beanstalk, aki anyukám kedvence lett a 3 lány közül. Nekem anno az utolsónak kiadott új-karakter trióból (Nina-Meeshell-Jillian) volt ő a kedvencem. Őszintén élőben a mosolyoja sokkal szebb mint ahogy a fotókról lejön az embernek, nem tudom hogy lehet. Rajta a kabátkája/mellénye tetszik, mert olyan szép ahogy csillog az a zöld. De szeretem a haját is, mert olyan ritka az a baba akinek zöld van a hajában, szerintetek nem?

Na és még egy dolog ami csatlakozott a csomagom tartalmához, mert szintén nagyon jó áron volt az USA amazonon. Ez egy új felnőtt kifestő! De nem akármilyen! Horror kifestő, úgy bizony XD Mikor megtudtam hogy léteznek felnőtt kifestőben horror verziók is, rögtön akartam egyet. A mandalákért nem vagyok oda, mert számomra uncsik. A másik felnőtt kifestőmnek "Japán minták" a neve, és ahogy a címe is mondja, Japánal kapcsolatos minták és képek vannak benne. Én azt szeretem, ha a képnek mondanivalója is van és nem csak vonalak stb.

És ilyen ez a horror kifestő is. Azért választottam ezt, mert ennek van legtöbb 5 csillagos visszajelzése az amazonon, meg hát ott bele is lehet nézni a képekbe. Egyből bele szerettem! Annyira gyönyörű! 80 oldalas és a képek nagyon részletesek, mind egy művész keze által. Sok olyan kép is van benne, amelyik 2 oldalra terjed ki! A borítóján a piros betűk fényesek, nem tudom ez mennyire látszik a fotókon. A lapjai nagyon vastagok és jó minőségűek.

Ne higyjétek azt, hogy nem próbáltam meg beszerezni máshonnan, közelebbi helyről, de a helyzet az hogy nincs. Nem lehet kapni Magyarországon (ezen miért nem lepődök meg?XD), pedig a múlt évben volt kiadva. Az UK amazonról viszont lehetséges beszerezni, de ott az ára kb. duplája az eredetihez képest!! Szóval mondtam kösz nem, és inkább hozzá passzoltam a babákhoz :)

Egyébként idén szeptemberben jön ki a második kötete is "The Beauty of Horror II" címen, mert óriási sikere volt! Gondolkodom rajta, hogy azt is beszerezzem. Na meg alig várom, hogy színezzek benne! :D

Végezetűl szeretném megosztani veletek a mini számlát is amit az amazon mellékelt, hogy ha kiváncsiak vagytok az árakra, melyik darabért mennyit fizettem:

És most hajrá a videó bemutatók készítésével!

Bj-Lydia

Blog: WTF?

2017.06.07. 23:56
Amazon csomag...

Sziasztok!

Ezt a blogocskát eredetileg tegnap akartam megírni, de rémes migrénnel küszködtem (meg amúgy egész éjjel is...), így képtelen voltam gondolkodni, na meg írni. Viszont szerettem volna egy kis életjelet adni azért magamról :)

Kezdésként bejelenthetem, hogy végre a tegnap befejeztem a takarítást a szobámban. 5 napig tartott. Anno februárban csináltam meg ezt az egészet és akkor is 5 napig tartott, szóval levonhatom a következtetést 5 napra van szükségem ahhoz, hogy mindent áttörölgessek és portalanítsak. Ha nagyon belehúznék, talán 4 nap is elég lenne, de nem vagyok híres a gyorsaságomról, én alapos munkát szeretek végezni. Az előző posztomban említett dolgokat sikerült elvégeznem, pontosabban 1-2 display megcserélése, a makettek dobozba pakolása és elraktározása. Szóval most elégedett vagyok, bár a polcokat nézve máris elkezdett visszarakodni a por...de mindegy, általában 3 hónaponta csinálom ezt meg, szóval úgy marad majd szeptemberig. Ami a gyűjteményes fotókat illeti, nos nagy részük kész van, csak várom már az új babákat, hogy a baba részlegekről is meg tudjam csinálni és ne az üres helyüket kelljen bámúljátok...

És a továbbiakban (folytatva az előző gondolatot) a babákról fogok rinyálni. Pontosabban az amazon csomagomról. Ha olvastátok (remélem, hogy igen. ha még nem akkor tessék visszakeresni és elolvasni!), azt a posztom, ahol írtam nektek az US amazonról rendelt csomagomról, akkor tudjátok miről van szó. Semmi nem megy simán. Ott is leírtam egy-két macerát, de úgy néz ki, hogy mégsem úgy sűlnek el az események...vagy mégis? Kicsit már én is össze vagyok zavarodva...Hadd részletezzem:

 1. A rendelést leadtam Május 18.-án (csütörtök), kiírták, hogy 19.-én (péntek) küldik is!
 2. Másnap a pénzem le is vették a kártyámról, de a csomagot nem küldték el, csak a státusza váltott át arra, hogy "elkezdték összerakni a csomagom"
 3. A csomagot majdnem egy teljes (!) hétig pakolták össze, míg végre valahára Május 24.-én (szerda) elpostázták, egy Aramex nevű futár szolgálattal
 4. Szerencsére követő kódos a dolog, így végig tudom követni az útját, mint az amazonon, mint az Aramex honlapján. A csomagom Wisconsin-ból (USA) indult és átment: New York, Chicago, aztán átrepűlve az óceánt beért Londonba (UK) Május 29.-én (hétfő), ahol a leírás alapján intézték a vámot (?) Itt lobbant fel a remény bennem, hogy ha ott intézik a vámot, akkor talán már itt nem is kell Romániában. A dolgok változhattak 2011 óta nem? Talán, talán egyszerűsítettek...
 5. Két napig semmi hír nem volt, aztán Május 31.-én (szerda) éjjel beérkezett Romániába! Hurrá végre az országban van!
 6. Június 1.-én (csütörtök) azt írta, hogy megkapták a "Feldolgozó részlegen". Mondom na itt megállás lesz, mert Romániában hivatalos ünnepként megadták Jún. 1et (gyereknap itt), és mivel utána már csak péntek van, akkor már azt is (hát miért ne???!), aztán erre jön plusz még két nap szünet ugye szombat és vasárnap. Ennek a tetejére még jött ugye a Pünkösd ünnepe is, és hétfő is emiatt hivatalos szüneti nap (5 nap szünet!) F*ck you!
 7. Érdekes módon Június 2.-án (péntek) szintén kiírta a rendszer ugyanazt mint elsején, hogy "Feldolgozó részlegen". Mondom nicsak, dolgoznának?? Aztán később, szinten ezen a napon kiírta, hogy "Késés-A szállítmány a következő munkanapon várható". Mondom oké, tehát lejár ez a hülye hosszúúúúú hétvége és akkor jön kedden...
 8. Aha, álmodozzak csak! Azóta sincs semmi frissítés a követésben! Pedig már lejárt kedd és szerda is (a blogot most szerdáról csütörtökre éjjel írom épp).

A vicces az, hogy az amazonon a holnapi (ma) nap volt kiírva Június 8, hogy az nap kell érkezzen a csomag. De idő közben az amazonon is megjelent, ezt a késés izé és hogy valszeg nem érkezik meg időpontra. Viszont az amazonon átváltott a kiírás most, hogy holnap este 8ig meg kell érkezzen a csomag, viszont az a késési bigyó sem tünt el.

Szóval jelenleg ott tartok, hogy WTF??? Mi a szart csinálnak már azzal a csomaggal? Ha mégis kell a macera az EORI számmal, akkor miért nem hívnak már fel, vagy küldenek e-mailt, hogy szolgáltassam már nekik a személyi adataim! Vagy hozzák már ide azt a csomagot! Könyörgöm a főváros néhány órás útra van tőlem!

Nagyot néznék, hogy ha semmi update nélkűl holnap beállítana a futár, hogy "Asszonyom itt a csomagja", de őszintén kétlem. Nem tudom mi folyik itt...én csak már nagyon szeretném a kezembe kapni a babákat és a kifestőmet T.T Kiváncsi vagyok a véleményetekre.

Bj-Lydia

 
Rólam

Hello mindenki! Bj-Lydia vagyok, 26 éves és Erdélyben élek. Ha picit körülnézel az oldalon, akkor rájössz, hogy ez nem az a megszokott hétköznapi dolgokat tartalmazó és leíró blog, de nem ám! Én játék gyűjtő vagyok, főként babákra és figurákra orientálódva. Emellett baba ruhákat készítek, OCket dizájnolok és festek, fotózok, bemutatókat videózok stb. Egyszóval kreatív és egyedi személyiség vagyok, egy olyan ember típus akivel nem minden köpésre találkozhatsz :)

Az oldal azért jött létre, hogy megosszam a munkáim, legújabb szerzeményeim, véleményem és hogy segítsek más, hozzám hasonló emberkéknek, ahogy és amiben csak tudok! Tehát ha úgy gondolod, hogy ez a hely neked való és érdekel, akkor nyugodtan nézelődj, olvass, írj és gyakran látogass meg!

Bővebben >>>

Címkék: SzerzeményekBabákLiving Dead DollsVásároltamVéleményezésKulisszák mögöttMonster HighOCkEver After HighÓcska piacHaul AlkotásokBleeding Edge GothsBegothsDinolandFigurákEbayTMNTKinder SurprisePokemonPepco

 

Következik...

Avagy információs tábla XD Itt láthatjátok, hogy hamarosan mik kerülnek fel az oldalra, illetve milyen bejegyzésekre számíthattok. Nincs sorrendbe szedve, szóval ne vegyétek komolyan! :)

 • "Vágyak a csillagos égben" blog sorozat
 • Kedvenc youtube csatornáim blog sorozat
 • LDD FV Lulu bemutató
 • Karácsony haul
 • Könyvvásár haul

 

Chat

 

Projektek
•Kreatívkodom: Varrogatok ezt-azt
•Olvasom: Dean R. Koontz: Éjfél
•Nézem: Pokemon se. 03; Yamishibai se. 06
•Játszom (PS4): Titan Quest
•Telefonon játszom:
Egy kis "útmutató" azoknak akik esetleg kiváncsiak arra, hogy a jelen életemben épp mivel foglalkozok, mit csinálok. Általában ezek olyan kis info cseppek amikről nem blogolok bővebben, csak esetleg kérésre :) Érdemes figyelni, mert gyakran változik XD Kérdésekre szívesen válaszolok!

 

Kövess itt is:

  

 

Cserék

Cserét a chatben vagy vendégkönyvben kérhetsz! Végtelen üres helyek!

 

Szünetelnek

 

Whishlist

Ez volna itt a jelenlegi kívánságlistám, amire csak úgy néhány dolgot firkantottam fel. Őszintén, akár a végtelenségig írhatnám, ha mindent feltüntetnék rajta XD

Általános

Egy BJD baba
Egy Azone baba
Egy Pullip baba
Befejezni a MH kollekcióm
Befejezni az EAH kollekcióm
Egy Little Apple Dolls baba

Living Dead Dolls

Beszerezni az összes FV babát
33. széria
Pinhead
Beauty & Beast
34. széria
Annabelle
35. széria
Pennywise 2017
Michael Myers

Living Dead Dolls Grálok:

Beetlejuice
Lydia
Freddy Krueger
Elisa Day
Morgana
Countess Bathory
Isabel
Vanishing Hitchhiker
Unwilling donor
Haemon
Camilla
Banshee
Hayze
Isaiah

Bleeding Edge Goths Grálok:

Divinity
Julia Doom
Fiona Fatale
Hypnotica Gaze
Infinity A. Byss
Ivana Scream
Penelope Fabrique

 

.
.
.
.
.

Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG