Rólam

Hello mindenki! Bj-Lydia vagyok, 25 éves és Erdélyben élek. Ha picit körülnézel az oldalon, akkor rájössz, hogy ez nem az a megszokott hétköznapi dolgokat tartalmazó és leíró blog, de nem ám! Én játék gyűjtő vagyok, főként babákra és figurákra orientálódva. Emellett baba ruhákat készítek, OCket dizájnolok és festek, fotózok, bemutatókat videózok stb. Egyszóval kreatív és egyedi személyiség vagyok, egy olyan ember típus akivel nem minden köpésre találkozhatsz :)

Az oldal azért jött létre, hogy megosszam a munkáim, legújabb szerzeményeim, véleményem és hogy segítsek más, hozzám hasonló emberkéknek, ahogy és amiben csak tudok! Tehát ha úgy gondolod, hogy ez a hely neked való és érdekel, akkor nyugodtan nézelődj, olvass, írj és gyakran látogass meg!

Bővebben >>>

Címkék: SzerzeményekBabákLiving Dead DollsVásároltamVéleményezésKulisszák mögöttMonster HighOCkEver After HighÓcska piacHaul AlkotásokBleeding Edge GothsBegothsDinolandFigurákEbayTMNTKinder SurprisePokemon

 

Blog Menü Bejelentkezés Galéria Eladó!

 

 

Kövess itt is:

  

 

Cserék

Cserét a chatben vagy vendégkönyvben kérhetsz! Végtelen üres helyek!

     

 

Whishlist

Ez volna itt a jelenlegi kívánságlistám, amire csak úgy néhány dolgot firkantottam fel. Őszintén, akár a végtelenségig írhatnám, ha mindent feltüntetnék rajta XD

Általános

Egy BJD baba
Egy Azone baba
Egy Pullip baba
Befejezni a MH kollekcióm
Befejezni az EAH kollekcióm

Living Dead Dolls

Beszerezni az összes FV babát (2)
33. széria
Pinhead
Beauty & Beast
34. széria
Annabelle

Living Dead Dolls Grálok:

Beetlejuice
Lydia
Freddy Krueger
Elisa Day
Morgana
Countess Bathory
Isabel
Vanishing Hitchhiker
Unwilling donor
Haemon
Camilla
Banshee
Hayze
Isaiah

Bleeding Edge Goths Grálok:

Divinity
Julia Doom
Fiona Fatale
Hypnotica Gaze
Infinity A. Byss
Ivana Scream
Penelope Fabrique

 

CSS Codes

Random gondolatok

Bemutató: LDD Fashion Victims: Hollywood

2017.11.07. 23:01

Sziasztok!

Úgy gondoltam, hogy ismét itt az ideje írnom egy baba bemutatót nektek, pontosabban folytatom a Living Dead Dolls Fashion Victims babáim bemutatását.

A mai napon ismét egy második szériás babát szeretnék közelebbről is megmutatni nektek, aki nem más mint Hollywood. Igen, mint a város.

A második szériás FV babák kicsit eltérnek az első szériásoktól kinézetben. Ők is kb. 30 cm magasak, de jóval vékonyabb, kecsesebb az alkatuk. Emellett sokkal kissebb a súlyuk is, bár a test továbbra is fém vázra épített gumi. Könnyebben hajlíthatóak a végtagok, mint az első szériásoknál. A kezüket le lehet venni a könnyebb öltöztetés érdekében. De náluk a "csönk lábak" szerencsére végleg eltüntek, és mindegyiküknek normális lába van, cipőtől függetlenűl! A mellük mérete szembetűnően csökkent és eltüntek a kiformázott bimbók is. Viszont a legnagyobb változás a fejen történt, mivel a második szériás babák ültetett szemet és szempillát kaptak! Továbbra is 2 rend ruhával jönnek, de adatlap már nem jár melléjük sajnos. A második szériás FV babák 2005-2006 környékén kerűltek piacra, már 10 éve múlt.

Hollywood engem a tipikus régi 20as-30as évek filmsztár nőire emlékeztet, nem is csoda, hiszen ilyen sztár ihlette is az ő karakterét. Hollywoodnak rövid szőke haja van, ellentétben a hosszú, hullámos fehérrel, amit eredetileg visel a szériás baba verzióban. Gyönyörű ültetett türkisz szemei vannak, szintén ültetett szempillákkal. Az egyik szeme kisebb, össze van húzódva, ami nem is csoda, hisz fejének jobb fele be van törve, csupa vér, és ez jól látszik is, a vér máshová is szétspriccelt. A rúzsa piros, ami igazán találó. Körmei feketére vannak festve. A bőrének színe pedig kékes-szürkés, jól ábrázólva, hogy ő bizony elhunyt abban az autóbalesetben.

Az első rendbéli ruhája tökéletesen ábrázolja a 20as évek jól ismert "flapper" kinézetet. Fekete sztreccses anyagú ruha, amibe csillogó köröcskék vannak "beleszőve", a ruha alján aprócska rojtok. Fent a bal vállpánton található egy piros rózsa szalagból, és ugyanilyen van a barettjén is, ami ugyanolyan anyagból készűlt, mint a ruhája. A ruhához társúl még egy fekete neccharisnya, egy pár fekete magassarkú cipő és egy hosszú fehér gyöngy nyaklánc (nem igazi gyöngyökből, hanem amolyan elszakíthatatlan műanyag füzér).

A második ruhája a tökéletes mása az eredeti szériás baba ruhájának, ezért szerintem kicsit túl lusták voltak a tervezők...Egy hosszú, sztreccses fekete anyagból készűlt ruha, alján fekete tollpihével, felűl fekete csipke. Jár még mellé egy szintén tollpihékből készűlt sál-izé (nem tudom minek hívják ezeket magyarul XD) és ugyanaz a pár cipő, mint az első ruhájához! Igen, a tökéletes másolata annak, 2x rakták bele a csomagolásba egy és ugyanazt a cipőt, heh...

Hát ennyi lenne Hollywood, aki az egyedüli szőkeség ebből a szériából. Nektek melyik ruhája tetszik jobban? Nekem mindenképp az első :) A következő leányzó Kitty lesz!

Bj-Lydia

Szerzemények: Néhány könyv

2017.11.05. 23:44

Sziasztok!

Ismét itt volnék egy kis, rövidke szerzeményes bloggal, és most, azt hiszem előszőr itt az oldalon (?), könyveket szeretnék megmutatni nektek.

A helyzet az, hogy nevelőapum születésnapja szép lassan közeleg és mivel kerek 50et tölt, ezért anyuval szervezkedünk, tervezgetünk, beszerzési műveleteket végzünk. Ajándékok szempontjából könyveket vettünk neki, mert nagyon szereti a humoros fajtákat, amolyan Rejtő Jenő és C. Lorre rajongó. Viszont a helyzet az, hogy itt a városomban már lassacskán egy könyvesbolt sincs, főleg nem olyan ahol magyar nyelvű könyveket lehet kapni, szomorú de ez van...Antikvárium is egy van, de az annyira tömött, hogy még a tulajdonos se talál soha semmit -_-" Így az internethez fordulva, mindig a bookline oldalról szoktunk rendelni, mert az az egyedüli ami Magyarországról szállít ide és van bőven miből válogatni, meg van antikváriumos felhozatal is.

Nem rendelünk túl gyakran, mert a szállítás azért nem olcsó, de mondjuk nem is vásárolok olyan gyakran könyveket, mint ahogy játékokat szoktam, főként azért, mert csomó olyanom van még amit nem olvastam ki XD De ilyen alkalmakkor kihasználom, hogy akkor már azért a pénzért hozzanak haza többet :) És természetesen most is az antikváriumos részleget figyelgettem. Amilyen és amelyik könyvek engem érdekelnének sajnos vagy nincsenek, vagy túl drágák, ezért összeválogattam néhány olcsóbb darabot, mert minél többet sikerül összekaparni annál jobb nem igaz?

Szóval a rendelésből én ezzel az 5 darab könyvvel jöttem ki a rendelésből, és mint láthatjátok mind Dean R. Koontz által íródtak. Vannak vastagabbak és vékonyabbak is. Nagyon kedvelem a regényeit, és hát itthon már kifogytam belőlük. Idővel szeretném összegyűjteni mindegyiket, legalábbis azokat amiket kiadtak magyar nyelven, mert az angolokat természetesen nehezebb feladat és így is van bőven belőlük. Minden esetre kiváncsi vagyok rájuk, remélem lesz néhány beteg közöttük XD

Bj-Lydia

Blog: Halloween

2017.11.02. 23:55

Sziasztok!

Igen tudom, pár napja nagyon felszívódtam, de szörnyen elfoglalt voltam ezekkel az "ünnepekkel" és a készülődéssel, meg hát úgy semmi édekes nem történt, amiről írhattam volna nektek, vártam, hogy legyen időm átfésűlni kicsit a fotókat. :)

Szóval kedden elérkezett a várva várt Halloween! Már azelőtt egy nappal megcsináltuk a szoba feldíszitésének nagyját, mert kedden voltunk világítani az egyik temetőben és nem akartunk mindent elsietni. Idén már nem használtam fel dekorációként a LDD babáim, csak néhány darabot, mert túl sok van és nem fértek volna ki XD Viszont a 3 Begoths babám is helyet kapott, kár hogy nem lettek többen :( Itt van néhány kép, többet a Facebookomon találtok:

Az idei töklámpásaink különlegesek voltak, mert az egyiknek csak ragasztott pofija volt, míg a másik egy macskát ábrázól a holdfényes, ködös erdőben.

Természetesen nem maradhatott el a finom lakoma sem! Rengeteg édesség, meg sós finomság is volt, illően sötét üdítővel :)

De mielőtt falatozni kezdünk volna, muszáj volt még dolgozni kicsit, pontosabban beöltözni a kosztümökbe és fotózkodni! :D Most vigyorgok, de akkor ez nem volt annyira vicces, főleg, hogy idén előszőr jelentkeztem a hivatalos Living Dead Dolls Halloween Koszüm Versenyre. Kicsit ideges voltam, mert nem voltam elégedett sem magammal, sem a háttérrel, meg nem tudtam előre, hogy mennyire jól fogom tudni megszerkeszteni a fotókat, de végülis nem lettek olyan rosszak azt hiszem (?). Sin-t választottam, mert elég későre döntöttem el, hogy ki is leszek és hozzá volt a legkönnyebb beszerezni a megfelelő kellékeket. Természetesen a kosztümömön van is saját készítésű darab is: gallér, farkinca, a villát is én festettem át. Néhány fotót szerkesztettem meg normálisan, amit elküldtem a versenyre, bár a szemeim nem tudtam teljesen olyanra átszínezni mint kellett volna, nem vagyok olyan jó fotó szerkesztő. De nem is gondoltam/gondolom, hogy nyernék, szóval végülis mindegy.

Anyukám egy halott cowboy lánynak öltözött idén, de róla nem osztok meg képeket, mert nem tudom, hogy szeretné-e XD Szóval aki kiváncsi rá, az a Facebookomon megtalálja :) A macska és a picinyeim sem maradhattak ki a szórakozásból, bár Johnny és Sid megúszta a koszüm viselést, azért csak kellett kicsi pózólniuk!

Ezek után persze már jöhetett a film nézés és habzsi-dőzsi :D Mindig dugig eszem magam ezekkel a marhaságokkal, de nem tudok ellenállni, mert nagyon édesszájú vagyok XD A horror film amit idén néztünk meg, az "Annabelle 2" volt, mert anno lekéstük a mozikban. Szerencsére normál minőségben találtam meg, így olyan volt, mintha mondjuk a tvben néztük volna. Őszintén, egész jó volt, mindenképp jobb mint az első Annabelle. Azt annyira unalmasnak találtam, hogy kb. már semmire sem emlékszem belőle XD Ebben volt néhány "jump-scare" momentum, ami mostanában ugye menő a horrorokban, de egész elfogadható volt. Viszont az idei horrorok közül az "It" vitt mindent, ezerszer jobb volt, bár ez a bevételeken is látszott :)

Hát valahogy így telt az idei Halloweenem, ami tök jó volt :) Őszintén már elgondolkodtam azon is, hogy kövi évben minek is öltözök XD Szomorú lesz, hogy holnap össze kell szedni a dekorációkat, de már lassan közeledünk a Karácsony felé. El kell kezdenem lesni az új díszeket, és hogy mikből fogok haulozni kicsit idén is!

De azért ne feledjük el, hogy a tegnap volt a halottak napja, és ismét voltunk gyertyát gyújtani. Készítettem néhány fotót a temetőről, mert ilyenkor, sötétben annyira szép nem?

 

Bj-Lydia

Szerzemények: Halloween Haul

2017.10.28. 22:26

Sziasztok!

Már sokkal jobban érzem magam, szépen gyógyulgatok, így úgy gondoltam, hogy megosztom veletek a már beigért Halloween haulom. Már nincs messze a Halloween és nagyon várom, a napokban is dolgozgattam az idei kosztümömön, mert ez lesz az első "igazi" cosplayem :) Természetesen majd veletek is megosztok képeket maga a Halloweenünkről, kajákról, kosztümről stb. de ezek még odébb vannak.

Ebben a haulban szeretném megmutatni azokat az új dekorációkat, amiket idén/most vettem, mert mindig szeretek évente valami újat hozzá adni az egész bagázshoz, csak legyen hova kirakni XD Idén kifejezetten sok mindent találtam és egy olyan boltban, amire nem számítottam (Pepco). Jó árban volt a dolgok többsége. Néhány cuccot már fel is aggattam a szobámban. Na de szépen sorjában.

Halloweenes táblácskák, két kissebb, két nagyobb. A kisebbek valszeg véglegesen maradnak a Living Dead Dollsos polcaimon, mint előző évből két másik. A nagyobbik glitteresek meg csak ideiglenesek lesznek.

 

Felaggatható és kitűzhető cuccok: szellemek, tökök és egyéb cukiságok, szerintem ti is látjátok mik azok :) Még ezekből is eldől, hogy mi lesz végleges dekor és mi nem.

Matricák. Idén előszőr találtam ilyen ablakra ragasztható zsellés matricákat és nagyon megörültem nekik, mert klasszúl mutatnak, emellett évekig tartanak (van karácsonyim is és már nagyon régóta megvannak, nem veszítenek a tapadásukból, ha vigyázunk rájuk!). Már az ablakokon díszelegnek! A kis szellemeknek meg 3Ds a szemük, ezt majd ahhoz a projekthez használom fel, amelyikhez az utóbbi időben is vettem sok-sok más matricát is.

Halloweenes égősorok. Úristen! El sem hiszem, hogy találtam ilyeneket, hogy ennyi félét és hogy milyen jó árban! Nagyon régóta szerettem volna ilyenekkel diszíteni a Living Dead Dollsos polcaim, de sehol nem láttam azelőtt, csak karácsonyiakat. Ezeket is már beüzemeltem és nagyon szépen mutatnak este a polcokon, ráadásúl elemesek, így nem kell az árammal sem bíbelődni. Mint láthatjátok 4 fajtát találtam: szellem (fehér), csontváz kezek (piros), denevérek (lila) és töklámpások (narancssárga).

Egyebek:

-néhány szobrocska: a töklámpásba beépített ledes gyertya van, a Frankenstein bólogató fejű, a koponya pedig világít a sötétben

-cukorka tartó tál: ilyent is már rég szerettem volna, bár nem tudom, hogy idén kerűl-e bele cukorka? Ha az nem akkor majd valami más finomság!

-felfújható figurák: csontváz és denevér. Már van előző évekből egy szellemünk is, gondoltam bővítjük kicsit a csapatot :) Sorry, hogy nem fújtam fel őket a képre, de elég megerőltető művelet, majd úgyis látni fogjátok őket később.

-elemlámpa: cserélgethető fejekkel, amik különböző Halloweenes szimbólumokat vetítenek a falra. Csak a szórakozás kedvéért vettem meg XD

Hát ennyi lenne a haulom erre az évre :) És mint említettem, majd jövök fotókkal az "elő eseményről" XD Nektek mi tetszik a legjobban? Írjátok meg!

Bj-Lydia

Szerzemények: Fashion Victims Kitty

2017.10.25. 20:47

Sziasztok!

Végre megérkezett az új Fashion Victims babám, aki nem más mint Kitty! Így teljes az első szériám ezekből a babákból, tehát már csak 2 van hátra a másodikból, hogy teljes legyen az egész FV kollekcióm! :)

Oké, igazából hétfőn érkezett meg, mert haza hozta a prioripost, nagy meglepetésemre. A baba gyönyörű és imádnivaló mint számítottam! Eredetileg azért vártam ezzel a poszttal, mert szerettem volna olyan képeket is hozni róla, ahol már ki van bontva, de sajnos nem volt rá időm, hogy kiszabadítsam a dobozából.

Közben szépen le is betegedtem, tegnap este már nagyon fájt a torkom, ahogy ma reggel és egész nap is. Jelenleg is fáj és elég magas lázam van :( Szóval nem hinném, hogy túl aktív leszek a napokban, amíg kicsit talpra nem állok, mert fáj mindenem és a fejem is robban szét...

Bj-Lydia

 

Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Felszálló holdcsomópont,Chiron, Lilith 2000 Ft. + ingyenes konzultáció. Most!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok