Rólam

Hello mindenki! Bj-Lydia vagyok, 25 éves és Erdélyben élek. Ha picit körülnézel az oldalon, akkor rájössz, hogy ez nem az a megszokott hétköznapi dolgokat tartalmazó és leíró blog, de nem ám! Én játék gyűjtő vagyok, főként babákra és figurákra orientálódva. Emellett baba ruhákat készítek, OCket dizájnolok és festek, fotózok, bemutatókat videózok stb. Egyszóval kreatív és egyedi személyiség vagyok, egy olyan ember típus akivel nem minden köpésre találkozhatsz :)

Az oldal azért jött létre, hogy megosszam a munkáim, legújabb szerzeményeim, véleményem és hogy segítsek más, hozzám hasonló emberkéknek, ahogy és amiben csak tudok! Tehát ha úgy gondolod, hogy ez a hely neked való és érdekel, akkor nyugodtan nézelődj, olvass, írj és gyakran látogass meg!

Bővebben >>>

Címkék: SzerzeményekBabákLiving Dead DollsVásároltamVéleményezésKulisszák mögöttMonster HighOCkEver After HighÓcska piacHaul Alkotások

 

Blog Menü Bejelentkezés Galéria Eladó!

 

 

Kövess itt is:

  

 

Cserék

Cserét a chatben vagy vendégkönyvben kérhetsz! Végtelen üres helyek!

 

Whishlist

Ez volna itt a jelenlegi kívánságlistám, amire csak úgy néhány dolgot firkantottam fel. Őszintén, akár a végtelenségig írhatnám, ha mindent feltüntetnék rajta XD

Általános

Egy BJD baba
Egy Azone baba
Egy Pullip baba
Befejezni a MH kollekcióm
Befejezni az EAH kollekcióm

Living Dead Dolls

Beszerezni az összes FV babát (3)
33. széria
Pinhead
Beauty & Beast
34. széria
Annabelle

Living Dead Dolls Grálok:

Beetlejuice
Lydia
Freddy Krueger
Elisa Day
Morgana
Countess Bathory
Isabel
Vanishing Hitchhiker
Unwilling donor
Haemon
Camilla
Banshee
Hayze

 

 

Random gondolatok

Szerzemények: La Dee Da baba

2017.08.30. 23:25

Sziasztok!

Az utóbbi napjaim megint nagyon zsúfoltak voltak, minimális mennyiségű alvással, így nem igazán tudtam írni és gondolkodni, na meg persze olyansmiken dolgozni amin szerettem volna...Pl. kedden Bukarestben jártam, visszafele meg meglátogattam a Ploiest-i Jumbo üzletet, ahol vásároltam néhány klassz cuccost, amiről majd lesz a napokban beszámoló is :)

Viszont ma szeretném bemutatni nektek egyik legújabb szerzeményem, akit hétfőn vettem ki a postáról. Végre sikerült egy új La Dee Da babát szereznem, mert eddig csak 1 darabom volt, mint láthattátok a kollekcióim részben. Ez a "Fairytale Dance" kollekcióból van és ő a Béka király mesét eleveníti meg, érdekes módon nem zöld, hanem rózsaszín-arany színekben.

Egy helyi használt cuccokat hírdető oldalról (olx, olyan mint a vatera stb.) vettem valakitől, és kb.1.200-300 ftba jött ki, plussz szállítás. Az egyedüli hibája, hogy hiányzik a cipője, szóval azt majd orvosolni fogom, na meg a táskája, de azt annyira nem tartom fontosnak.

Igazából már a múlt héten meg kellett volna érkezzen, de az eladó nem küldte el akkor amikor igérte, csak kb. rá egy hétre -_- Még a címemből a tömbház számot is rosszúl írta a csomagra! Szóval gőzőm sincs, hogy mégis hogyan kaptak meg, talán a postás nő emlékezett a nevemre? Gőzőm sincs, de végülis mindegy.

A baba nagyon szép, megkímélt állapotban van/volt. Bár picit poros volt, főleg a haja. Kicsit kócos volt az alsó részen, meg össze volt tapadva az eredeti hajlakktól. Szóval szépen kimostan a ruháját neki, meg megfürdettem a babát. Megmostam a haját, aztán hajbalzsamos kezelést is kapott és kifésűltem, így máris olyan mintha új lenne, még illatos is! :) Szerintem nagyon szép, tetszik a sminkje, így elfoglalta helyét a másik Dee babám mellett, a kis kanapén.

Bj-Lydia

Ócska piac haul

2017.08.27. 22:19

Sziasztok!

Ismét itt volnék egy új ócska piac haullal, amiket a múlt vasárnap szereztem be. Ma nem voltam kint, mert pihenőt tartottunk, és a következő vasárnapban még nem vagyok biztos, majd kiderűl idővel, hogy megyek-e vagy sem? De majd úgyis értesültök róla :)

Egyébként szeretném megjegyezni, hogy ez a haul nem kizárólag csak az ócska piacról van. Időnként a Mallban szoktak rendezni amolyan "régiség" vásárt, persze fele cucc új, de na...Lényegtelen. Egy alaknál voltak játékok is kiömlesztve egy ládára, amiben túrkáltunk és ott is találtam néhány darabot, igaz kicsivel drágábban mint mondjuk az ócskán vettem volna meg őket, de tűrhetőek voltak az árak. Szóval vágjunk bele!

Ismét bővűlt a TMNT gyűjteményem két darabbal. Az egyik egy Raphael figura, 1993ból Mirage Studios által, aki szamuráj öltözékben van (öhm nem tudom pontosan melyik régi film alapján), csak sajna hiányzik róla ez-az pl. a sisakja. A másik egy kulcstartó, ami a 2012es verzió Leonardot ábrázolja és imádom az egész kialakítását. Nagyon szeretném megtalálni a többieket is ebből a kollekcióból (?) Ezt a Viacom adta ki 2013ban, Swappz márkával.

Következőnek ismét 2 Pokémon figura. Az egyik ismét egy Misdreavus, igen tudom a múltkor is vettem egyet, de az zöld színű és Tomy gyártású, ez meg Nintendo XD A másik pedig egy pici Electabuzz.

Bővítem szépe a Bear Family (Barenwald) kollekcióm is, annak ellenére, hogy ennek a három pici plüssözött figurának semmi köze nincs hozzá XD Csak annyira cukik, úgy gondoltam, hogy majd szépen beilleszkednek, csak kell javítanom rajtuk, meg kell nekik ruhát csinálnom.

Folytatom egy finom vegyes adaggal. A 4ből 3 plüssözött, bár szerintem ez a fotókon látszik. Egy pici kecske/zerge, gőzöm sincs milyen eredetű lehet; egy életmentő kutyus, ami valószínű, hogy a Puppy in my pocket kollekcióból van; az első Chubby Puppy mini figurácskám és imádoom, olyan cukiii; végűl egy plüssözött cica, szintén ismeretlen származású.

A következő vegyes adagban: egy sárkányka, ami szerintem a Yu-Gi-Ohból van, de nem tudnám most megmondani, hogy melyik kártya szörny lehet; egy szöges, csúcsos buzogány féleség láncon, ami tökéletes baba méretű és fotózáshoz kiválló kellék lesz, ráadásúl tudom is kihez!; egy cuki japán kimonos kulcstartó, amiről mint kiderűlt Kimmidoll a márkája, az enyémnek Yuki a neve és ha rákerestek a hivatalos kimmidoll oldalon, akkor megtudjátok a jelentését is :)

Aztán itt egy egész (?) kollekció, ilyen aprócska harcos állatkákból. Annyira szeretném tudni, hogy mi a nevük, vagy ki/mi gyártotta őket, de aboszluté semmi írás vagy jelzés nincs rajtuk, ezért van egy sanda gyanúm, hogy esetleg kínai kopi gyártmányok. De ezt meg nehéz elhinnem, mert olyan szépen ki vannak festve...szóval fogalmam sincs és a google sem segített. Mint láthatjátok 3 kék (bivaly, orrszarvú, elefánt) és 3 ezüst (fekete párduc, oroszlán, sas) páncélos van, de csak 1-1 a piros (fehér tigris) és aranyból (farkas), így gondolom, hogy azokból is kellett lennie még legalább 2-2 darabnak. Jah az a piros sárkányka csak úgy becsatlakozott, de nem ide tartozik XD Viszont az meg 5 fejű sárki, ilyet sem láttam még.

Na és legvégűl ismét jó néhány Kinder figurával tértem haza. Sikerült 2 teljes szettet megvennem egyszerre, ezek zacskóban voltak árulva és nagyon örvendtem nekik. Illetve ismét gyűltek ki szériáim és sikerült hiányzó kiegészítőket is találnom. (Amik zacsiban vannak, azok pecsételők és nem akarom összekenni a helyet velük)

Hát mostanra ennyi lett volna :) Kinek mi tetszik a legjobban? Ja és ha esetleg ráismertetek azokra a harcos állatkákra, akkor lécci mondjátok már meg, hogy mit lehet tudni róluk?

Bj-Lydia

Blog: Születésnapi ajándékok 1

2017.08.25. 22:57

Sziasztok!

Úgy döntöttem, hogy kettőbe (vagy több részre) osztom a születésnapi ajándékaimról szóló posztomat, mert nem tudom pontosan mikor érkeznek meg azok amiket rendeltem (remélem minél hamarabb), és nem akartam várni, mert félő, hogy kifelejtek valamit XD.

Szóval most megmutatom azokat a dolgokat amik már kézben vannak. Elsőként is kaptam egy új cipellőt, új polcokat a falamra, 2 új széket a régiek helyett a szobámba. Ezekről nem készítettem fotót, elnézést :) Na meg a pénzt se fotóztam le XD Illetve az utóbbi 2 ócska piac haulom nevelő apum fizette, ebből az egyiket már láthattátok, a második adagot meg hamarosan fogjátok látni.

Kaptam az unokatesómtól egy társasjátékot (mint már említettem), "Carcassonne" néven. Még nem próbáltuk ki, de reménykedek, hogy hamarosan ki fogjuk. A szabályzatot már átolvastam és nem tűnik túl bonyi játéknak, persze még 1-2x át fogom tanulmányozni kicsit, de játék közben jobban bele lehet jönni.

Tegnap vásárlás közben találtam rá erre a leárazott könyvre az egyik szupermarketben, így utó-ajándékként megkaptam. Tök olcsó volt, annak ellenére, hogy kemény kötéses, gyönyörű oldalakkal, fotókkal és szabásminta melléklettel! Már előzőleg is varrtam plüssöket (Izabellanak Minecraft figurákat), bár egyáltalán nem tartom magam jónak benne, szóval ez a segítségemre lesz a dolgok tökéletesítésében! :) Majd ha alkotok belőle valamit, akkor veletek is megosztom.

Tegnapelőtt végre megérkezett az egyik előrendelésem, ami hát eredetileg áprilisban kellett volna megérkezzen XD Lényegében ez nem kifejezetten születésnapi aji, de mivel közvetlenül utána érkezett meg (születésnapomon értesítettek, hogy beérkezett), ezért annak számítom. Ajándék magamtól magamnak, mert én fizettem XD Ez a Living Dead Dolls Beauty and the Beast szett! Imádom őket, a Szépséget főként, mert gyönyörű! A Szörny pedig olyan cuki szőrös. A karjaira és mellkasára is van szőr ragasztva XD

Egyébként a cég nagyon rendes volt. Mivel már régóta ismernek, sokat rendeltem/rendelek tőlük, ezért születésnapom alkalmából ők fizették a szállítási költséget és küldtek egy kis ajit is, ami nem más mint ez a kis Gizmo plüss, a Gremlins filmből. Neca gyártású :)

Öhm, nos ez az első fele a születésnapi haulomnak, majd jövök a kövi adaggal :)

Bj-Lydia

Blog: Születésnapi beszámoló(féleség)

2017.08.22. 23:00

Sziasztok!

A tegnaptól hivatalosan is negyed évszázados lettem, ergo betöltöttem a 25. életévemet! Meglepő ez így kimondani, főleg, hogy semmilyen változást nem érzek, nem tapasztalok, de igazából nem is szeretnék.

Az utóbbi napokban sajnos elég ramatyúl voltam megint, meg kicsit a depim is előjött, de ez már csak így szokott lenni nálam. Megint keveseket is aludtam, mert folyton van valami ami miatt korán kelek és sokáig fent vagyok, de nem erről akarok most papolni.

Tehát a tegnap meg volt a születésnapi "bulim". Természetesen szokásosan családi körben, bár most bővűlt kicsit a kör az egyik unokatesómmal és annak anyukájával. Reggel korán ébredtem egy ideig fent voltam, aztán kicsit vissza aludtam, míg anyuék vásárolni mentek és elhozták a laborból a megrendelt tortámat. Utána kicaplattunk a bankba, ahol beraktam a kredit kártyámra az anyuéktól kapott ajándék pénzem. Kinéztek magamnak 2 babát ebayen és azokat akartam megrendelni.

Mikor haza jöttünk, megrendeltem az egyik babát, viszont a másikat nem sikerült, mert közben az eladó aukcióra bocsátotta, ami ma járt le...utálom az aukciókat, mert mindig túl licitálnak! Így ma kellett próbálkoznom vele, de...hát elég fura kimenetele lett a dolognak. Végülis sikerült megvennem, de nem is tudom hogy magyarázzam...? Szerintem megvárom mi lesz a vége a dolognak és utána blogolok majd külön róla.

Ezek után összeszedtem kicsit a szobámat, kitakarítottam a malackáim ketreceit, porszívóztam, pakoltam stb., hogy valahogy nézzen ki a hely a vendégek miatt ugye. Persze port nem töröltem, mert azt képtelenség lenne egy nap alatt, hisz ti is tudjátok XD Túl sok apróságom van. Ezzel egyidőben emlékeztettem magam, hogy már nagyon kellene megint egy nagytakarítás, porolgatás, csak várom, hogy végre húzzon már el a nyár, mert a melegben nem lehet dolgozni! Bár szerencsére a tegnap nekem kedvezett az időjárás, mert esős volt és azt nagyon szeretem :)

Délután olyan 5 óra fele kitaxiztunk a város központjába, hogy na menjünk valahova kajálni közösen, de elég hülyén sűlt el, mert legalább 1 órát mászkáltunk körbe-körbe, mert egy normális helyet sem találtunk! Az egyik étteremben csak a kertbe lehetett kiülni (esőben), mert bent ázott be a mennyezet és esett az ember fejébe a vakolat! Másik helyen csak szendvicset árúlnak, harmadik hely épp be volt zárva szabadságolás miatt, negyedik helyen nem tetszett egyik kaja sem...végülis egy ötödik helyen kötöttünk ki, ahol végre kajáltunk. Én személy szerint "Tagliatelle a lá pana"-t ettem, ami tök fincsi volt, mellé Fanta-t ittam.

Onnan haza érve fotózkodtunk, tortáztunk meg hasonlók. Bár elég sietős ütemben, mert sajnos már későre járt és az uncsimnak dolga akadt...De végülis egész jól telt, csak túl hamar XD Utálom, hogy az ünnepek mindig olyan hamar leperegnek, előtte meg annyit kell készülni rá. Utána mindig megszáll egy mélyebb depresszió...nem tudom, hogy csak én vagyok így vele?

Egyébként az idei tortám témája a "Beetlejuice" (film) volt, mert hát gyerekkorom óta ez a kedvencem :) Sajna a laborban annyira nem értették meg, hogy a fekete csíkokat hogyan is kell rá rakni a tortára, de azért nem lett rossz. Én kicsit felspékeltem azzal, hogy hozzá raktam a BJ figurámat és két kis kígyót, így már sokkal jobb lett.

És itt volnék én a nagy fejemmel XD Gyönyörű vagyok tudom. És csakis punk fashionben :)

Aki még több képre kiváncsi, az megtalálja őket a facebookomon. Jah és hogy még mit kaptam? Nos még pénzt, meg egy szép társasjátékot, amit még nem próbáltunk ki, de majd sor kerűl rá.

Szeretnék majd egy posztot külön az ajándékoknak szentelni, de szeretném megvárni míg megérkeznek a dolgok, akkor csinálok majd videós blogot is róla a youtubeomra. Holnap kellene megérkezzen egy előrendelésem is, meg a napokban a postára is egy másik vásárlásom. Ezeket vicces lesz átvenni személyi hiány nélkűl, mert sajna az a tegnap lejárt és ma beadtam a kérvényt az újra, de az csak pénteken lesz kész...Ehm na majd meglátjuk XD

Szóval lesznek újdonságok amikről blogolgatok, meg hoznom kell még a legutóbbi ócska piac haulom is :)

Bj-Lydia

Gyűjteményeim tárháza: Babák részleg

2017.08.21. 02:23

Sziasztok!

Sikerült találnom egy normális és könnyen kezelhető képmegosztó weboldalt, ahonnan tudok linkelni, így máris elkezdtem feltölteni a Gyűjteményeim tárháza részemet (Menü: Rólam), elsőként a Babákat listáztam fel és pakoltam fel a fotókat! A részletes listákat még meg kell írnom, de majd az is jön, addig is úgyis látjátok a képeken, hogy mi a helyzet :)

Kérlek szóljatok, hogy ha valami nem működik, vagy nem tudtok valamit megnyitni, hogy tudjam javítani! Hamarosan majd foglalkozok a figurás résszel is, csak ott több minden van és lassabban fog menni. Megértésetek köszönöm!

Bj-Lydia

 

Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - DIVATBLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Magyarország egyetlen Olicity és legaktívabb Arrow rajongói oldala! Mindent a párosról és a készülõ 6. évadról!