A Blog, avagy az oldal lényege és szíve. Itt olvashatod a gondolataim, történetem, rólam.

Megnézem

Minden olyan dolgot és oldal kelléket, amit nem találsz máshol, azt itt keresd, a Menüben.

Megnézem

Ha kiváncsi vagy a fotóimra, babáimra, esetleg a munkáimra, akkor kukkants be ide, a Galériába.

Megnézem

Szeretnél többet tudni a gyűjtögetésről? Segítséget és információt keresel kezdőként? Lépj be te is a Gyűjtői sarokba!

Megnézem

Érdekel mit hogy készítek el? Hogyan hozok helyre ezt-azt? Itt betekinthetsz a Kulisszák mögötti részbe.

Megnézem

Ha tetszik az oldal, akkor miért ne regisztrálnál? Így kaphatsz értesítőt is a fontos eseményekről. Itt Be is jelentkezhetsz!

Megnézem

Random gondolatok

Ócska piac haul

2018.08.30. 21:49

Sziasztok!

Ma újra jelentkezem egy ócska piac haullal, ami most eléggé rövidke. Egy nagyobb szünet után jutottam ki ismét, és hát az igazság az, hogy mind maradék van, mert nyár végén vagyunk és még mennek a szabadságolások stb. Ha minden igaz most megint tartok kb. két hét szünetet, mert következő vasárnap zárva van egy fesztivál miatt és utána, nos az még nem biztos, de lehet máshova kell mennem. Deee ettől eltekintve találtam pár apróságot amit meg szeretnék mutatni nektek:

Előszőr is ismét egy új taggal bővűlt a Goodness Gang plüss kollekcióm, most a kis piros retekkel. Teljesen vadi új állapotban van.

Ismét rátaláltam egy szerencsétlen Monster High babára, aki a Scary Tales Clawdeen (volt valamikor). Érdekes eddig azok a MH babák amiket nagyon rossz állapotban találtam, szinte mindig Clawdeenok XD A feje teljesen be volt nyomva a nyakába, szóval már akkor tudtam, hogy valami nincs rendben vele és igen, a forró víz segítségével leszedtem a fejét és hát a nyak részből kitört a kis tartó műanyag híd, viszont a fej szerkentyűje benne volt a fejében, szóval ezt sikeresen kihalásztam egy cérna és tű segítségével, mint látható. A haja nagyon jó állapotban van, csak kócos volt, de ezt megoldottam a szokásos kezeléssel. Fél karja hiányzik és bele is van törve a lyukba. A másik karja meg van, de nem a megfelelő, úgy értem, hogy bal helyett a jobb keze van rajta...De képtelen voltam ott hagyni, hisz csak 1 lei/70 ft volt! A nyakát meg tudom javítani, mert találtam rá tutorialt, a többit meg majd meglátjuk.

Ismét bővűlt néhány kollekcióm 1-1 darabbal: PCO topper Findus figura, egy új tűz elemű Skylanders, csak hiányzik szegénynek a fél keze, és egy 2012es verzió TMNT Leonardo McDonalds figura (le kell vadásszam a többieket is!).

Továbbá: egy Yoohoo and Friends téli kollekcióból, egy kis Shopkins (aminek nagyon örülök, mert egyelőre elég ritkácskák még) és egy Ugglys Pet Shop kutyi, aki ráadásúl ultra ritka is!

Végül sikerült beszerezni pár darab Kinder Surprise figurácskát is, sikeresen kigyűlt 3 szériám is!

Bj-Lydia

Galéria friss: Felnőtt kifestők

2018.08.28. 22:51

Sziasztok!

Ma az egyik igéretem váltottam be, a "Következik" táblácskáról, pontosabban a Galéria frisst. Már régóta szerettem volna potszolni és megmutatni nektek a felnőtt kifestőim, vagyis azokat az oldalakat amiket már kiszíneztem :) Csupán csak 3 (oké igazából 4, mert az egyikből két kötetem van) ilyen könyvem van, de nekem ez tökéletesen elég, mert sajnos csak ritkán van időm színezgetni XD Na de mindegy, nem akarok sokat papolni erről, kukkantsátok meg a Galériában őket és írhattok véleményt is nyugodtan!

Egyébként a Galéria többi részébe is folyamatosan töltöm fel a fotókat, ahogy épp időm engedi!

Bj-Lydia

Születésnapi haul part 2

2018.08.24. 22:58

Sziasztok!

Gondoltam folytatom tovább a születésnapi haul blog sorozatom, most már a családtól kapott holmikkal. Az igazság az, hogy még mindig várnom kell az ajándékaim egy részére, de attól még posztolhatom külön a többit nem? :)

A legelső ajándék amit igazából megkaptam, még augusztus elején egy új csillár volt a szobámba. Lehet, hogy ez így elég viccesnek tűnik, de a helyzet az, hogy az előző már nagyon haldokolt. Annak 3 ága volt, de az utóbbi több mint egy évben, valahogy szép lassan kipurcant kettő belőle és a harmadik is már nagyon csinálta az eszét. Belesültek a körték. Hogy miért? Nem tudom, állítólag régi volt a csillár, a körték meg túl újak vagy vlm ilyesmi. A lényeg, hogy télen, mikor hamar sötétedett, vagy akár máskor is, mikor esetleg sötétedés után szerettem volna bármit is csinálni, dolgozni, alig tudtam, mert majd megvakultam egyetlen szerencsétlen, gyengén világító lámpafény mellett. Amúgy se valami jól tolerálja a szemem a túl kevés vagy túl sok fényt. Szóval végre lecseréltük erre, ami dizájnilag és funkciókban is bejött. 3 égője van + egy kisebb led középen, emellett körben sok kis aprócska. Távirányítóval működik és több féle képpen. Időzíteni is lehet a legkapcsolását automatikusan. De lehet úgy, hogy csak a 3 égő égjen, vagy hogy külön csak a középső led. A kis égők pedig színesek, és választható, hogy piros, kék vagy lila színben világítsanak, esetleg váltogassák egymást mint vlm karácsonyfán. Persze az is lehet, hogy egyszerre mindegyik világítson.

A felmenőim idén Kréte szigetére utaztak nyaralni egy hétig, én persze itthon vigyáztam az állatkákra és a házra. Ott többek között, az én nógatásomra, meglátogatták Knossost és a Minotaurusz labirintusát :) Kaptam is szuvenírként/ajándékba 2 minotauruszos pólót (amiket nem fotóztam le) és ezt a szép, kézzel készített szobrot, ami majd a többi mitológiai szobor és figura gyűjteményembe kerül be hamarosan:

Aztán pár nappal ezelőtt, szintén a felmenőim, betértek egy turkálóba, ahol anyukám meglepetésére 5 darab Goodness Gang plüssöt talált, nagyon jó árban! Ismerősök lehetnek ugye a Penny áruház által, meg hát én is beszéltem már róluk többször is, mert próbálom beszerezni az összeset. Így anyukám telefonon felhívott miközben válogatott, mert voltak ott mások is még, de azok már megvoltak nekem. Nagyon jó állapotban vannak, vadi újak igazából: alma, gomba, lila hagyma (bár a netről kiderült hogy füge igazábólXD), paradicsom és banán. Ezekkel együtt már 10 darab meg van belőlük!

Folyt. hamarosan köv.

Bj-Lydia

Könyv véleményezés

2018.08.24. 00:33

Sziasztok!

Ma egy kis könyv véleményezéssel jöttem hozzátok, mert sikerült végre befejezni ezt is. Közben észrevettem, hogy elfelejtettem a Trigun mangámról írni véleményt, szóval majd ezt is pótolni fogom! :)

Bj-Lydia

Születésnapi haul part 1

2018.08.21. 21:55

Sziasztok!

Mivel hivatalosan is ma van a 26. születésnapom, ezért úgy gondoltam, hogy a legnormálisabb dolog az lenne, ha mától kezdeném a "Születésnapi haul" blog sorozatom, ami még nem tudom hány részes lesz. Erre azért van szükség, mert nem egyszerre kaptam és kapok mindent kézbe. Tehát ha mindent egyszerre szeretnék posztolni, akkor várnom kéne, ráadásúl a bejegyzés szerintem túl hosszú lenne. Egy része az ajándékaimnak még úton van vagy épp még nem vettem meg :)

Szóval így az első bejegyzésben gondoltam kezdem azokkal a klassz kis-nagy dolgokkal amiket drága Izabella barátnőm küldött és vasárnap vehettem kézbe a csomagot, meg bonthattam ki a tartalmát :) Mindent olyan gondosan be szokott csomagolni és most is így tette. Ráadásúl még szerzett nekem Monster Highos csomagolópapírt is ♥ Mikor kiszedtem a zacskóból a dolgokat, valahogy így nézett ki:

Aztán csak utána jöttem rá, hogy a nagy dobozban még egy csomó, külön becsomagolt apróság volt, ezt már nem fotóztam le külön XD A másik érdekessége a kis ajándékoknak az volt, hogy kis cetliket ragasztott rá, amiken szövegek voltak, meg idézetek és ki kellett találnom, hogy mi is van a csomagban, amit végülis tök jól teljesítettem. Tőle is megkérdezhetitek XD Na de hadd mutassam miket is rejtettek a kis és nagyobb csomagokcskák!

Kezdem az egyik legklasszabb darabbal, ami ez a Schleich márkájú Deadpool figura/szobor *-* Annyira várom már, hogy kiállíthassam a Funko Pop verziója mellé a vitrinbe, csak előbb kell még a nagytakarítást megcsinálnom...Ja és a doboz tetején azt a kis DP logo kulcstartót Izabella készítette!

Kaptam még tőle ilyen kis összerakható figurácskákat, amiknek a neve Kombo Force. Még nem raktam össze őket, mert akarok róluk bemutató vidit csinálni, de már kiváncsi vagyok hogyan is néznek ki. Ja egyébként: alien, vérfarkas, kalóz és troll.

Egy szett cuki emojis pecsételő. Kipróbáltam őket és nagyon jól mükszenek, érdekesség, hogy mindhárom más-más színben pecsétel.

Ismét kaptam kitűzőket is és nyaj, annyira imádom őket! *-* Ráadásúl olyan óriásiak is, azt hiszem eddig ezek a legnagyobb méretű kitűzőim. És amit ábrázolnak (ha valaki esetleg nem ismerné): én és ő chibi alakban, a MOCD logoval, Deadpool, Hancock és Freddy Krueger.

Valahogy mindig hozzájárúl a kedvenc ünnepemhez (Halloween) is XD Hiszen most is küldött egy felfújható, ledekkel ellátott szellem füzért. Nem bontom ki az ünnepig, de már kiváncsian várom, hogy hogyan is néz ki! Ja és két kis gumicukor tekercs amiket már idő közben eltüntettem XD

3 cuki és nagyon jó minőségű hűtőmágnes, amiket tudtommal az anyukája küldött nekem.

Emellett egy kis zsákbamacska cucc, aminek az a neve, hogy Roxx. Ilyen kis korongszerűségek vannak benne, és persze itt is vannak ritkasági szintek. Az első amin Frankenstein/Dracula van az nem a zacskóban volt, azt külön küldte Izabella. Viszont a másik kettő a zacsiból jött ki és meglepetésemre az UFOs ultra ritka *-*

Kaptam még gyönyörű szalvétákat is, az eléggé elhanyagolt gyűjteményembe XD

Cuki kis matricákat robbanós cukorkával, illetve vinyettákat, amiket még nem tudom mire/hova használok fel, de nem baj jó ha van XD

Végül két gyönyörű szép anyagot szerzett be nekem a kérésemre, már vannak terveim is hozzá:

Ahogy látom elfelejtettem 2 dolgot külön lefotózni, szóval csak megemlítem. A legelső képen láthatjátok, hogy kaptam még tetkós matricákat is és abban a kis kék tojáskában nagyon jó minőségű, színes gumik vannak, amik eredetileg karkötő készítéshez kellenek, de én másra használom pl. baba hajba.

Nos ennyi lenne az első részbe, jó sok minden! :) Még egyszer köszönöm szépen hugi a sok klassz cuccot! Nem számítottam ennyi mindenre T.T Már alig várom a te szülcsinapod, hogy viszonozni tudjam :D

Bj-Lydia

 
Rólam

Hello mindenki! Bj-Lydia vagyok, 26 éves és Erdélyben élek. Ha picit körülnézel az oldalon, akkor rájössz, hogy ez nem az a megszokott hétköznapi dolgokat tartalmazó és leíró blog, de nem ám! Én játék gyűjtő vagyok, főként babákra és figurákra orientálódva. Emellett baba ruhákat készítek, OCket dizájnolok és festek, fotózok, bemutatókat videózok stb. Egyszóval kreatív és egyedi személyiség vagyok, egy olyan ember típus akivel nem minden köpésre találkozhatsz :)

Az oldal azért jött létre, hogy megosszam a munkáim, legújabb szerzeményeim, véleményem és hogy segítsek más, hozzám hasonló emberkéknek, ahogy és amiben csak tudok! Tehát ha úgy gondolod, hogy ez a hely neked való és érdekel, akkor nyugodtan nézelődj, olvass, írj és gyakran látogass meg!

Bővebben >>>

Címkék: SzerzeményekBabákLiving Dead DollsVásároltamVéleményezésKulisszák mögöttMonster HighOCkEver After HighÓcska piacHaul AlkotásokBleeding Edge GothsBegothsDinolandFigurákEbayTMNTKinder SurprisePokemon

 

Következik...

Avagy információs tábla XD Itt láthatjátok, hogy hamarosan mik kerülnek fel az oldalra, illetve milyen bejegyzésekre számíthattok. Nincs sorrendbe szedve, szóval ne vegyétek komolyan! :)

  • Dizi csere
  • Gyűjteményeim tárháza képek friss
  • "Vágyak a csillagos égben" blog sorozat
  • Kedvenc youtube csatornáim blog sorozat
  • "Gyűjtői sarok" menü
  • Ócska piac haul
  • Kreatív haul

 

Chat

Projektek
•Kreatívkodom: Takarítok
•Olvasom: Dean R. Koontz: Éjfél
•Nézem: Pokemon se. 03; Yamishibai se. 06
•Játszom (PS4):
Egy kis "útmutató" azoknak akik esetleg kiváncsiak arra, hogy a jelen életemben épp mivel foglalkozok, mit csinálok. Általában ezek olyan kis info cseppek amikről nem blogolok bővebben, csak esetleg kérésre :) Érdemes figyelni, mert gyakran változik XD Kérdésekre szívesen válaszolok!

 

Kövess itt is:

  

 

Cserék

Cserét a chatben vagy vendégkönyvben kérhetsz! Végtelen üres helyek!

 

Szünetelnek

 

Whishlist

Ez volna itt a jelenlegi kívánságlistám, amire csak úgy néhány dolgot firkantottam fel. Őszintén, akár a végtelenségig írhatnám, ha mindent feltüntetnék rajta XD

Általános

Egy BJD baba
Egy Azone baba
Egy Pullip baba
Befejezni a MH kollekcióm
Befejezni az EAH kollekcióm
Egy Little Apple Dolls baba

Living Dead Dolls

Beszerezni az összes FV babát (2)
33. széria
Pinhead
Beauty & Beast
34. széria
Annabelle
35. széria
Pennywise 2017
Michael Myers

Living Dead Dolls Grálok:

Beetlejuice
Lydia
Freddy Krueger
Elisa Day
Morgana
Countess Bathory
Isabel
Vanishing Hitchhiker
Unwilling donor
Haemon
Camilla
Banshee
Hayze
Isaiah

Bleeding Edge Goths Grálok:

Divinity
Julia Doom
Fiona Fatale
Hypnotica Gaze
Infinity A. Byss
Ivana Scream
Penelope Fabrique

 


Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!    *****    Légy te is Farmasi tanácsadó! Kötetlen munka, befektetés nékül, minõségi termékek, jó kereseti lehetõség!    *****    Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic