A Blog, avagy az oldal lényege és szíve. Itt olvashatod a gondolataim, történetem, rólam.

Megnézem

Minden olyan dolgot és oldal kelléket, amit nem találsz máshol, azt itt keresd, a Menüben.

Megnézem

Ha kiváncsi vagy a fotóimra, babáimra, esetleg a munkáimra, akkor kukkants be ide, a Galériába.

Megnézem

Szeretnél többet tudni a gyűjtögetésről? Segítséget és információt keresel kezdőként? Lépj be te is a Gyűjtői sarokba!

Megnézem

Érdekel mit hogy készítek el? Hogyan hozok helyre ezt-azt? Itt betekinthetsz a Kulisszák mögötti részbe.

Megnézem

Ha tetszik az oldal, akkor miért ne regisztrálnál? Így kaphatsz értesítőt is a fontos eseményekről. Itt Be is jelentkezhetsz!

Megnézem

Random gondolatok

Vásároltam!: Szóval csak egy Visa kell

2017.10.17. 22:00

Sziasztok!

Előzőleg jó néhány bejegyzésemben írtam az ebayes gondjaimról, hogy csak úgy random a rendszer nem enged megvenni bizonyos dolgokat, míg másokat simán igen. Nos a tegnap elkértem anyum kredit kártyáját, ami Visa és nem ugyanannál a banknál van mint én és megpróbáltam megvenni Németországból a múltkor lemaradt Begoths Malice babát...És képzeljétek sikerült!

Tehát ilyen alapon csak valami a banki összeköttetésben kell legyen vagy fogalmam sincs, de örvendek, hogy megoldódott a problémám. Ilyen alapon továbbra is próbálkozok a saját kártyámmal, de ha a rendszer azzal nem engedi, akkor majd az anyum kártyáját használom és ennyi :) Lehet majd idővel készíttetek magamnak is egyet ott ahol ő van, egy Visat (nekem Mastercardom van), de egyelőre nem érzem ezt sürgősnek.

Szóval Malice máris úton van felém, és szerencsére ismét futárral küldték el a német barátok, így a hét folyamán tuti megérkezik. Vicces, hogy valszeg hamarabb ide ér mint Kitty, aki már egy hete úton van és aki miatt kezdek kicsit aggódni, mert pénteken beért az olaszországi export lerakatba és azóta semmi hír nincs felőle :( Nagyon remélem, hogy hamarosan updateol az a kód!

Bj-Lydia

Ócska piac haul

2017.10.16. 21:33

Sziasztok!

Kb. két hónapos szünet után, most vasárnap végre ismét ellátogattam az ócska piacra. Nem mondhatnám, hogy a legjobb fogásom volt, de azért találtam néhány apróságot és ezeket szeretném megosztani veletek is, mint szoktam :)

Elsőként is a Halloween közeledtének örömére, két szobrocska. Oké a szellem műanyagból van, de üres belűl és szemei nincsenek, ezért tökéletes arra, hogy gyertyát rakjak bele (nem valódi gyertyát, hanem olyan elemeset). A másik szobrocska meg kerámia és nem az első ilyenem. Régebb találtam még ugyanezzel a...ördög/vámpír hibrid lényecskével egy kisebb szobrocskát. Engem a Jersey Devilre emlékeztet, mert egyik lába normális, míg a másik egy pata, meg van farkincája is és denevér szárnyai, de nem tudom igazából mi lehet az. Mivel több létezik belőle, így már biztos vagyok, hogy valamilyen cég (?) jelképe lehet, ami a szobrocskák hátára vésett 1994-95 dátumokat ítélve régen működött, de lehet hogy még most is működik. Copyrightolva van a "KMH"-ra, de sajnos gőzöm sincs, hogy ez minek lehet a jelentése, főleg, hogy a google keresés semmi ilyent nem adott ki :(

Ismét találtam néhány Pokémon figurát a gyűjteményembe, amelyekből 3 McDonaldsos. Balról jobbra: Litten (a szájából ki lehet lőni azt a narancssárga izét), Yungoos (tátja a száját), Pikachu (sajnos az elem ki van fogyva belőle, de látszólag a pofijai világítottak meg lehet hangot is adott ki) és a kicsi figura pedig Raikou, az egyik legendás "kutya".

Meglepetésemre találtam 2 Ugglys Pet Shop figurácskát (gőte és kutya) meg egy Shopkins cseresznyét is!

Néhány darab Kinder figurát is sikerült beszerezni, persze van 1-2 hiányos is, mint már megszoktam.

Végezetűl ismét egy meglepetés ért az egyik dobozban keresgélve. Találtam egy vadi új felnőtt kifestős könyvet! Ráadásúl egy olyant, amit anno nézegettem egy helyi könyvesboltban, de aztán eltünt és nem tudtam megvenni. Ebben desszerteket és édességeket kell kiszínezni, de az érdekessége, hogy a papír alapja fekete, így a neon színek vannak az előnyben a festésnél :) A mérete is jóval kisebb a rendes ilyen könyveknél és fel is lehet állítani, mint valami naptárt. Csupán 200 ft volt!

Hát ennyi lenne össz-vissz mostanra. Nektek mi tetszik a legjobban? :)

Bj-Lydia

Blog: Telefon nélkűl

2017.10.14. 22:23
Címkék: Blog Telefon

Sziasztok!

Nem haltam meg, még mindig itt vagyok, csak továbbra is telefon nélkűl...Szóval ez most egy nyavalygós blog lesz.

Egy előző bejegyzésben említettem, hogy le kellett adnom az új (kb. 1 éve kapott) telefonom, mert az akuja teljesen szarrá volt menve és ha nem volt folyamatosan töltőre csatlakoztatva, akkor egy percig sem élt. Mivel a telefon garanciában volt még, ezért jár az ingyenes javítás dolog. Így a múlt hét kedden, tehát már lassan 2 hete lesz, hogy fájó szívvel, de le kellett adnom, hogy elküldjék javításra. Azóta elég gyakran kaptuk az smseket (anyu telefonjára), hogy hozzá fogtak megjavítani és hogy többször is alkatrészeket rendeltek bele. Aztán egy hétig semmilyen hír nem jött felőle, egészen a tegnapig, amikor a következő sms érkezett: "A telefon javítása befejeződött, státusza: Gyártói megtagadás." Ezt olvasva fogalmunk sem volt, hogy mit jelenthet, bár hogy jót nem, az tuti!

Szóval fogtuk magunkat és elkutyagoltunk a szolgáltatói irodába, ahol anno vettük a telefont is, hogy megkérdezzük ez pontosan mit is jelent? Mi van a telefonommal? Szerencsére a nő kedves volt és magyar is, megnézte az smst és azt mondta, hogy ez sajnos azt jelenti, hogy a telefont nem tudták megjavítani és/vagy nem találtak megfelelő alkatrészt bele...Mondom hát ez szuper! Kb. két hónapja járt le a részlet, pont kifizettük a teljes összeget a telefonra (60.500 ft környékén volt), erre ennyi neki. Egyébként egy "Lenovo S1 Lite" volt.

Szerencsére mivel még mindig garanciában volt és még egy évig abban is kellene legyen, így megkaptuk azt az opciót, hogy mi dönthetjük el: vissza adják a teljes befizetett összeget vagy választok helyette egy másik telefont. Természetesen a másik telefon választásánál úgy lesz, hogy ha drágábbat választok, akkor a kifizetett összeget levonják az árából és mi még a különbözetet hozzá kell pótoljuk készpénzben. Kaptam egy listát is a lehetséges választható telefonokból. Vicces módon, olyan telefon, mint amilyen az enyém volt, már nincs, sőt semmilyen Lenovo márkájú nincs, vajon véletlen ez...?

Van időm eldönteni hogy mit szeretnék, mert kell kapjunk egy papírt, amolyan "bizonyítékot" arról, hogy a régit nem tudták megjavítani és majd azzal kell mennünk a szolgáltatóhoz. Természetesen én amellett döntöttem, hogy új telefont szeretnék és akkor már egy jobbat fogok választani. Megnézegettem a kínálatot is, kb. 3 között vacilálok, bár már inkább leszűkült a kör 2re. De még egy "szakértőt" is meg akarok kérdezni, mielőtt véglegesen döntök. Sajnos miután ez a döntés és papír is meg van, még mindig várnom kell majd, mert a telefont meg kell rendelni és bele telik egy időbe míg megérkezik (nem tudom pontosan mennyit kell majd várni rá).

Hát így vagyok most, telefon nélkűl és nagyon nem kellemes. Sokszor nap közben kellene a net erre-arra, és hát nincs, mert a számítógépem nem kapcsolgatom be folyamatosan, szegény nem is bírná...Vagy fel szeretném hívni anyut valamiért, esetleg ő engem. Na de majd elválik mi lesz ebből is.

Bj-Lydia

Vásároltam!: Nem értem az Ebayt...

2017.10.09. 21:49

Sziasztok!

Az utóbbi napokban nagyon nem volt kedvem írni, csak nap közben dolgozgattam az új OC babám ruháin, ami mellesleg tervek szerint és jól halad, szóval elégedett vagyok. De másképp kicsit depis hangulatban vagyok, erre pedig rá tesz az is, hogy az Ebay megint szemétkedik velem, érthetetlen okokból.

Mint a címből olvashattátok, megint vásároltam egy babát, és most elárulom, ez nem más mint egy újabb Living Dead Dolls Fashion Victims, pontosabban az első szériás Kitty. Mivel ugye, sajnos, Inferno nem érkezett meg, de a pénzem visszakaptam, ezért gondoltam veszek valami mást belőle. Igaz, az az összeg nem volt teljesen elég úgy kb. egy babára sem amit szerettem volna, ezért ma voltam a bankban és beraktam egy kis pótlékot, hogy meglegyen a megfelelő összegem. Úgy gondoltam, hogy ha már az egyik FV baba nem jött össze, akkor helyébe vegyek egy másikat.

Mivel Inferno és Lulu jelenleg nincs eladó Európában (sajnos), ezért csak Kitty maradt, aki mindig van eladó. Ezért is írtam anno, hogy tudom, hogy az első szériás FV babák sokkal könnyebben beszerezhetőek mint a második szériások, főleg Európában. Na de a lényeg akkor következett, mikor most este szépen meg akartam venni. A "Latitudine42Comics" eladót választottam, ami/aki egy bolt Olaszországban és anno Sheenat is tőlük vettem, így normi, hogy megbízok bennük és tőlük szerettem volna Kittyt is. Erre mi történik? Ugyanaz a probléma, mint mikor a Begoths Malice babát akartam megvenni Németországból! "Nem tudják továbbítani a pénzt, nézzek utána, hogy minden adat jól van-e beírva, hogy nincs-e letiltva a kártyám stb." hiba üzenet megint!

Esküszöm guttát kapok! Nem értem mi lett az Ebayel, ezek előtt sosem találkoztam ezzel a problémával és évek óta vásárolok! És igen, mint előző alkalomnál is leírtam, az adataim pontosak, a kártyám nincs letiltva, pénz is van rajta elegendő és hiába próbákozom, ugyanezt adja ki. A rendszer egyszerűen nem engedi, hogy bizonyos termékeket megvegyek! És NEM az a probléma, hogy esetleg nem fogadják el a kártyás fizetést, vagy hogy nem szállítanak Romániába. Ezeket a dolgokat mindig leellenőrzöm mielőtt beleszökök a dologba, mert nem vagyok hülye és igen, megismétlem, már ÉVEK óta vásárolok, tudom mit csinálok. -sóhaj- Meg ugye mindkét esetben olyan eladókról van szó, akiktől már előzőleg is (a németeknél utána is) vásároltam, problémák nélkűl. Tehát nincs gond a kártyámmal.

Szerencsémre, volt egy másik olasz cégtől is eladó, új Kitty, kicsivel olcsóbban is és lám, micsoda (nem) meglepetés! Tőlük simán engedte, hogy megvegyem a babát! Simán átment a pénz, problémák nélkűl...A cégnek egyébként teljes mértékben, több mint 1000 pozitív visszajelzése van, negatívok nélkűl, így remélem, hogy Kitty biztonságban haza fog érkezni, csak...

Ez az egész Ebay hiba rendszer szarság nagyon kezd idegesíteni, mert mi van akkor, hogy ha valamit kinézek és szeretném megvenni, erre a rendszer tesz rám magasról és nem engedi?? Ugye ez történt Malice esetében is, aki még mindig eladó T.T Nem tudom mit tehetnék, szerintetek készítessek egy új bank kártyát egy másik banknál és próbálkozzak azzal??

Bj-Lydia

Bemutató: LDD Fashion Victims: Sybil

2017.10.05. 22:30

Sziasztok!

Mivel semmi érdekesség nem történt velem mostanában (amiről ne írtam volna már), úgy gondoltam, hogy folytatom, az oly lassan elszotyogtatott Living Dead Dolls Fashion Victims baba bemutatóimat XD

Így a mai napon egy második szériás FV babát mutatok be nektek, aki nem más mint az elbűvőlő tekintetü Sybil.

Az eddig bemutatott Fashion Victims babák mind első szériások voltak, és néhány dologban eltérnek a második szériásoktól. Ők is kb. 30 cm magasak, de jóval vékonyabb, kecsesebb az alkatuk. Emellett sokkal kissebb a súlyuk is, bár a test továbbra is fém vázra épített gumi. Könnyebben hajlíthatóak a végtagok, mint az első szériásoknál. A kezüket le lehet venni a könnyebb öltöztetés érdekében. De náluk a "csönk lábak" szerencsére végleg eltüntek, és mindegyiküknek normális lába van, cipőtől függetlenűl! A mellük mérete szembetűnően csökkent és eltüntek a kiformázott bimbók is. Viszont a legnagyobb változás a fejen történt, mivel a második szériás babák ültetett szemet és szempillát kaptak! Továbbra is 2 rend ruhával jönnek, de adatlap már nem jár melléjük sajnos.

A második szériás FV babák 2005-2006 környékén kerűltek piacra, már 10 éve múlt. Sybil engem egy igazi őrűlt, lökött csajra emlékeztet, aki egyben nagyon gyönyörű is! Ezt a meglátást alátámasztja az első ruhája is, hiszen egy kényszerzubbonyról van szó. Sybilnek egyszerű, sima, rövid fekete haja van. A szemei viszont annál érdekesebbek, mivel kis spirálok vannak benne, ezzel is érzékeltetve, hogy valami nem okés vele. A sminkje amolyan "festett szempillák"-ra hasonlít, egyik oldalon nagyobb mint a másikon, és fekete rúzst visel. A bőr színe pedig egész normális, emberi árnyalatú.

Bővebben kitérve az első ruhájára, amiben a dobozban is érkezik, egy lent nagyon rövid, de annál hosszabb ujjakkal rendelkező, fekete-fehér csíkos kényszerzubbony, ami sztreccses anyagból van. E mellé még van egy bőr szíj is, ami a nyakára kerűlt, elől ezüst csattal, aztán lefele haladva, a lábai között, egészen fel a hátán, visszaér a nyakához. És ha hiszitek ha nem, bár a fotókon látszik, ez a bőr pánt takarja csak ott lent XD Nagyon kis sexy. Oh igen, a nyakába még egy lánc is van csatolva, ami szintén hosszú, leér egészen a lábáig, a végén pedig egy nagyobb karika van, amit megragadva bárki sétáltathatni tudja a leányzót :D Nem jár semmilyen lábbeli a ruha mellé. Ez a ruha egyébként a eredeti sorozatos LDD kollekcióban viselt ruhájának az átdizájnolt verziója:

 

Áttérve a második ruházatára, ez egy amolyan "tribute" ruha, ami "A clockwork orange" filmet dicsőíti, hiszen ott viselték a szereplők ezt az ikonikus öltözéket, ami egy elég fura gumi pántokból álló felső-alsó + hózentróger. A ruha darabjai egybe vannak varrva. Mellé jár egy pár áttetsző, fehéres harisnya, szegély nélkűl. Egy fekete kalap, ami vékony és törékeny műanyagból van, de legalább plüssözött. Egy magas szárú fekete bakkancs, ami többé-kevésbé hasonlít a Sheenaéhoz. Végül egy fekete séta pálca, amit nem könnyű megállítani a kezében, de azért lehetséges. Egyébként az alábbi fotókon láthatjátok, hogy a körmei feketére vannak festve.

Nos ez lenne Sybil, aki szerintem mindenképp az egyik kedvencem, bár az összes FV babát imádom! Ti mit gondoltok róla? Melyik ruhája tetszik jobban nektek? Nekem mindenképp az első, de a második is bejön. :)

Bj-Lydia

 
Rólam

Hello mindenki! Bj-Lydia vagyok, 26 éves és Erdélyben élek. Ha picit körülnézel az oldalon, akkor rájössz, hogy ez nem az a megszokott hétköznapi dolgokat tartalmazó és leíró blog, de nem ám! Én játék gyűjtő vagyok, főként babákra és figurákra orientálódva. Emellett baba ruhákat készítek, OCket dizájnolok és festek, fotózok, bemutatókat videózok stb. Egyszóval kreatív és egyedi személyiség vagyok, egy olyan ember típus akivel nem minden köpésre találkozhatsz :)

Az oldal azért jött létre, hogy megosszam a munkáim, legújabb szerzeményeim, véleményem és hogy segítsek más, hozzám hasonló emberkéknek, ahogy és amiben csak tudok! Tehát ha úgy gondolod, hogy ez a hely neked való és érdekel, akkor nyugodtan nézelődj, olvass, írj és gyakran látogass meg!

Bővebben >>>

Címkék: SzerzeményekBabákLiving Dead DollsVásároltamVéleményezésKulisszák mögöttMonster HighOCkEver After HighÓcska piacHaul AlkotásokBleeding Edge GothsBegothsDinolandFigurákEbayTMNTKinder SurprisePokemonPepco

 

Következik...

Avagy információs tábla XD Itt láthatjátok, hogy hamarosan mik kerülnek fel az oldalra, illetve milyen bejegyzésekre számíthattok. Nincs sorrendbe szedve, szóval ne vegyétek komolyan! :)

  • "Vágyak a csillagos égben" blog sorozat
  • Kedvenc youtube csatornáim blog sorozat
  • LDD FV Lulu bemutató
  • Véleményezés: Marvel Rising
  • Kulisszák mögött: Mini ruha bemutató
  • Véleményezés: Snapstarz

 

Chat

 

Projektek
•Kreatívkodom: Rendelésen dolgozok
•Olvasom: Tristan De Luca-Inferno
•Nézem: Pokemon se. 03; Animals se. 03
•Játszom (PS4): The last guardian
•Telefonon játszom:
Egy kis "útmutató" azoknak akik esetleg kiváncsiak arra, hogy a jelen életemben épp mivel foglalkozok, mit csinálok. Általában ezek olyan kis info cseppek amikről nem blogolok bővebben, csak esetleg kérésre :) Érdemes figyelni, mert gyakran változik XD Kérdésekre szívesen válaszolok!

 

Kövess itt is:

  

 

Cserék

Cserét a chatben vagy vendégkönyvben kérhetsz! Végtelen üres helyek!

   

Szünetelnek

 

Whishlist

Ez volna itt a jelenlegi kívánságlistám, amire csak úgy néhány dolgot firkantottam fel. Őszintén, akár a végtelenségig írhatnám, ha mindent feltüntetnék rajta XD

Általános

Egy BJD baba
Egy Azone baba
Egy Pullip baba
Befejezni a MH kollekcióm
Befejezni az EAH kollekcióm
Egy Little Apple Dolls baba

Living Dead Dolls

Beszerezni az összes FV babát
33. széria
Pinhead
Beauty & Beast
34. széria
Annabelle
35. széria
Pennywise 2017
Michael Myers

Living Dead Dolls Grálok:

Beetlejuice
Lydia
Freddy Krueger
Elisa Day
Morgana
Countess Bathory
Isabel
Vanishing Hitchhiker
Unwilling donor
Haemon
Camilla
Banshee
Hayze
Isaiah

Bleeding Edge Goths Grálok:

Divinity
Julia Doom
Fiona Fatale
Hypnotica Gaze
Infinity A. Byss
Ivana Scream
Penelope Fabrique

Figurák (grálok):

Fallout Loot Crate J. Hancock
Funko Pop! J. Hancock

 

CSS CodesDuguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!